Gospod, poscala vas bom..

Gospod, poscala vas bom..

Kar hitro sem bil na vrsti za operacijo.. Najbrž ste ugibali, zakaj ni nič novega na mojem portalu. Ampak tole. Hm..
Bolezen ne prizanaša niti takemu norcu, kot sem sam! Se je pač zgodilo in dan pred operacijo sem pač pristal v sobi, kjer naj bi me podučili, pripravili in seveda naredili vse potrebno pred težko operacijo, da se zbudim iz narkoze v vsaj približno normalnem stanju! Bilo me je strah, tega ne bom tajil! Le čudovito osebje medicinskih sester in tehnikov je skrbelo, da se od vse groze nisem sesedel petkrat na dan. In posebno od.. Ja, posebno od nje, sestre Nine, več o njej ne vem, le to še, da je v obdobju, ko sem bil na intenzivni dopolnila 27 let! In , da je imela nebeško lepe , modre oči. Temno modre, drugega tudi nisem videl, nosila je masko.. Le svetlo, blond srednje dolgi lasje in njene oči! Ob pogledu se mi je trgalo, postava nebeška, sicer pa zdrav pacient ogleduje vse sestre.. »Zdrav«, ker si zares povsem sesut in bolan, ko prideš iz operacijske nazaj..

Pet dni sem se mučil in boril na intenzivni, res so skrbeli zame, kot za Boga! Seveda so me nekateri prepoznali, a bolj, ko sem prihajal k zavesti, bolj sem opažal, da se mi vse več njih prijazno nasmehne, me pozdravi, celo morda kdo posmehuje, a zakaj, no o tem nisem premišljeval. Bil sem deležen res dobre nega in izjemne pozornosti Nine! Pojma nisem imel , zakaj.. Kot naročeno sem bil premeščen v VIP sobo, sam s televizorjem, ki mi prva dva dneva ni služil. Preslaboten sem bil, da bi sploh gledal vanj..

Nina je bila vsak dan na ogledu in da se zanima zame sem opazil, ker je prišla k meni vsakič, ko je imela minuto časa. Tudi hrano mi je nosila, me prve dni po žlici hranila, brisala pot s čela, dajala injekcije.. Skrbela je zame, kot bi bila angel, poslan k nemočnemu razbijaču, da ga ukroti, pokaže, da je.. Tudi umivala me je s krpo,bila je res prav poslana k meni od Boga, da me spravi v življenje nazaj..

»Peter..Se kaj spomniš od operacije, se spomniš, da sem te spremljala do mize?«, je iznenada vprašala po nekaj dneh skrbnega negovanja.. Odkrito, malo sem se spominjal, nisem vedel, zakaj me to sprašuje.. »Pa veš, zakaj sem toliko pri tebi? No, najbrž nisi toliko zdelan od vsega, da bi ne opazil, da si mi od prvega dne všeč, poznam te od prej, vedno si mi bil všeč.. Zdaj vem, da ti pišeš najboljše zgodbe na povprečnem portalu! Ampak, da si to ti tudi tam na Avanturah pa vse do operacije nisem vedela! In imela srečo, res. Vedno sem si želela spoznat to glavco, tebe..«. Čudno mi je to zvenelo, pa se ja med operacijo niso to pogovarjali? Kako pa ve, da sem Bajrič ravno jaz.. Po piercingu? Najbrž.. Halo? Zanimivo, mar ne!? Dva dneva je bila skoraj ves prosti čas ob meni, lepo sva se pogovarjala, dotiki so bili na pol materinski, na pol zapeljivi.. Ko me je umivala je želela tudi tja dol, a se je nekako zadržala, bala.. Toliko sem bil že pri močeh, da me je vzburjala...

Potem pa osmi dan šok: » Bova dala piercing nazaj v srčka?«, waaaaa..!!! Torej me je pregledala in ve , da imam v glavci tri luknjica? Bil sem v zadregi, zardel sem, kot najstnik, ki ga mati dobijo ,ko si ga drka.. »Pozabil si ga dati ven, opazila sem ga na operacijski takoj, ko si zaspal.. Brez skrbi, nihče ni opazil , glej tukaj ga imam!«, sploh vedel nisem, da ni več tam in še manj, da sem šel z njim pod nož.. Nekako me je bilo sram, a odbit, kakršen sem, sem se hitro znašel.. »O hvala Ninči, zdaj mi je nerodno. Saj veš.. Ni običajno.. Torej me slediš tudi na Avanturah, od tam najbrž »poznanstvo« z mojim in mano? Navihanka si!!«. »Pojdi pod tuš, pridem čez pol ure nazaj, pogledam, ča je na oddelku vse v redu in pridem nazaj.. Saj mi boš dovolil, da ti ga jaz dam nazaj..? Hihii..«.. Uf, majko ti lepo..

Seveda sem se lepo odišavil, to bo najbrž najlepša stvar od kar so mi podarili podaljšek življenja in spoznanje, da bom skupaj s svojim tičem še živel in kaj raztural po zemnji mi je povrnilo samozavest in poželenje.. Nina se je kmalu vrnila, bila je nasmejana, na ustnicah se je videlo, da si želi nekaj novega.. Strast ji ni zbežala z obraza, videlo se je potrebo po nečem novem: » Boš čisto na miru, operacija je bila telo zahtevna, premikati se še ne smeš.. Vse bom sama naredila, ti samo leži in se mi prepusti. Kolikor bom lahko , se bom potrudila.. Glej tvoje bunkice, daj pomakniva pižamo do kolen, grem obrnit ključ, da kdo ne pride..«!.Res me je vse še bolelo, že samo tuširanje me je utrudilo, da bi v tem stanju fukal si pač nisem domišljal. Ko se je vrnila se je
sklonila k meni, mi dala najprej povsem preprostega poljubčka, kmalu me je z jezičkom začela lizati po ustnicah vse dotlej, da se nista srečala in se začela igrati. Začutil sem napetost v kurčku, Nina je z roko segla in ga čvrsto stisnila.. Rahlo drkanje mi je godilo, bal sem se samo, da mi bo v trenutku prišlo a sem se zadržal, ker sem potreboval njene lepe ustnice in usta!

»Pokaži, kje je luknjica.. Hm.. Misliš, da mi bo uspelo, Gospod? Zakaj ti vse rečejo Gospod? Meni je to hudo dobro.. Gospod!«, je govorila vmes. Ko se je trudila zadeti predorček, narejen skozi glavco mojega gospoda, Ko ga je potiskala me je zabolelo.. Vmes se je po tednu dni seveda precej zožalo in ni ji preostalo drugega, kot da se skloni nadenj in mi ga s slino navlaži.. Počasi se je bližala stoječemu penisu. Predno ga je dala v usta me je pogledala v oči.. Gledal sem jo do trenutka, ko so polne ustnice objele glavco in ko se je res počasi le-ta začela izgubljati v njenem grlu.. Naredila je vakuum, mislil sem, da me bo razneslo. Globoko v grlo ga je govtala, vmes refleks bruhanja, sluz in slina iz njenih ust.. Moja roka je segla na njeno mlado, čvrsto rit, prsti so iskali njeno pičko.. Ko sem jo našel je bila povsem mokra, stokala je, ko so zašli v njeno telo.. Fafala je počasi.. Pa ni dolgo vztrajala, vedela je, da sem strašansko občutljiv. Ponovno se je postvetila vtikanju piercinga v sredino glavce a zopet ni šlo.. »Joj, nisem uspešna, tresem se.. Te lahko nekaj prosim.. Bi šel v kopalnico in se slekel.. Gospod, poscala bi vas..! Potem.. Hmmm. Potem se bo zmehčala.. Aaaa!«.

Nisem bil nared za "na poskok", počasi sem se spravil nazaj pod tuš, nekaj časa sem gol čakal, da pride.. Pa ni prišla gola, le bosa, brez hlač in nogavic, zgoraj v opremi medicinske sestre.. » Kurac mi je stal,zdaj bi ga po vsej verjetnosti lahko tudi zaril v njeno mlado pičko. »Daj ulezi se, saj dovoliš.. Aaaaa.. Zlati dež.. Mene to vrže. Moj fetiš, še vsakega sem poscala Gospod!
Mmmm.. Pohiti, drkala si jo bom, naj ti kurac stoji, ga bova potem do konca.. Daj, da te polulam, daj, da te poščijem.. Mmmmm.. Nor si, fukal me boš, ko se opomoreš.. Aaaaa...Jaaaaaa.. Želim,da me.. Jaaaaaaa!«.. Razprla je nogi, stala je pred mano in ko ji je prišlo, so se pojavile prve kapljice njenega urinca.. Tresel sem se, sama pa si je pritiskala nad pičko,da je špricalo .. »Odpri usta prasec, ščijem po tebi.. Daj, da te razmočim, te osvežim.. Požri dol svinja, kruli!! Po kurcu te bom, toplo ti bo.. Aaaaaaa.. Glej, Odpri.. Prasec.. aaaaaaaaaa!«,orgazmična in vzburjena.. Polna usta sem imel njene, za razliko od normalnega stanja, prijetne, tople in rumenkaste ter dišeče vode, sama ves čas ni nehala pritiskati na njen ščegi, kot zmešana, se je tresla in ječala.. Ko je končala se je sklonila nad kurca, oblizovala svojo lasten izloček in ga drkala zraven.. Pa sebe tudi! »Kaj je to meni všeč, ne premikaj se, da ne bo kaj narobe.. Daj mi hrano, špricni v moje grlo svojo spermo.. Ghmmmm.. jaaa, kh,kh.. Mmmmmm..Toooooo!«..

Bolelo me je a izliv, gost kot grški jogurt, je našel svoje mesto v ustih moje Nine.. Zdaj lahko to rečem, ker se bova kmalu dobila. Sem že toliko, da ga ji bom že nekako zaril v lepo pičko, ki je niti okusil nisem, niti dobro videl.. Vse je bilo hitro, spontano, lepo.. Piercing je na svojem mestu, sam sem ga dal nazaj. Hvaležen Nini,da ga je intimno vzela ven tik predno so me zarezali in da jo je vzburil do njene predaje.. Dva dni sem še ležal na UKC oba dneva me je še omivala in polirala bunkici na piercingu v glavci mojega kurca.. še malo pa bom povsem ozdravel..

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

tebi pa redno dogaja Smile

Uporabnik

Ej res lepo in lepa zgodba...

Uporabnik

Dober glas seze u deveto vas Grin