Svakinja moje žene 4.del

Danes dopoldan sem se odpravil v trgovino, saj me je svak prosil da mu nabavim filter za vodo. Odpeljal sem se k njemu, vendar zunaj nisem opazil nobenega domačega avta. Skoraj sem se že odpeljal domov, misleč da ni nobenega doma, ko mi na oknu potrka njegova žena.

Odpravim se noter, ji izročim filter ona pa me povabi na enega Jegra. Vprašal sem jo kaj počne, pa mi je odvrnila, da je prala zavese in jih sedaj obeša nazaj, mož pa da je šel na pregled sklepa, ker ga boli desna noga. Vprašal sem jo, če ji pomagam obesit zavese, za kar se mi je vljudna zahvalila že vnaprej. Stopil sem na lestev, ona pa je začela mi podajat zaveso. Tako sva nadaljevala okno za oknom, zraven pa se malce hecala in zbadala. Z vrha gledano sem opazil da pod bluzo ni nosila modrčka, kar je v nekem trenutku tudi sama opazila da jo gledam. Z roko si je prikrila dekolte, meni pa rekla da naj gledam gor in ne dol, da ne padem.

Ko sem stal na lestvi in se stegoval do vrha, sem se vsakič močno napel in skozi hlače je bil videti moj tič lepo trd in stoječ. Misel na viden dekolte me je zelo vzburjal, zraven sem si zamišljal kako mi ga drka, saj sem bil točno na višini njenega obraza. Malo sva zopet debatirala, kako je bilo včasih, malo od te korone, itd. V nekem trenutku, mi je tako malo mimo lestve hotela malo višje podati zadnji del zavese, ko se je z desno roko naslonila na mene in seveda na mojega kurca, ki je kar utripal. Rekla mi je "opala, kaj se pa tu dogaja?". Nasmejal sem se ji in ji rekel da je to posledica mojega gledanja navzdol. Odvrnila mi je da bi bilo dobro pogledat kaj se dogaja, da ne bo kaj počilo. Rekel sem ji, da naj kar pogleda in če je res tako napeto, naj sprosti energijo. In res, z dlanjo je segla po mojem tiču in ga kar čez hlače začela narahlo stiskat in masirat. Ko sem končal, z zaveso, sem jo z obema rokama prijel za glavo in jo močneje porinil na mojega kurca. V trenutku mi je odmaknila hlače in tič je kot vzmet jo skoraj udaril po bradi in ji takoj pristal v rokah in ustih. Pričela ga je divje sesati in drkati poleg. Z drugo roko pa si je potegnila majico, da so se izpod nje videle že napate bradavice njenih joškov. Suval sem močno v njena usta in aluminijasta lestev je škripala kot nora. Med fafanjem sem ji rekel, da jo bom nahranil z mojim vročim semenom. Kar godla je od užitka in sline so se ji cedila že skoraj do njenih joškov. Rekla mi je, naj jo zalijem, da rabi kremo za dekolte. Odmaknila je usta in mi sedaj samo drkala tiča, meni pa je začelo prihajati. Iz tiča je pričelo špricati po njenem obrazu, laseh. Nekaj sperme je ujela v usta in lizala glavico z brade pa se ji je del sperme cedil na joške. Rekla mi je "glej kako lepo si jo bom sedaj razmazala, da bom imela gladko kožo" in se z jezikom dotaknila kotička svojih ustnic. Rekel sem ji, res si pokvarjena prasička in da bi jo rad videl kako mokra je med nogami. Stopil sem z lestve, pokleknil pred njo in ji potegnil dol pajkice. Z desno nogo je stopila na stol, da se ji je pička močno raztegnila. Videl sem kako se ji cedi, ukazala mi je da naj jo umijem z jezikom, da sem pravi prasec ki varam svojo ženo, kar me je še bolj spodžgalo. Odvrnil sem ji, da je tudi ona prava kurbica in da takole večkrat pozabi na svoj stan. Globoko je zavzdihnila, ko sem se z jezikom dotaknil njenih sramnih ustnic in jezik zabil v njeno razmočeno pičko, zraven sem ji začel zarivati tudi prst, enega v pičko, drugega pa v anus, kar jo je še dodatno spodžigalo.

Tako sem jo nekaj časa lizal in fukal s prsti, večkrat sem na jeziku začutil vročo tekočino ki je prihajala iz njene notranjosti. Začelo jo je stresati in iz njene pizde se je ulilo kot iz škafa. Stresalo jo je kot bi jo priklopil na elektriko. Prijel sem jo, jo položil na hrbet in jo naskočil. Začela sva divje fukati, zraven pa sem ji gnetel joške in ji lizal bradavice. Divje sva se poljubljala in zopet so naju počasi oba začeli stresati novi valovi orgazma. Rekla mi je , da naj jo napolnim, da ni panike, ker da je zaščitena, pa tudi da ji je vseeno, ker je noro potrebna moje sperme. Nisem si dal dvakrat reči, začel sem se zaganjati v njo in kaj kmalu je lahko občutila vročino v njeni nožnici.

Poljubljala sva se še tako nekaj časa, se uredila, spila vsak enega Jegra in sem se poslovil. Ob izvozu v njihovo ulico, sem srečal njenega moža, ki je ravno v tistem trenutku zavil proti hiši. Ustavil sem se in mu skozi okno povedal, da sem mu dostavil filter, za kar se mi je tudi zahvalil. Jaz pa z nasmeškom domov, da sem še pravi čas obesil zavese.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Super svakinja mmmm

Uporabnik

Uf, ko bi jaz imel takšno svakinjo.