Uvajanje novinca

Uvajanje novinca

Poročilo ponižnega prasca:

"Nisem izpolnil naloge. Kazen bo," sem premišljeval, ko sem čakal na naslednje sporočilo Gospodarice. Potem pa šok. "Poišči sobo, ta teden se vidiva!" Sobo sem našel, uro sva uskladila, pričakovanje se je začelo. Le kaj me čaka tokrat ?

Ob prvem srečanju je bila "lekcija" prijazna, zadeve so se stopnjevale z nalogami, ki sem jih dobival kasneje.
Kaj me čaka danes, sem premišljeval, ko sem vstopil v sobo, sporočil naslov in čakal... prišlo je sporočilo. Kratko, odločno: "Sleci se!" In nato: Čakaj na tleh, poleg postelje. Glava na tla, ko vstopim, ne govoriš." Vse je bilo jasno.

Gol gledam v tla in čakam, kdaj se bodo zaslišali koraki. Bo res prišla ali bo moje čakanje kazen za neizpolnjeno nalogo ? Sto misli se je prepletalo po glavi. "Kaj če kdo drug vstopi čez priprta vrata, jaz pa nag s pogledom v tla ?" Vrata so zaječala, se zaprla. Koraki, nato tišina.

Nisem upal dvigniti pogleda, čakal sem na prve besede. "Pojdi na posteljo," sem zaslišal ukaz, ki je zame pomenil olajšanje. Prišla je, ona je. in že sem začutil njeno hladno roko na hrbtu, nohti so zdrseli po ritnicah, zaščemelo me je med nogama, ko sem zaslišal pljunek, ki se je trenutek kasneje razlezel med mojima ritnicama. Njena roka se je poigravala z jajci, še dodatna slina je dobro ovlažila mojo rit, katero je že odpiral njen prst. Strah pred neznanim se je umikal novim občutkom, sprva nenavadnim, pa zelo erotičnim. Še vedno je nisem videl, z glavo na postelji sem se predajal občutkom in njej, Gospodarici. Prst se je umaknil, začutil sem, kako vame prodira čep. Posebni občutki, hkrati njena igra z mojim mednožjem. "Drkaj si ga," je bil naslednji ukaz, medtem ko je odšla po kozarec ohlajene penine.
in potem naslednji, težko pričakovan ukaz: "Obrni se !" zdaj sem jo zagledal, črni lasje, igrive oči, zapeljive ustnice. korzet, kipeče prsi, mrežaste nogavice, hlačke, ki so komajda prekrivale vstop v kraljestvo naslade.

Stopila je nad mano, srknila požirek penine in potem sem lovil kaplje sladke mehurčkaste pijače, ki jih je iz svojih ust radodarno delila z menoj.
"Liži mi noge," je zaukazala, ko je pred menoj sedla na rob postelje in mi ponudila prste. Ob tem, ko sem z jezikom preko prstov in gležnja potoval navzgor in premišljeval, do kam smem, preden jo ujezim, mi je pogled uhajal vse višje. Sedela je vzravnano, nogi je razširila, z napol zaprtimi očmi usmerjenimi vame, je s prstom počasi umikala hlačke in se začela igrat sama s sabo. Zastokala je, meni je roka uhajala na kurca, želje pa so bile, da bi moj jezik nadomestil njeno roko, ampak...

Spregovorila je: "Mi zaupaš ?" brez oklevanja sem odgovoril in se spomnil, da mi je tik pred prihodom poslala sporočilo : "Danes bo norooo!" "Pripravila sem ti posebno presenečenje. Če ne boš zdržal, imaš dve besedi, rumena pomeni, da se bliža točka, ko ne boš mogel več, če rečeš rdeča, pomeni da je igra zaključena, potem se oblečeš in takoj odideš." Hm, zdaj gre zares... pa tako lepo je že bilo ....

Kategorija:
BDSM 
Uporabnik

Nadaljuj....

Uporabnik

Upam, da je novinec hiter pri pisanju nadaljevanja