Po petih minutah naga in zvezana na postelji

Ta zgodba se začne nekje v začetku decembra, ko me je zgrabila nakupovalna mrzlica. Tudi sam sem se v stanju predolgega obdobja izolacije odločil, da si kupim malo sreče. Tako sem na Amazonu preživel eno celo deževno nedeljsko popoldne. Kmalu sem zašel v sekcijo sex toys in odkril pravi novi mali svet. Kaj vse se da tam dobiti za relativno nizko ceno.

Nedelja s hudim mačkom prejšnjega dne je bila idealna za analiziranje različnih igrač, pasov in drugih pripomočkov ter branja izkušenj uporabnikov. V košarici se je hitro nabralo “robe” za nekaj več kot 200 €.

Tole bo občutno preveč.” sem si rekel. Preklopim na Netflix in ob serijah naprej ližem svoje rane s prejšnjega dne.

V službi me ni sram imeti na veliko čez cel ekran odprt Facebook v brskalniku, kar da več kot očitno vedeti, da z glavo nisem ravno tam. Tokrat pa sem na računalniku Amazon zmanjšal na 1/4 celotne velikosti in dal brskalnik v kot, za katerega sem sklepal, da bo kakšen mimoidoči najkasneje opazili. Ko sem s trezno glavo malo preračunal, koliko denarja bo še šlo v tem mesecu za druge “investicije”, sem resnično temeljno premislil, če vse to res potrebujem.


Če je v tistem setu vrv za vezanje, ne rabim kupiti teh treh vrvi"

Stari butt plug je čisto dovolj dober, bom tega k sicer zgleda super, rajši dal na wish listo

Komplet za pripenjanje na posteljo, ki sem ga že leta nazaj kupil na ebayu je res slab, to morem nujno menjati

Vibrator bom naročil samo en. Ta more biti univerzalen, ki se lahko uporabi na vseh mestih, vsepovsod

Evo. Nakup zaključen.

==============

Tisti, ki se ste kupovali v mesecu decembru, verjetno veste, kako se je cel Amazon in dostava skoraj sesula. Ponavadi stvari stečejo hitro, tokrat pa je trajalo za dostavo paketa skoraj tri tedne. Ampak to me v tem primeru ni skrbelo. Prav v tem decembru se je zgodilo prav to, da si nisem bil z nobeno dovolj blizu, da bi te zadeve lahko tudi stestiral.


Vendarle pa sem ob prihodu dostave skoraj tresel od navdušenja. Med odpiranja paketa je v srcu igrala harmonija. V hipu komplet za vezanje nategnem če posteljo, da preverim če vse paše. Igrače pospravim na posteljo. Poslikam. Počasi pospravim. Pomirjen. Saj bo kmalu prišel ta trenutek. Vedno pride.


Mine en dan, mine drugi dan. V meni počasi raste nestrpnost.

Tinder, Tinder, Tinder” je navijal glas v meni.

Na Tindru sem že skoraj celo večnost, ampak sem dal zadevo malo na stran, ker pogovori postajajo vedno bolj obupni. En dan je oseba zagreta, drugi dan je spet ni. Ogromno matchov, ogromno nekih bežnih pogovorov, malo srečanj.

Ajde, bom vseeno vložil malo več truda v to.” si rečem in začnem ponovno. Kot v kakšnem katalogu. Left, left, left, right, left, left. Desno swajpam približno vsak 7-10 profil. Pazim, da se ne nabere preveč matchov, ker potem pade motivaicja, da bi kateri kaj pametnega napisal. Ja pametnega! NE tak kot eni - “A rada fafaš kurce?

Nekaj matchov pride že v tistem trenutku, eni kapljajo čez dan. Tuhtam ideje kaj pisati. Spet se ubijam za dober prvi vtis. Nekaj pametnega, nekaj osebnega ... gre energija, gre čas. Ene odpišejo, ene ne. Večina pogovorov se kljub mojem trudom hitro zaključi oz. dobim občutek, da ženski na drugi strani nekdo tišči pištolo na glavo in je prisiljena, da je na Tindru in mi odpisuje.

You have a new match” Mogoče še ene desetič ta dan.

Pizda, a ja ta korona ob praznikih poskrbela, da je Tinder ponorel?” grem preveriti.

Meeh. Kak mi je pa ta ušla?” bil je en profil, kjer se ne vidi obraza. Vsaj postava je bila kr solidna.

Dam samo “Wave” niti se ne trudim, da bi napisal kaj pametnega. Že isto sekundo odpiše nazaj.


Wau” si mislim. Ponavadi so “bolj fine” in počakajo vsaj kakšno urco, dve da odpišejo. Tu pa je pogovor kar stekel. Odziven čas je bil res super, tudi energija v pogovoru je bila na nivoju. Punca - imenovali jo bomo Anja - na drugi strani je bila res zainteresira. Ponavadi so to neke mučke brez repa in glave, preden dobiš odgovor že pozabiš o čem si se pogovarjal.

Predelava že kar nekaj tem. S pohodništva prideva na plezanje, s plezanja prideva na vezanje.

Anja: “Aha! Čaki, komplet za kakšno vezanje? :DD
JAZ: “Ti bom poslal link s fotografijo
JAZ: Pošljem fotografijo kompleta za vezanje pritrjenega na posteljo, ki sem ga naredil ob nakupu.
Anja: ":D :D :D ;) ;)"
Anja: "Joj, js si to že vedno želim."
Anja: "Da me nekdo zveže pa dominira."
Anja: "Js se bom kr povabla k tebi, a vela?"
JAZ: "Hahaha :D"
JAZ: "Jutri ob 12:00 imaš čas?"
Anja: "Zmenjeno!!"


Kajj? Nisem mogu dojeti, da se to resnično dogaja.

Naslednji dan pospravim stanovanje. Bolj se bliža ura 12:00,več nepotrebnih korakov delam po stanovanju, ne vem več kaj vse je še potrebno “pripravit”. Nervoza se čuti.


- Playlista - check
- Komplet za vezanje trdno pritrjen - check
- Sobna temperatura višja za nago punco - check
- Brisača na postelji z izcedke - check
- Mizica pripravljena s kondomi, lubrikantom in igračkami - check
- Urejen, dišim, postriženi nohti - check

Ura je 12:05. Zazvoni zvonec. Pride v moje stanovanje. Takoj zaprem vrata za njo.

Zamujaš! Kazen!” in ji dam okoli vrata ovratnico, da jo imam že od samega začetka na povodcu.

Obrni se.” …. “Dobro izgledaš ..” jo potegnem k sebi in me sama strastno poljubi. Z njenih očeh se je dalo takoj razbrati, kako močno si želi vse to.

Na povodcu jo vodim, da ji malo razkažem stanovanje, jo pripeljem do mizice, kjer so bili zloženi pripomočki. Hotel sem, da razčistiva, kaj vse se lahko uporabi in kaj ne. “Vse kar bo potrebno” je odgovorila po tem ko je na hitro z očmi preletela stvari in se samo ulegla na posteljo.

Nekaj trenutkov kasneje oz. le dobrih pet minut po vstopu v moje stanovanju je naga, privezana, z zavezanimi očmi in razširjenimi nogami ležala na moji postelji. Njena energija in njena dejanja so kričala po “PRIVOŠČI SI ME”


======


Začnem tako, da se s poljubi sprehodim čez njeno telo. Po odzivu sem hitro ugotovil, da ji ni do nekih nežnih prijemov. Se usedem na njen prstni del in ji porinem tiča globoko v usta .

"Okeej!" Takoj mi je bilo jasno. Hoče mal bolj na hard. Med tem ko z užitkom golta tiča z roko sežem proti njeni pički. Oh ja vidim, vlažnost je že na nivoju. Z eno roko ji držim glavo, da ji slučajno tič ne bi ušel, z drugo naredim nekaj krogov po klitorisu, malo višje, nižje, krog, draženje …

Očitno ji tak najbolj sede” sem sklepal po njenem vedno bolj glasnem stokanju ob goltanju mojega tiča.

Dovolj tiča!” Pljunem ji v njena odprta usta, ki so še kar hlastale po tiču. Ona refleksno pljune slino nazaj z njenih ust po njenem obrazu. Ji dam rahlo klofuto in ji slino poližem z obraza. Med tem ko jo z eno roko držim za vrat in jo rahlo davim z drugo pobegnem v njeno super mokro pičko. “Tooo jaaa, fuck mee” to so bile njene besede, ko sem preverjal kakšen tempo jo najbolj odnese. Brisača je bila že mokra pa sva komaj dobro začela.

Zaradi globokega dihanja od stokanja ima že čisto suha usta. Dam ji nekaj požirkov voda in jo obrnem, da leži na trebuhu. Idealno, da si jo privoščim tam spodaj z mojimi igračami …

... in sem si jo privoščil

=======


Slabe pol ure kasneje …

Butt plug je bil v njeni riti. Vibrator pa v njeni vagini. Tresel na vso močjo. Tresla se je tudi Anja. Od užitka. Ruta s katero so bile zvezane njene oči se je že zdavnaj snela. “OHHH” “FAAAK, FAAAK, FAAK … KAJ MI DELAŠ” je kričala in sem tisti trenutke na daljincu dal vibrator v najvišjo prestavo!

Za moment sem se ustavil in to stanje v katerem sem se znašel pogledal od dlje. Da si v spomin za veddno to situacijo. Razgled od zadaj je bil res veličasten. Ona v tako imenovani face down doggystyle pozi s rokami zvezanimi ob nogah. Obe luknici zapolnjeni. Brisača čisto mokra, tudi rjuha ni bila daleč od tega. Trese se ona, trese se v njej. Hvala Amazon! Hvala Tinder! Hvala Anja!

Vibracije so vibrator počasi potiskale ven zato se hitro skočil nazaj k delu, da ga potisnem nazaj not.

ANJA: “DAAAAJ, DAJ MI GA ŽE NOT, PRROOOOSIM!
JAZ: “NE! NE ZASLUŽIŠ SI GA ŠE!” in hkrati dobi zaslužen spank po riti.

Z riti sem počasi odstranil butt plug in se je lotil z ugasnjenim vibratorjem z nabijanjem v vagino. Z nogo sem rahlo stopil na njeno glavo oz za vrat, da se slučajno v naslednji fazi ne bi mogla niti malo premakniti. Istočasno pa sem z tako lahko z levo roko s spodnje strani prišel do njenega klitorisa in začel po njem masturbirati.

Bolj kot je kričala (res dobro, da ni bila med tistimi ta glasnimi), bolj sem vedel, da se ne smem ustavit. Vibrator cel ven, cel not, cel ven, cel not ob hudi frekvenci, istočasno pa z drugo roko udarjanje/tapkanje po klitorisu. Njo je zvijalo, se je tresla, ampak samo toliko, kolikor ji je to omogočalo, med tem ko je bila okleščena v mojem oprijemu. Situacijo bi lahko primerjal z izganjanjem hudiča, a ob vztrajnem tempu je naenkrat začelo z nje samo špricati. Velike količine. “AAAAAAAAAAAHAAAA” Malo po tleh, jogiju, po robu postelje. In nato cediti po njeni nogi dol v že čisto premočeno brisačo.

FAAK PRAV SKVIRTA OB PRVEM SREČANJU” in se mi je zdelo, da sem v tistem trenutku prav zrasel za par centimetrov, čeprav iskreno je bil to hkrati tudi moj cilj.

A neham?” sem jo vprašal, ko sem videl, da je čisto iz sebe in komaj prihaja do sape.

Ne prosim. ŠE! ŠE! To je noro dobro
No, potem si ga pa zaslužiš

Končno vibrator nadomestim s svojim tičem, ki je že nekaj časa trd ko skala obdan s kondomom in pripravljen za akcijo. Grem noter počasi, a globoko. Vzdihuje. Počasi jo končno odklenem. Ona se me drži objeta, med tem ko je nabijam. Sva sklenjena skupaj v enem najbolj intimnem objemu, se strastno poljubljava in dobiva orgazem za orgazmom. Z očeh se, da razbrati, kako je utrujena in hkrati bi še. Prst porinem v njeno rit in ga skozi steno pritiskam na svojega tiča. Kmalu pride tudi meni. Skupaj padeva, kot maratonci, ki pretečejo ciljno črto ob rekordnem času.


"Krasno je bilo!
Pomojem najboljše intimno občevanje v moji seksualni zgodovini :)
Pa odlična družba. Si se izkazal ;)
"

To je sporočilo, ki ga je poslala, takoj ko je prišla domov.

Res je bilo krasno. Imenitno. Parkrat sva se še potem dobila, a hkrati ugotovila, da se najini interesi za na daljši rok ne skladajo in zato tudi zadevo hitro končala preden je ranjeno kakšno srce. Kratko, a sladko bi lahko temu rekel. Hkrati pa sem neskončno sem hvaležen, da obstajajo tudi takšne osebe, s katerimi lahko doživiš takšne stvari.

Kategorija:
Hetero