Zgodil se je 7 let nazaj

Bilo je je poletje, ko sem se odločil, da se zapeljem v naravo kjer sem se slekel in se nag pofotkal.

na oglasi.si sem oddal oglas da iščem par za igre v tri, ni minilo dolgo časa ko me pokliče možakar in da ga zanima oglas, pove da sta si z ženo ogledala moje fotografije in daje navdušena nad mano in mojim korenjakom.

Dogovorimo se, da se dobimo na njunem vikendu na dolenjskem ob kakih 1ih popoldan.

Preden sem štartal pokličem, da sem speljal od doma in bom za kake 45 min pri njima, poveda moram it dol za izvoz Mirna, ker pa sem bil prepravljen z adrenalinom sem zavil izvoz prehitro z avtoceste, in me je moral potem mož usmerjati. Končno se najdemo, vikend je bil malo skrit za hišami zato nisem takoj našel.

Iztopim iz vozila, se predstaviva v živo, možakar je bil malo močnejše postave, povedal mi je da je bil na neki operaciji in ne mora več zadovoljiti žene zato sta se odločila za ta korak, nato sva se usedla na ležalnika, ponudil mi je pivo katerega sem z veseljem sprejel. Med tem ko sva z možem klepetala je njegova žena počivala saj sta imela dopoldan vzdrževalna dela okoli vikenda. Mož jo je šel zbudit ,da ima obiske da nemora počivat, prestavili smo se noter, kjer je še žena odprla pivo, bila je prava mačka za svoja leta,vprašala me je če je to zameprvič da bo mož opazoval, prikimal sem.

Odpravila se je pod tuš se osvežit, nazaj je prišla v Evinem kostumu, za njo sem se šel osvežit še jaz, ko sem prišel nazaj me je čakala z nogami narazen tersi nežno božala lepo pičko, počasi sem se spustil k njej, jo strastno zalizal ter šel počasi proti joškicam, bradavičke so lepo stopile, kot vojaka, prestavil sem se z jezikom še nižje počasi proti ščegetavčku, nežno sem ji šel z jezikom po trebuhu, da jo je kar treslo, bila je vsa mokra. Rotilameje da ji ga dam notr, glavico korenjaka sem nastavil na utripajočo pičko ter ga počasi porival v njeno fuka želno pičko, mož je ležal zdravn in si ga je samo drkal svojega kratkega kurca,med tem kosem jaz fukal njegovo ženo, moram reči da je bil to najbl nor fuk, začela sva v misjonarskem položaju, nato z boka, nakar mi njen mož reče ko se prestaviva v "žličko",da naj bom pri miru, kajti ona mi je s svojo pičko dobesedno ožemala kurca, tako daje bilo v kakih 5ihminutah fertik, nič zato. Počakamo10, 15 minut in akcija naprej , najprej ga je vzela v usta, fafanje je obvladala, skoraj celega kurca je vzela v usta in ga vakumirala, hitro sem ji ga vzel ven da nebi ponesreči prehitro končala, postavim jo v dogy položaj in si jo vzamem od zadaj, hotel sem še njeno ritko a ni pustila, rekla je a ni dovol moja muca, zasmejal sem se in odvrnil probat ni greh, nadaljevala sva v misijonarcu počasi pi je prihajalo in spraznil sem se še drugič vanjo, okregala me je zakaj ji nisem povedal, ker je bila to zanjo nagrada. Počutil sem se kot v porniču, Počasi se poslovimo in zmenimo da se še kdaj dogovorimo.

Kategorija:
Biseks