Pofafam do konca ti ga pa lahko...

Pofafam do konca ti ga pa lahko...

»Halo mladenič moj, boš kaj v Ljubljano hodil? Oglasi se na čajčka..«? je bilo skoraj običajen začetek preden sem se po širni cesti peljal v daljavo.. Seveda sem vedel ,da je Francki povsem vseeno ali bom pil čaj ali ne, meni pa tudi! Ob tem sva se vedno oba iz srca zasmejala, vedela sva, da bo Francka zopet vesela, ker bo polna sperme, jaz pa tudi, ker bom imel prazna jajčka.. Pa še neskončno velik užitek je fukat v starejšo pičko, verjemite ,da je to tako, kot bi porival v nežno mehko maslo in res je nekaj prav posebnega.. Potem pa še pogled nanjo, ko ji pri 76. letih prihaja zavedajoča se, da fuka ponovno in to z mladim (vsaj zanjo) norcem, ki v tem uživa! A ne bi bil jaz , res norec kakršen sem, če si nebi po poti omislil afrodiziak! In za takega tipa kot sem, ne sme biti težava dobiti toliko sperme v gobčka, da bom zato s trdim prišel že skozi vrata njene hiše, kjer je domovala moja lepa Anitka! Mobitel v rokah je pokazal posebno mapo, v kateri imam skrite vse številke tipov, ki so fukali mojo mlado ženko in v podnaslovu še moje fante, ki sem jih imel rad zaradi kurcev, ki so kar pogosto zašli v moja usta in moj v njihovo ritko in obratno,odvisno ali sem se počutil kot »mačo« ali pa kot kurbica, ki je na voljo vsem za brezplačen fuk..

Zato sem z velikim veseljem poslal sms na tri naslove s preprosto vsebino : »Bi porinil v grlo«, kar je pomenilo ,da se bo mladenič spraznil v usta najboljšega goltača tičev v državi.. In ,jebat ga, vsi trije odgovorijo z vprašanjem kdaj in da so za stvar! A joj no, kako naj tri, sem mislil, da bo odziv mnogo slabši, da ne bo nikogar in bom moral po lestvici tistih ,ki nabrizgajo največ sperme, navzdol.Zato pomislim, kateri kurac je najboljši in kateri najdebelejši (to namreč obožujem) in sporočim, da čez pol ure pridem mimo postaje, ga poberem in na prvem parkplacu pofafam do konca! Odgovor: » Juhuhu, moj najboljši pušač ever pridem, samo umijem ga..«! In res me čaka na dogovorjeni postaji, ostala dva bosta morala pač počakat na kak drug dan, ker res nimam časa, sicer bi vse tri,enega za drugim!

Fant se torej vsede v avto, najprej me prime za roko, nato se skloni k meni in mi pritisne poljubček, kot bi bil pičkica in me še narahlo, čisto malo poslini po licu, ker ga je pač to rajcalo.. Ne dolgo zatem parkiram, malo adrenalina itak ne škodi, se obrnem k njemu in seveda zažvalim, njemu to bolj paše kot meni, mi je pa tudi všeč.. Dva moška, ki se ližeta..Hudo! In potem z roko odprem zadrgo, izvlečem pitona. ki trd stoji v roki, drkam na rahlo.. Stokanje takoj, jasno sporočilo je to, da je že zrajcan prišel v avto..Potem pa se odmaknem od njegovih ust in batino , kot prava kurbica, oblizujem z vseh strani, objamem s celimi usti, sprostim grlo, se nasadim, a uspem pogoltniti le 15, 16 centimetrov , sicer 20 centimetrski top!! Paše mu, začne porivat vame, meni pa zmankuje zraka, iz ust mi teče gosta sluz, oči se mi orosijo in pordečijo.. »Nabijaj se, crkni na kurcu, fak k te bom pofuku, uf mi paše, daj peder star, goltaj«!, se naslaja.. Kako hudiča te bom lahko, če nimam zraka!! Se dvignem, globoko zajamem zrak, potem pa si ga ponovno tlačim v usta , v globoko grlo, kot v porničih, ko si fukači držijo kurac in porivajo kurbe tako, da ga v celoti izvleče in zopet porine do konca v pičko.. Uf mi prija, ko slišim potencirano vzdihovanje, pospešiva tempa , on pa se ob perverznih besedah naslaja in rajca, prihaja mu.. Potem pa do konca skoraj do želodca, tam čutim toplo vsebino, on nori in se dere, kot bi ga dajal iz kože.. Ni konca in ne kraja tekoči sluzasti belici, uživam, ker bom popolnoma nafilam z njo! Počasi preneha, jaz z zadnjimi molekulami zraka v pljučih pa počasi s kurcem ven.. A ne,ne, ne bom ga še izpustil, tu sem ,da občutim žameten okus sperme, da ga izsesam in do konca izpraznim in si namažem vse
kotičke mojih ust z njo.. Nikdar mi ni dal francoza takrat, ko mu je prišlo, menda se mu je njegova sperma gabila, zame pa je bila najboljši tartuf, izlit iz jajc mladeniča..

Ko odide še cmokam in se oblizujem, misel, da bom s temi pospermanimi usti obliznil mojo ženo me napali, da sem kričal vse do doma Francke in Anitke od same pohote!

Kategorija:
Gej