Junijska

Bil je topel junijski dan, ko sva z možem praznovala obletnico poroke. “Sosedu Janezu nesem pecivo,” sem zaklicala možu, ki se je ob bazenčku igral s hčerko. Stopila sem na potko in se odpravila proti starejšemu sosedu, ki je sam živel na drugi strani ograje. Popravila sem si poletno krilo in potrkala na njegova vrata.
“Živjo,” sem pozdravila starejšega soseda, ko mi je le-ta odprl, “Pecivo sem prinesla.”
“O hvala.” je bil vesel sosed. Za trenutek se mi je zazdelo, da mu je ob pogledu name zastal dih.
“Prideš naprej? Ravnokar delam limonov liker.” je povabil. Zavohala sem zadah po popitem alkoholu. Očitno ga ni le pripravljal ampak tudi preizkušal.
“Lahko.” sem oklevajoče sprejela povabilo, “upam, da vas ne motim.”
“Kje pa, kje pa, ravno končujem.” je veselo odvrnil in me pospremil do dnevne sobe kjer sem se s prekrižanimi nogami usedla na divan.
“Na zdravje!” sva nazdravila drug drugemu, ko je obema natočil kozarček močnega. Liker je bil res dober, tako da sem ga z užitkom srkala in poslušala soseda, ki je kot maček okrog vrele kaše hodil okrog divana in razlagal kako je bilo lepo, ko sta z zdaj že ločeno ženo preživljala poletja. Glas se mu je od spominov in od popitega alkohola že zatikal.
S kotičkom očesa sem opazila kako je občasno pogledal proti mojemu dekolteju. Že rdečih ličk sem sramežljivo izpila do konca in ko sem mislila vstati ter se posloviti je sosed odložil kozarček na mizo in prisedel k meni na divan. Lahko bi vstala in odšla domov a nisem.
Sosed je nadaljeval s tarnanjem o težkem življenju, tako, da je skoraj planil v jok. Ni mi preostalo drugega kot, da sem ga s sočustvovanjem objela. Hvaležno me je s solznimi očmi pogledal v oči in me začel božati po stegnu, jaz pa sem se mu nasmehnila in ga pobožala po roki.
“Star je in tako sam. Tako vesel je, da ga nekdo posluša. Še malo ga bom tolažila in nato bom šla domov.” sem podkrepljena z alkoholom nerazsodno razmišljala in ga pobožala po stegnu.
“Veš kolikokrat sem drkal nate, ko si se sončila?” mi je nenadoma zašepetal na uho. Z roko je segel pod krilo in s prstom poiskal vhod vame. Od penetracije sem trznila in odprla usta. On je to izkoristil in se s slinastim jezikom zalizal vame. Najina jezika sta zaplesala in okušala drug drugega.
Nato je sosed vstal z divana in se med božanjem konkretne odebeline v hlačah zazrl v moje mednožje. V licih sem čutila kako mi je alkohol pomešan s pohoto še bolj udaril v glavo.
“Razširi noge, pokaži mi jo.” je zahteval med oblizovanjem ustnic. Počasi sem na široko razširila noge tako, da je krilce zlezlo na boke in razkrilo hlačke.
”Je to tisto, kar hočeš videti?« sem vprašala in umaknila hlačke z muce na stran. Brez besed je opazoval dogajanje pred sabo in ob lizanju ustnic je spuščal kratke odobravajoče glasove. Nato si je odpel zadrgo in spustil potrebnega tiča na plano. Z eno roko je potegnil kožico z glavice z drugo pa si je začel mečkati prepotena jajca. V nos mi je planil vonj po prešvicanem samcu.
“Prasec.” sem zavihnila nos.
“So ti všeč kosmata?”, je vprašal med mečkanjem kosmatih jajc. Rekla nisem ničesar le z jezikom sem si obliznila ustnice. Tisti trenutek sem se zavedla, da sem izgubila nadzor nad situacijo. Z roko sem segla k muci in si jo začela božati, on, pa je med drkanjem pozorno spremljal vsak gib moje roke, ki je s prsti končala v nožnici. S tičem v roki je pristopil k mojemu obrazu.
“Fafaj.” je ukazal.
Še malo prej sem mislila, da me bo le gledal in zraven kvečjemu drkal a, ko se je znašel tič pred mano sem samo odprla usta in ga začela sesati.
Zgrabil me je za lase in grobo potisnil tiča proti grlu. S fukajočimi gibi je prodiral globoko v moja usta tako, da sem bila na robu bruhanja, nazadnje ga je le potegnil vsega slinastega tiča iz ust in se mi predrznim nasmeškom zazrl v oči.
Kot nebogljeno ovčko me je postavil na vse štiri. Nastavil si me je tako, da sem z rokama slonela na divanu, ritko pa sem imela naravnost pred njegovim potrebnežem. Začutila sem krepak objem okrog pasu in radovedno glavico, ki je iskala vhod vame. S tičem je razmaknil sramne ustnice, z močnim sunkom prodrl vame in za trenutek obstal. Prav počasi ga je nato celega izvlekel in ga nato prav tako počasi zopet porinil vame.
Z ritko v zraku in s sosedovim kurcem v muci sem tako slonela na divanu in skozi okno opazovala moža, ki se je posvečal igri s hčerko. Od sramu sem sklonila glavo in se zazrla k dogajanju v mednožju. Sosed je neumorno nabijal vse hitreje tako, da mu je pot s čela je v curkih kapljal na mojo ritko. Tudi sama začela migati z boki in z ritko siliti vanj. Dodatno draženje je bilo zanj preveč in tudi zame ni bilo več umika, stresel me je orgazem in mu še dodatno razdražil kurca, ki je v meni podivjal in mi v curkih zalil notranjost.
Tako potešen je na tisti junijski dan le nemočno obvisel na meni in se blaženo smehljal. Ko se je streznil od orgazma je potegnil od sokov namaščenega tiča na plano in se zadihan sesedel na divan kjer je od prevelikega napora takoj zaspal. Z roko sem segla k mastni češplji in si s prsti obrisala seme, ki se je cedilo po stegnu. Urno sem si dala hlačke na mesto, si popravila krilo in stekla proti domači hiši. Mimogrede sem na domačem dvorišču poljubila moža in mu šepnila: “Ljubim te”.
On je nevedoč za dogajanje le obstal in zmedeno opazoval ženo, ki je napolnjena s sosedovim semenom izginila v hišo.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Mogoce si pa ravno v tem trenutku resila se eno negativno statistiko samomora na slovenskem. Mogoce mene tudi kaka soseda resi...

Uporabnik

Noro

Uporabnik

ali samo predana trenutku, in trenutek je vse kar šteje.......

Uporabnik

Jaz bi ji raje rekel filantrop!
Tudi mi bomo enkrat starejši in osamljeni!
Mmm, ko bi imel tako sosedo.

Uporabnik

Prasica mmmmm

Uporabnik

prava packa