Moj prvi cuckold

Bilo je par mesecev pred mojim 30im rojstnim dnevom. V tistem času sem se dobival z žensko, za katero sem vedel da je poročena in tudi da imata odprto zvezo. Ona je imela mislim da nekje 35 let, mož pa par let več. Bila je vitka ampak nič posebnega po izgledu, je pa bila zelo zanimiva v postelji in dobro sva se ujela.

Po enem srečanju sva malo ostala skupaj in se pogovarjala in sama je načela temo o možu in da ima on rad cuckold situacije. Priznam, da me ni mikalo ampak že od začetka sem si govoril, da bom v seksu preizkusil čimveč kar bom lahko, dokler se bom počutil udobno. Tako da sem ji rekel da lahko poskusimo ampak da nimam izkušenj in da ne vem kako bo šlo.

Dogovorili smo se za termin, jaz sem pa predčasno malo gledal porniče, ker čeprav sem nekaj vedel o tem, me ni nikoli dovolj zanimalo, da bi take porniče dejansko gledal. Morda je bila to napaka, da sem vzel tak material za učenje ampak nisem poznal nikogar, ki bi to prakticiral in bi mi lahko pomagal. Pred srečanjem sem bil kar narajcan zaradi pričakovanja seksa ampak tudi živčen, ker si vseeno nisem znal predstavljati, čeprav sva se s žensko določene stvari dogovorila, o mejah in pravilih.

Dobili smo se v najetem apartmaju v Ljubljani in ona je kar takoj začela z igro, čim sem stopil skozi vrata. Strastno me je poljubila, jaz sem jo pritisnil ob steno in se z njo poljubljal in kar pozabil sem na njenega moža, katerega sploh še nisem videl. Midva prenehava s poljubljanjem in odpravim se ven iz veže in tam srečam moža, ki sedi za mizo in me gleda. Moja prva izkušnja, hotel sem biti prijazen, zato sem se predstavil in mu dal roko, katero je takoj zagrabil. V tem trenutku sem se spomnil, da smo se dobili za igro, ne za prijaznost in na mojo srečo ni imel močnega stiska roke, kar me pri ljudeh zmoti. Rekel sem mi nekaj v stilu da se mi zdi kot da v roki držim lignja in naj gre na tla, ker taka pičkica nima pravice do sedenja za mizo. Brez oklevanja je šel na tla se mi opravičil. Ona je prišla do mize, kamor sem se usedel in si dvignila krilo, da se je lahko usedla z razkrečenimi nogami name. Prijel sem jo za rit in ponovno poljubil. Vsake toliko časa sem pogledal moža in videl, kako me opazuje. Zasikal sem mu, da me nima pravice gledati in da naj gleda dol v tla. Povesil je pogled, jaz sem pa vstal in njegovo ženo postavil na mizo. Dvignil sem ji krilo in skozi hlačke začel masirati njeno muco. Po parih pritiskih na muco, sem začutil kako mokre postajajo njene gatke in kako je zrajcana. Božal sem jo, dokler niso bile gatke prepojene z njenim sokom in takrat sem ji jih slekel. Dal sem jih možu in mu rekel naj jih povoha, da bo videl kako potrebna je njegova prasica, ko pridem na obisk. Povohal jih je in rekel sem mu, naj si jih da v usta, da bo okusil njene sokove. Pridno si jih je dal v usta in ponovno povesil pogled v tla.

Jaz sem se spustil na kolena pred njeno razgaljeno muco, ki je bila kot vedno pošteno kosmata nad ščegetavčkom ampak lepo obrite ustnice tako da me je med lizanjem njene muce samo žgečkalo v nos. Imela je dober okus, tako da sem si jo privoščil počasi in lizal sem najprej zunaj, nato pa počasi začel razpirati ustnice in lizati tudi notranjost. Bila je zelo mokra in videl sem da ji paše. Dvignil sem se in ji rekel naj gre ona na kolena in mi vrne uslugo. Spustila se je dol in mi odpela hlače in moj trd kurac je kar padel ven, ker nisem imel spodnjega perila. Začela ga lizat vmes pa rekla možu, naj ji liže pičko. Ulegel se je na tla in kot črv prilezel pod njo in ji lizal muco in rit, ko je čepela nad njegovo glavo. Pred srečanjem sem si ga zdrkal, tako da sem lahko dlje zdržal in začel sem jo fukati v usta, ona se je pa kar sesedla možu na glavo. Ko sem začutil da sem blizu orgazma, sem se ustavil in ji rekel naj se usede na mizo.

Ko se je usedla, je pa sledil prvi problem zame. Namreč vem, da sem strogo hetero. Moški me niti najmanj ne vzburjajo in čeprav sem mislil, da me morda ne bo motilo, sem bil v zmoti. Njena pička, mokra in polna njenih sokov in njegove sline me je pričela odbijati. Vzel sem brisačo in jo obrisal. To ni bilo niti najmanj seksi in prepričan sem, da je pokvarilo vzdušje, če ne za njiju, pa zame.

Tiča sem prislonil na vhod muce in ga počasi začel riniti vanjo. Ko sem bil dobro navlažen sem jo začel fukati hitreje in močneje in kmalu me je začelo skrbeti za mizo, zato sem ji rekel, da se bova prestavila na kavč. Usedel sem se in ji rekel naj me zajaha in mi pokaže svoje joške. Začela me je jahati in oba sva uživala. Možu je rekla naj pride bližje in ji liže rit. Na začetku je bilo ok, ker je jahala bolj počasi, ko sem jo pa z eno roko prijel z vrat in z drugo za joško ter ji začel narekovati tempo, se je pa ponovno zalomilo. Njen mož, ki je imel kratko brado, ni mogel slediti njenemu jahanju in lizanju riti, tako da sem parkrat začutil njegovo brado na jajcih. Rekel sem mu naj spizdi stran in se usede na kavč poleg. Malo mi je uplahnil ampak bil sem dovolj trd, da sem lahko nadaljeval seks. Njej je začelo prihajati in malo sva upočasnila, mož si je pa na kavču, slabega pol metra stran od mene z roko pod hlačami drkal kurca. To me ni motilo in fukala sva naprej, postavil sem jo na vse štiri in jo začel fukati od zadaj. Ona je ponovno rekla možu, naj ji liže pičko od spodaj in čim sem na jajcih začutil njegovo sapo sem mu ponovno rekel naj spizdi. Ker mi je bilo že malo nerodno in ker sem bil prepričan da uničujem vzdušje in izkušnjo, sem se spomnil na kar par scen iz porniča, kjer tisti ki fuka, možu reče naj se sleče in si drka svojega majhnega kurca. To sem mu rekel, kar je pa bila napaka. Mož je imel namreč minimalno 20cm tiča in ko zdajle to pišem se mi zdi smešno, takrat mi je bilo pa izredno neumno, da jaz fukam njegovo ženo in ona uživa ko jo globoko porivam, medtem ko bi bil on brez problema par centimetrov globlji.

Zadržal sem se, da nisem ničesar rekel in fukal sem jo naprej in pogled popolnoma umaknil stran od njega. Dvignil sem jo in postavil ob steno, dvignil nase in jo pritisnil ob steno za lažje ravnotežje. Noge je ovila okoli mene in hitro ji je prišlo. Nabijal sem jo močno in bil že dosti blizu orgazma, nakar ponovno vidim moža, klečati na tleh slabega pol metra stran od mene, ko si drka tiča. Videl sem, da ima veža vrata s ključavnico in rekel sem mu naj se spoka v vežo in skozi ključavnico gleda, kako fukam njegovo ženo. Brez besed je šel, jaz sem pa lahko končno nadaljeval. Ponovno sem se spravil blizu orgazma in z eno roko sem jo prijel za čelo in jo pritisnil ob steno, njej pa ukazal, naj me z nogami stisne, da se prilepi name. To me je res zrajcalo in ob močnih sunkih sem se spraznil vanjo. Po pulziranju kurca sem vedel, da sem dosti spustil vanjo. Malo sem obstal, da sem prišel k sebi, nato pa je spustila noge, jaz sem se pa odmaknil stran od nje.

Sperma se je razlila iz muce po stegnu dol na tla. Ona je poklicala moža iz veže in mu ukazala, naj jo očisti. Najprej sem malo gledal, kako je lizal mojo spermo s tal in kako se mu je prijela za brado, ko je šel pa gor po nogah sem se pa obrnil stran, ker se mi je začel obračati želodec. Slišal sem, kdaj je prišel do njene pičke, ker je začel cmokati in njej je še enkrat prišlo medtem, ko jo je lizal in sesal. Jaz sem pa stal tam, s hrbtom obrnjen proti njima.

Ko sta nehala, sem rekel da se grem stuširat, onadva sta pa ostala v prostoru. Prišel sem izpod tuša nazaj v kuhinjo, kjer je on sedel na kavču in si ga drkal medtem, ko mu je ona kazala svojo pofukano pičko. Videl sem, da sta se poljubljala, saj je imela okoli ustnic tudi ona sledi sperme, predvidevam da moje. Malo sem še obstal, da sem jo videl, kako ji je še enkrat prišlo, potem sem pa rekel da mi je žal ampak tole res ni zame in da ne bo šlo. Zahvalil sem se jima za izkušnjo in se odpravil ven.

Torej, malo drugačna zgodba kot običajno, ker drugače objavljam lepe spomine. Ampak tako sem se odločil zato, da prikažem tudi drugo plat cuckolda, katera zdaj vem da ni zame in morda se kdo, ki je na meji tako lažje odloči. Vem da bi lahko jaz in onadva delovali drugače, morda bolje postavili pravila ampak dovolj se poznam, da vem da meni ne bi pomagalo. Moški mi niso všeč in njihova prisotnost me drugače načeloma ne moti, dokler ni deljenja ženske ali česa podobnega. Na kurce sem imun in nimam problemov z njimi, samo popolnoma je pokvaril mojo idejo s tem, ko je imel res konkretno batino. Če bom slučajno še kdaj v dilemi ali ja ali ne za cuckold, bom lahko prebral tole zgodbo in si rekel da ne. To ni zame. Kdor pa uživa v tem, mu pa želim veliko užitkov. Zame je bila ena najslabših seksualnih izkušenj.

P.S.: zgodbo sem pustil v hetero kategoriji, ker dejanskega seksa z njim ni bilo oziroma ni bilo nobene interakcije z njim, razen par ponesrečenih dotikov.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Je kar širok spekter v cuckoldu...ni samo poniževanje in mož z malim kurcem... V veliki meri je plod partnerskega zaupanja in nesebičnosti, da mož privošči ženi ljubimca ali obratno...vsakega pa rajca nekaj drugega... Vsekakor to ni za alfa samce ki pod nobenim pogojem ne morejo delit svoje sexualne partnerice...

Uporabnik

Poučno branje...

Uporabnik

dobro je vedeti, da ni vse za vsakogar, hvala bogu, da smo različni

Uporabnik

Hja, dokler ne poskusiš, ne veš. A kar ne ubije, krepi Wink