50 letnica

Cisto odveč mi je it v soboto na to zabavo. Nikogar ne poznam. Žena me tolaži, da bom že preživel Oz, da se bomo imeli fajn, kljub temu. Iskal sem izgovore, kako bi se izgovoril, da ne morem, a same je pa tudi ne morem pustit. Povabljena sva na 50letnico nekega poslovnega partnerja. Priznam, od službe se mi v prostem času ne da pogovarjat, niti poslušat. Je toliko prijetnejših tem. Tako, da vem samo to da je gospod njihov poslovni partner, da se dobro razumeta in bi bilo lepo, če bi se odzvala vabilu. Pa še letos je bilo tako malo druženj zaradi te korone in bog ve, kaj bo prinesla jesen. Iskoristiva in se pojdiva zabavat me tolaži se v petek zvečer. Ok. Saj mogoče bo pa res fajn ji odgovorim. V soboto dopoldan se odpraviva na pot. Med vožnjo me poskuša sprostiti. Voziva se proti Krasu.

Prečudovita pokrajina, sonce toplo greje, glasba v avtu naju sprošča. Tako sexi je. V poletni oblekici do kolen. Priznam, da me moja žena noro privlači. Prispeva do velike, lične kraške hiše malce ven iz ene kraške vaši. Hiša stoji na samem, na lepem kraju, obdana z vinogradi. Se sreča, da nisva prva haha. Butel, daj sprosti se. Poglej kako lepo je. Na parkirišču pred hišo je parkiranih že kar nekaj avtov. Mimo hiše stopiva na čudovit vrt. Glasba se sliši iz zvočnikov. Zabava je umirjena. Res nikogar ne poznam. Žena se pozdravi s pari mi, vendar spodobi se, da se prvo ustavi a pri slavljencu. O gospa Nataša, me veseli da si prišla, se je razveseli slavljenec. Z veseljem, hvala za vabilo. Sledi stisk rok, poljub na lička in čestitka ob veselem dogodku. To pa je Mare, moj mož. Me veseli. Vse najboljše zaželim gospodu. Hvala hvala. Barbara, pridi, da spoznaš Natašo in Mareta. Pride prekrasna gospa blizu 50ih. Dober dan dober dan. Mi je pravil Bojan o vas, kako lepo je delati z vami in podobne vljudnostne fraze. Na kratko po klepetamo in mazdravimo slavljencu. Prihajajo tudi drugi povabljenci. Nataša oprosti, bomo kasneje se kako rekli. Sprostite se in uživajta v zabavi. Hvala bova odgovori žena. Zanimiv tale tvoj partner ji zašepetam. Haha, ja res je. Sem videla kako si gledal ženo pacek. Ti pa tudi vse opaziš ji odgovorim. Opazujeva ljudi in klepetava. Kmalu do naju pristopijo in pozdravijo nekateri od povabljencev, ki se poznajo z mojo drago. Počasi se sprostim in vzivim. Temu pripomore tudi prijetna glasba. Res je krasen ambijent. Veliko lepih žensk....opazim,, da ženi pomaha en postaven mladenič z nasmeškom na ustih. Tudi ona mu nasmejano pomaha nazaj.

Zabava je v polnem teku. Vsi smo dobro razpoloženi. Zibamo v ritmih muzike. Klepetamo, se smejemo. Sem ti rekla, da ti bo fajn. Dober žur ja, priznam. Pijem malvazijo. Odlična je. Le glej, da se ne bo tvoja rokerska duša preveč sprostila me hudomušno opozori Nataša. Nič bat. Uživam. Vidim ja.

V mmnožici tudi jaz opazim znanca. Grem samo pozdravit nekoga, rečem Nataši. Pridem nazaj. Kar v miru pojdi. O zivjo zivjo, kaj pa ti tu? In debata steče. Kozarec, pa se en. Dobra ta Malvazija. Super je... Nataša se vedno v isti družbi, opazim, da se je pridružil tudi mladenič, ki ji je tako veselo mahal. Ne dajem preveč pozornosti na to. Z Jožetom debatirava naprej. Mimo pride tudi Bojan. Uživata kolega vidim. Super je. Le tako naprej. Ko kelnar pride mimo, mu Bojan malo v šali malo zares naroči, da naj pazi na naju, da ne bova imela praznih kozarcev. Haha. Pravi gostitelj ste Bojan. Kar tikaj me Mare. Nisem vedel, da se poznata z Jožetom..... Poznaš Natašo Jože, ga vpraša Bojan. Seveda. Sodelujeva. Same hvale. Bom še kaj takega izvedel hahaha. Poedam proti Nataši. Že miga z boki v ritmu glasbe. Poleg nje pa se vedno tisti mladec. Ujamem njuna pogleda....

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

odličen začetek, čakamo nadaljevanje

Uporabnik

Dober nastavek. Čakamo nadaljevanje Smile