Potrebnica z rajskih otokov (resnična zgodba)

Potrebnica z rajskih otokov (resnična zgodba)

Ko sem po večletnem razmerju končno spet svobodno zadihal, sem ob prvi priložnosti odpotoval na otoke v Atlantskem oceanu. Zadnja dva dni potovanja sem bival v hostlu z vsaj 50 sostanovalci, bili so praktično od povsod. Na vratah me je pozdravila prijetna rjavolasa Američanka, me sprejela, vpisala in dala ključe vhodnih vrat. Pove mi, da mi razkaže hostel (bila je velika stavba). Sprehodiva se do stopnišča, kjer je bila ogromna barvita poslikava celotnega otoka z vsemi najpriljubnejšimi turističnimi točkami. »Who did the drawing?« sem povprašal Američanko. »Oh, that was our renowned artist, *Kristina« odgovori smehljaje. Še preden dobro zaključi stavek, urno vstopi in naju pozdravi visoka in lepo zagorela lepotička s kratkimi rjavimi lasmi in čudovito barvito poletno oblekco … popolnoma poletna, brez zadnje skrbi na svetu in zelo fukiš videza! »Hey!« naju pozdravi. Prijazno ji odzdraviva. »Here she is, our Kristina« mi pojasni Američanka, čeprav sem nekako že vedel. Ogledujem si jo, namenimo si še nekaj besed, potem pa se odpraviva po stopnicah proti vrhu stavbe, kjer mi razkaže njene preostale dele. Ta ima poleg številnih deljenih sob več različnih prostorov, čisto na vrhu pa je odprta terasa z velikim kavčem in sedeži ter Kristininimi poslikavami. Pravi prostor za uživancijo pod zvezdami.

Zvečer je bil čas za spoznavanje, pitje, kajenje substanc in podobne stvari … (ne nujno v tem zaporedju!). S Kristino se kar hitro ujameva in zapleteva v pogovor. Pove mi, da v hostlu živi v zameno za poslikave, po Skypu pa poučuje tudi tuji jezik. Uživava v vedno bolj opitem pogovoru. Zaupa mi svoje hedonistično day-to-day življenje. Ker je ura že pozna, se odpraviva po stopnicah v zgornje prostore, kjer še nekaj časa posedava v skupnem prostoru in klepetava. »I want to take you to the lunch tomorrow« ji povem. Presenečeno me pogleda in ne skriva, da ji je ideja všeč, zato hitro odgovori »I would love to.« Za nocoj se posloviva in odpraviva vsak v svojo kopalnico, da se pred spanjem urediva. Na poti proti svoji [skupni] sobi jo srečam še zadnjič nocoj. Želim si je že ves večer; tudi ona ne skriva, da si želi mene. Ko se srečata najina pogleda, stopim do nje, jo primem za boke in vroče poljubim. Tisti poljub, ki izda tvojo potrebo in ki ji za trenutek vzame sapo ter naredi omotično. To ni bil niti približno francoski poljub, bil je moker in pohoten poljub sla. Zdaj prvič začutim njeno postavo in lepo oblikovano telo. Oblije me val pohote in v danem trenutku bi si jo vzel kar sredi stopnišča. V hipu se spomnim na svoje zlato pravilo: preden jo pofukaš, jo pelji na večerjo. Kot pravi gentleman še enkrat zaželim lahko noč.

Naslednji dan je moj zadnji dan pred zgodnjim odhodom domov. Šment! Želim še toliko bolje izkoristiti čas in dan s Kristino. Srečava se že zgodaj dopoldan. »Was I so drunk or did you really kiss me last night?« mi na začetku pogovora zastavi vprašanje, na katerega zelo dobro pozna odgovor. »Yes, I did«, odgovorim ponosno in vidno ji je všeč. Z njo še malo poflirtam, tj. moj najljubši hobi.

Malo Kristininega ozadja: prejšnji večer sva ugotovila, da je Kristina 10 let starejša, sredi tridesetih, ima sestro dvojčico, od katere slike mi tudi pokaže – popolnoma enaki sta. Dvojčici, kdo bi si mislil. Sestra živi nekoliko drugačno družinsko življenje na Češkem.

Poiščeva fino restavracijo in se odpraviva na kosilo, kjer se razvajava in zabavava. Ni vajena jesti v finih restavracijah, saj njen življenjski slog tega ne dovoljuje. Odgovarja ji sprememba, kot tudi meni. Kot mladoporočenca pohajkujeva po mestu, pijeva in raziskujeva. Ker se v restavraciji nisva najedla, greva na tradicionalni burger s krompirčkom. Končno, hrana! To je to! Večer je že in rahlo opita se vrneva v hostel.

Sostanovalci naju začnejo nagovarjati, da se jim pridruživa v klubu. Ne odgovarja nama, zato se spretno izmuzneva. Že imava načrte, vendar oni tega ne vedo. Po poti sva kupila steklenico rdečega, zato se povzpneva na teraso na strehi, kjer si napolniva kozarčka. Začneva se mečkati. Že pride en, drugi, tretji … spet nisva sama. Seks v hostlu ni preprosta reč, predvsem s toliko prebivalci. Spet se pogovarjamo, pijemo, kadimo … ob 22.00 pride Američanka in nam pove, da se streha zapira, saj mora od te ure naprej v hostlu biti mir. Odideva skupaj z drugimi. S Kristino posedava po skupnem prostoru in počakava, da se stanje v hostlu umiri. Nekateri spijo, drugi zunaj žurajo, tretji … Kristina me zagrabi za roko in odpelje proti vrhu stavbe, sezujeva si natikače in kot dve mački potihoma splezava skozi okno na teraso hostla. Spet sva pod zvezdami in KONČNO sama! Vhod na odprto teraso je zaklenjen. Sediva na usnjenem kavču. V hostlu (za)vlada tišina, noč je topla, jasna in mirna …

Ne zdrživa dolgo. Začneva se bombandirati z vročimi mokrimi poljubi, najina jezika se prepletata, kot da strmoglavljava z letalom. Oba noro potrebna in pod rahlim vplivom alkohola – ni nama več mar niti, če naju kdo sliši ali opazuje. Z roko ji sežem pod lahko poletno oblekco in šele takrat ugotovim, da potrebnica nima niti modrčka. Verjetno ga je slekla že prej, saj je vedela, kaj jo čaka. Igram se z njenimi joški, z drugo roko pa dvigujem oblekco, saj je poleg hlačk edina plast, ki me ločuje od njene potrebne pičke. Dotaknem se je in nagonsko se rahlo odmakne. Iz njene pičke ne teče, ampak curlja. S premočenimi prsti jo dražim, ona pa vrača uslugo in drgne moj kamen kurac z lepimi dolgimi prsti in mehkimi dlanmi. Skoraj ji pride in komaj zadržuje svoje stokanje. Mojo roko urno umakne, me še enkrat vroče poljubi in poklekne v mednožje. Pohotno in neučakano se z ustnicami ovije okoli mojega tiča. Sesa ga, kot da rešuje življenje! Naslonim se nazaj in napol prepoten opazujem, kako Kristina spretno fafa tiča in liže jajca. Spomnim se trenutka, ko je vstopila v stavbo in sem jo prvič zagledal. Takrat se mi ni niti približno sanjalo, da bom fukal to lepotičko. Občutek je enkraten.

Ko se naužije tiča, zadovoljna vstane in spretno spleza name. Počasi se vsede v moje naročje, me zajaha in zastoka, ko počasi vanjo vtiram pot. Noro mi odgovarja in nočem, da mi pride. Ne še! Dobra priložnost, da se zamotim in si ogledam njeno zibajoče telo. To je lepo, čvrsto, s še bolj čvrstimi joški. Z eno roko ji dražim pičko, z drugo pa držim in sesam njeni limonci. Kristinino telo se začne zvijati od orgazma; primem jo za usta, saj so spalni prostori le nekaj metrov stran! Če naju do zdaj še ni noben slišal, potem naju ne bo nikoli, pomislim. Zašepeta mi, da hoče, da jo pofukam kot pravo prasico, kakor želim in znam. To lahko zame pomeni le po pasje. Brez težave jo dvignem s sebe in jo položim na kavč. Dvigne rit, da izpostavi svojo potrebno pičko, iz katere še kar teče kot iz Niagarskih slapov. Kot v porniču jo udarim po riti, primem za boke in ga spretno zarinem. Obrne ji oči in zastoka. Začnem s počasnim tempom, ki ga stopnjujem, ona pa ne kaže želja, da bi utišala svoje stokanje. V usta ji zarinem kazalec in sredinec: »Here, suck this«, ji zabičam, medtem ko moj tič ritmično izginja globoko v njej. Potrebnici hitro pride še enkrat … kljub temu se še naprej nabija na tiča in meša z ritjo, kot da ga ni dobila že mesece. (Verjetno je v tem nekaj resnice.) Začutim bližanje svojega vrhunca in kmalu mi prihaja kot že dolgo ne. Zarinem ji ga še nekajkrat, potem pa se z izpraznjenimi jajci sesedem na kavč, ona pa name. Oba sva zadihana in potna.

Objeta v dremežu obleživa še zadnje ure pred mojim odhodom. Zbudim jo, pospremim do sobe in poljubim lahko noč ter zaželim prijetno bivanje. Ker je ura že okoli 4.00 zjutraj, vzamem svoje stvari, na tiho (ampak urno) spakiram in se odpravim proti avtobusni postaji, od tja pa na letališče. Slovenija, poln norih doživetij se vračam domov.

*Ime je bilo zaradi diskretnosti spremenjeno. Slika je simbolična. Zgodba je popolnoma resnična in je osebno doživetje.

Kategorija:
Hetero