spomini

Imam kaj pijače v hladilniku? Najbrž; temnega nefiltriranega Uniona, pa zagotovo ne. Zavijem v bistro. Polna terasa; pa kaj zato; v prostoru je bolj temno in hladno. Igram se s kozarcem; opazujem temno vsebino in peno, ki se utaplja v pivu. Opazujem Tanjo kako pripravlja pijačo na taso, se sklanja, zlaga kozarce, skodelice v lijak. Dober 'geštelček'; glej glej res pod majčko nima modrčka..

Nekdo me potreplja, pogladi požgečka po ledvenem delu. Obrnem se; zraven mene za šankom en čisto nepoznan tip. Spet se posvetim svojim mislim, ko me neka roka spet požgečka; obrnem se na drugo stran. O Luka, kaj pa ti, a ni konec šole. Je, samo treningov, pa še ne. Moj novi soigralec, mi predstavi tipa na moji desni. Ok, kaj bosta? Tanja en šveps, pa eno colo. Imaš doma kaj pijače, prepoten sem; rad bi se stuširal, vpraša Luka. Se bi našlo kaj. Popijem, plačam zapitek in prisedem k njima v avto.

Parking pred blokom je dokaj prazen in že hitimo po stopnicah v mojo 'votlino'. Imaš kaj sladkega vpraša Luka, ko odpira hladilnik. A brealkoholnega nimaš nič, ko jes pripravljam piškote in rogljičke. Je samo ni hladno. Iz hladilnika vzame tri pive in vloži plastenko švepsa..

A imam jes kaj cunj pri tebi; vpraša Luka. Ne bi vedel, poglej, če so, so v papirnati vrečki pri mojih majicah. Ne ni; a lahko vzamem nove iz tvoje zaloge. Stegne se na prste odpre zgornjo omaro. Sloko športno telo. Razkrije del trebuha, hrbta; črn rob bokserc. Prav vidim ga; podobno ko meče na koš. Izbere polo majico, retrojke in niske nogavice. Pijemo pivo. Novi znanec Tomi je bolj redkobeseden.

Lukcu dam svežo brisačo iz omare in že odhiti pod tuš. Pogovor s Tomijem kar ne steče; je zadržan. Šum vode v kopalnici preneha in na vratih se pojavi Luka odet samo v brisačo. Tomi izrazi željo po tuširanju; dam tudi njemu svežo brisačo, s katero odhiti v kopalnico.

Z Lukcem sediva za mizo. U kako imam trd in zaštekan vrat. Vstanem stopim za njega in mu pričnem nežno masirati ramena in vrat. Roke zaidejo tudi nižje na hrbet prsa in trebuh; pogladiva se z lici. Globok pogled, srečata se noska, ustnice, jezička.. Globoko se zaliževa, otipavava si mednožja; brisača pade na tla. Ljubimkanje nadaljujeva na pojstli, objeta..cunje kar popadajo z mene. Drk faf v 69. Položi me na hrbet, se vsede na mene; z roko nacentrira moj kurac na svojo odprtinico in se počasi nasadi. Uživa ko jaha..

Nenadoma opazim med vrati Tomija. Ne vem kako dolgo je bil že tam, ogrnjen samo z brisačo; perilo je ležalo na tleh, na brisači pa vidna izboklina, ki jo je gnetel z rokami. Odvrgel je brisačo, skočil na posteljo, preganil Lukca na mene in... Luka zakriči in se otepa; ne gre; Tomi, ga je poleg mojega zaril v Luka. Luka kriči, se otepa. Ne gre; Tomi naju je objel z rokami, se prijel ko klop in ga divje zarival v Lukca. Prav prijeten občutek, ko mi ga drka, ko ga zariva. Vesel sem bil ko mi je kurac izpadel iz Lukove ritke. Tomi, ga je nabrisal ležečega na meni.

Tomiju je prišlo, skočil je s postelje, pobral brisačo in si ga obrisal. Luka ves bled vstane, odide v kopalnico, zapre vrata za sabo. S Tomijem, ki se je medtem oblekel, obsedim nag za mizo. Sediva molčiva in srebava pivo. Iz kopalnice pride nag Luka; brez besed se obleče in vpraša, kje imam 'kompot' (sadjevec). Natoči si ga krepak požirek in ga v trenutku pogoltne.

Poslovita se in odvihrata skozi vrata. Ostane mi nadležno pospravljanje po 'orgiji' V košu v kopalnici opazim okrvavljene Wc papirje in papirnate brisače. Imam moralnega mačka; natočim si krepko dozo 'kompota'. Hmm sex s pubertetniki na tak način. No Luka je sigurno polnoleten, saj vozi in ima avto; kaj pa Tomi; kakšne posledice ima Luka? Bo moral iskati zdravniško pomoč? Kličem ga pa se ne oglasi.Čez par dni pokliče sam. Prvo vprašanje je kako je. Še ga boli in si maže finkico..

Oba sta že končala šolo. Tomija ne vidim. Luka je že zaposlen. Pravi 'moški', menja punce in avtomobile.

Imena v zgodbi so izmišljena, sama zgodba pa resnična. Od takrat ne maram poze 'jahanja' pri sexu; žav negativna iskušnja.

Kategorija:
Gej