Lepota golega telesa v savni

Že nekaj časa sva si dopisovala na eni od klepetalnic in pogovarajala sva se res o vsemu, tudi o sexu, včasih sva se prav pošteno zrajcala. Skrajni čas je že bil, da se spoznava tudi v živo in dogovorila sva se, da se prvič vidiva v savni.
Že na slikicah je bilo videt, da je zelo sexy, kljub temu, da je starejša od mene. Ko je gola ležala nasproti mene, sem se lahko v to prepričal in pogled na njeno lepo telo, temno polt, joške ki bi si jih želele tudi dosti mlajše od nje, pičko pobrito na črtico, me je noro rajcal. Tudi sama je to opazila in me povabila v jacuzzi. Že iz dopisovanja sem vedel, da je prava pohotnica in to se je v jacuzziju tudi pokazalo. Takoj mi ga je prijela v roke in začela drkat, lepo in hitro je nabrekal, ko ga je imela polno roko, je rekla, da tako debelega kurca pa ni pričakovala. Brez oklevanja sem s prsti razmaknil njene sramne ustnice in čutil kako mastno pičko ima. Glavo je naslonila nazaj na rob jacuzzija in mi s tem ponudila prelep pogled na njene joške, bradavičko sem dal v usta, mmm je bila nabrekla. Od poželjenja nisva slišala starejšega para, ki je vstopil v prostor, ampak bila sta diskretna in odšla naravnost v savno. Pokleknil sem pred njo, dala je noge narazen, da sem lahko z debelo glavco prodrl med njene sramne ustnice. Obstal sem za trenutek, da je čutila kako mi glavica utripa. Počasi sem ji ga porival globoko v njeno potrebno pičko, sramno kost sem naslonil na ščegija in zavrtel ritko. Drgnila se je ob mojo sramno kost, nabijal sem jo, da so moda tolkla po njeni ritki, sesal sem ji nabrekle bradavičke, ko se je njeno telo napelo in začela je trzat v ritmu orgazma. Nisem je nehal fukat, želel se si, da ji pride še enkrat in ni potrebovala dosti časa, da mi je spet zarila nohte v hrbet in zahtevala naj jo še fukam. Mmmm kako orgazmična je ta moja pohotnica, po tretjem orgazmu se odprejo vrata savne in starejši par se nama pridruži v jacuzziju.
Midva se umakneva v turško savno, kjer me posede na klop in mi ga vzame v usta, celega je pogoltnila in se nato z jezikom igrala z glavico. Ob tem mi ga je pohotno drkala in ko je čutila kako se kurac nabreka, ker se polni s spermo je nastavila svoj obraz, na katerega je poletel vroč curek sperme. Sperma ji je počasi lezla po vratu in kapljala na joške, razmazala si jo je po obrazu in telesu.
Ko sva prijetno utrujena in zadovoljena ležala na počivalniku, se je bližal konec najinega spoznavanja. Ob nežnem poljubu na parkirišču v slovo, sva si obljubila, da se še srečava in res se še vedno srečujeva, a o tem morda v kateri od naslednjih zgodbic.

Kategorija:
Hetero