CBT-BDSM-EDGGING-ROLE-PLAY-VSE-IGRICE-BREZ-MEJA III. del

CBT-BDSM-EDGGING-ROLE-PLAY-VSE-IGRICE-BREZ-MEJA   III. del


Šla sva čez promenado, pa mimo otroškega igrišča, navzgor po poti na Rožnik. Pogovor je tekel naprej, popolnoma sproščeno in le, če nama je kdo prišel nasproti, sva znižala glas. Za svoja leta je bila zelo poskočna. Hodila je, letom in velikosti navkljub, izredno gibčno in dinamično. Tiste pol koraka za njo je bilo ravno prav, da sem lahko gledal njeno zadnjico v gibanju in pogled me je vzburjal. V tistih oprijetih hlačah je res izgledala poželjivo.


Spraševala me je različne stvari. Kaj čutim ob bolečini, kaj me bolj vzburja, bolečina ali draženje, koliko sperme izločujem, kolikokrat mi lahko pride, kaj je bila doslej najhujša bolečina, česa nebi naredil, kakšne ukaze sem moral izpolnjevati doslej…. Mirno sem ji odgovarjal, iskreno, kolikor je le bilo mogoče. Seveda vsega, kar je menila še nisem doživel Omenil sem, da zame ni nobene ovire, razen tistega kar sem omenil. Seveda moram pa vedno naslednji dan na delo. To ji je bilo jasno in tako krvoločna ni, je rekla, čeprav rada okuša kri… Beseda je nanesla tudi na kraje, kjer je počitnikovala in na kraje, kjer sem jaz preživljal svoj dopust, s kom in kako. Skratka, tak prijeten klepet z občutkom, kot bi se že 100 let poznala.


Tako sva se znašla pred vilo Marija Vera, da še vedela nisva kdaj. Povabila me je, da ji sledim po stari trim stezi, ki zaobide Čada in pride ven na Levstikovem vrhu. Sledil sem ji in malo sva molčala, ker se je pot vzpenjala. Tam sredi gozda, ob nekem hlodu, se je ustavila. »Poljubi me!« je kratko ukazala. Voljno sem se ji približal s svojimi ustnicami. Imela je nenavadno mehke ustnice in njena slina je bila redka, kot pri mladoletnici. Rahel okus po mentolu. Torej je v avto vzela mentolov bonbon, sem sklepal. Poljub je bi dober, okusen, sočen bi rekel, dokler se ni prisesala na mojo spodnjo ustnico in jo vsesala v svoja usta ter prijela z zobmi. Njeno koleno je zašlo med moje noge in se pritisnilo ob moje mednožje, ko je počasi stopnjevala moč svojega ugriza v mojo spodnjo ustnico. Zavedal sem se, da meri stopnjo mojega vzburjenja s pritiskom kolena ob moje hlače. In res se je oglasil, erekcija je postajala vse močnejša, bolj kot je stiskala svoje zobe. Okusil sem metalni okus krvi v ustih in tedaj je popustila, se obliznila, vdihnila globoko iz z močnim izdihom nakazala, kaj čuti. »Dober si, pravi si!« je mirno dejala in odpravila sva se naprej po stezi. Popravil sem svojega junaka, ki je bil ujet v hlačah in se odpravil za njo.


Malo preden pripelje pot na glavno pot, ki se dviga po Francoski navzgor, se je spet ustavila in mi ukazala, naj sedem na hlod ob poti. Sedel sem. Obrnila se je s hrbtom proti meni, v hipu potegnila hlače s svoje riti in ukazala, rezko in razumljivo: »Poliži mi rit!«. Gledal sem njeno prečudoviti zadnjico, brez celulita, negovana koža, zelo malo povešene ritnice. Približal sem svoj obraz, ko je z rokama razprla svoja dva čvrsta hlebca. Pogled je bil veličasten. Nič dlakic, nič rumeno-rjavo-črnega okoli lepo zaprtega anusa. Kot zaslonka pri fotoaparatu je izgledal. Pomislil sem, da si verjetno da, od časa do časa pobeliti tisto gubo s peroksidom. Danes pa res kozmetičarke počnejo vse. Ne rečejo jim zastonj »vizažistke« in so užaljene, če jim rečeš »kozmetičarke«. Imela je malce okusa po prepotenem, nikakor pa ne po čem drugem. Pomagal sem ji razpreti njene hlebčke in se, z jezikom, zakadil vse do anusa. Lizal sem nežno, počasi in stopnjeval pritisk in hitrost lizanja, pa spet zmanjšal in se spet poglobil v njeno globino, kolikor mi je seveda moj jezik dopuščal. Lepo je držala, od časa do časa vztrepetala, malo zavzdihnila, se spet globje sklonila. Užival sem v eh njenih gibih in ko sem začutil rahlo tresenje njenih stegen, je dejala: »Dovolj bo!«. Elegantno je potegnila hlače navzgor in skrila ta svoj zaklad, jaz pa sem ostal tam sedeč, z odprtimi usti, široko odprtih oči in s tako trdim, da me je že bolelo. Nasmehnila se je in dejala: »Ocena odlično za tvojo učiteljico!« To je bilo vse, sem si mislil?


Vstal sem, da bi odšla naprej. Ona pa je sedla namesto mene na tisti hlod in mi velela stati pred njo. »Izvleči zdaj tisto tvoje premoženje!« mi je ukazala in gledala navzgor v moje začudene oči. Poslušno sem odpel zadrgo in komaj izvlekel trdega Brdavsa. Pomislil sem, da me hoče sedaj zadovoljiti. Oh, motil sem se. »Ne tega, tisto, kar visi zraven!« je, med zobmi, zašepetala. Segel sem globje in prinesel ven še svoje prašnike. Bili so že malo prepoteni. Topel dan pač, hoja ozke bokserke … Še naprej me je gledala v oči. Stegnila je roko in se dotaknila mošnjička, malo izbirala in se na koncu odločila za mojo levo žlezo, ki je, za spoznanje, bolj visela navzdol. Prijela jo je z dvema prstoma, pa s tremi, jo učvrstila, da ji ni zdrsnila med prsti in rahlo stisnila. Vztrepetal sem. Aha, takole izgleda ta test, sem si mislil. Stopnjevala je, zelo počasi, svoj stisk, z drugo roko pa je odkrila mojo glavico in si jo radovedno ogledovala. Počasi je vlekla kožico navzdol, da se je frenum povsem zategnil in se je glavica malce upognila. Pa ne za dolgo. Z vlečenjem prepucija navzdol in povečevanjem moči stiska moje žleze, je ta hudiček še bolj zrasel. Počasi je postajalo že neudobno. Solze so mi skoraj prišle v oči, na pa ni odnehala in seveda agregatno stanje mojega Brdavsa tudi ne. Ko je počasi popustila, je s palcem obrisala solzico, ki se je pojavila na vrhu moje glavice in prst vtaknila v usta in ga obliznila. »Obleci se, greva!« je spet velela. Spet ves začuden sem hitro spravil stvari, kamor pašejo, zapel, z muko, zadrgo in spet sem bil za njo.


Obrnila sva se proti mestu. Po Francoski sva se spustila do drevoreda in tam mi je šele povedala, da je zelo zadovoljna z mojim obnašanjem, z mojo zdržljivostjo in dimenzijami ter odzivi. Ko sva, mimo šole, hodila po Beethovnovi proti garaži, se je že počasi mračilo. »Greva k meni na en drink, žejna sem. Počakaj me pri izhodu iz garaže in mi sledi!« je še čivknila, za malce tresočim glasom. In tako sem šel po svoj avto ter se postavil pred Naravoslovni muzej, kdaj se bo pripeljala iz garaže….

NADALJEVANJE PRIHODNJIČ, ČE IMATE SEVEDA POTRPLJENJE BRATI ! OSTANITE ZDRAVI!

Kategorija:
BDSM 
Uporabnik

Zame najboljša zgodba na portalu ever. Stil pisanja in izražanje avtorja pa vrhunsko.

Uporabnik

Devil