Poletno jutro 1.del

Poletno jutro 1.del

Na poletno jutro, ko se je prebujala v spalni srajčki od spodaj gola, topla, in tako mirna.. Odšla je v kuhinjo si pripravit kavico, med tem časom odšla po tuš, da je osvežila svoje zaspano telo.. Obožuje, ko voda teče po njenem telesu med tem ko ga mili z najbolj dišečim šamponom.. Opravi jutranjo rutino, popije kavico.. Se obleče vzame stvari in odide v službo.. Med delom prejme sporočilo v katerem je pisalo "Draga moja dama, brez vprašanj poslušaj sledeča navodila!" Z njenimi velikimi rjavimi očmi se je za zijala v telefon kaj sledi sedaj. "Jutri ob 7.00 zjutraj te poberem pred tvojim domom.. Imej sabo dvojno perilo, nekaj sportnega nekaj finega in tisto srajčko, ki sem ti jo podaril.. Imej kopalke, toaletno torbico v kateri naj bo dan tudi analni čepek in vibrator.. Čaka te presenečenje.. LP tvoj ljubimec"

Ko je odhajala iz službe je razmišljala kaj za vraga ima v načrtu ampak, ker ob njemu ve, da se ji lahko dogaja sam najboljše in najbolj nore stvari je samo odštevala ure do jutra..Pridno je vse pripravila v kovček, uredila in pripravila sebe bila je vznemirjena in polna pričakovanj.. Zjutraj si je nardila budilko, da ne zaspi in da opravi jutranje obveznosti.. Med tem ko se je tusirala in mislila nanj je večkrat pobožala svojo pohotno muco.. Tako zelo je uživala med tem, da bi lahko doživela orgazem ampak se je raje zadržala in si mislila bo on dokončal.. Namaže celo telo z losjonom da je dišeča, gladka in pripravljena nanj.. Obleče oblekico in ko je že pri vratih, da odide ji pade na pamet "On bi se rad igral no prav bom pa jaz slekla hlačke in mu to kasnje kaj vidno pokazala".

Točen kot ura jo je čakal na parkirišču položi kovček v avto in se usede.. Lepo jo pozdravi in jo poljubi.. Vsa vznemirjena in tako pohotna, kot še nikoli.. Odpelje in položi njegovo roko na njeno stegno in jo boža.. Vedel je, da ji to ugaja ampak jo je skozi nekaj spraševal se želel pogovarjat, da bi jo zamotil..ampak v njeni glavi je samo kričala vest "daj ustavi nekje in me po fukaj". Zadržala se je in mu mirno odgovarjala.. Nato jo vpraša " Ali se ti sploh sanja kam greva?" ona vsa zmedena samo odkima in on se sladko nasmeji ve, da jo to še bolj zmede...Kar nekaj uric sta se vozila in prijetno krmljala.. Dokler nista prišla na cilj..morjeee.... Peljal jo je na morje.. In ji povedal, da je pravzaprav na službeni poti vmes bo moral kaj postorit ostali čas bosta preživela skupaj.. In veliko ga bo.. Odšla sta v hotelsko sobo kjer sta odložila vse svoje stvari in odšla na kosilo.. Tik ob morju je bila fina restavracija kjer sta dobro jedla in popila vsak kozarec dobrega vina... Med kosilom mu je padla na tla vilica, ko je segel po njej sem se je ona spomnila, da ne nosi hlačk in lepo razprla noge.. On je samo o zakašljal in debelo pogledal.. Nadaljeval je z kosilom, ko da se nič ni zgodilo.. Vzel telefon nekaj napisal in ga odložil.. Takrat zapiska njej telefon in v sporočilu je bilo napisano" pazi se me prasička to boš drago plačala"!!! Ona se je sam sladko nasmejala.. Plačata se sprehodita in odideta proti hotelu.. Prideta v sobo in ona odide pod tuš in ko se vrne on stoji v sobi goli in z noro trdim kurcom v rokah pa drži lisice...pogledal jo je tako pohotno, strastno in napaljen, da je vedela, da jo čaka nekaj norega.. Potegne jo k sebi potegne iz nje brisačo jo vrže na posteljo in jo ukelne z lisami na posteljo... Začne jo poljubljat na usta, po vratu, do njenih jošk in do njene pohotne muce.. Liže jo tako da se ona zvija od užitka tega si je želela na to je čakala.. Naenkrat preneha.. Vzame analni čepek ji ga potisne v usta da ga liže kot bi lizala njegovega... Vmes ji liže ritko da jo pripravi, na nore užitke.. Vzame ji ga iz ust in ji ga počasi porine v njeno ozko ritko.. Ona stoka in se zvija ker ji noro paše.. Res jo zna pripravit.. Pride spet višje vmes ji z roko boža muco in ji drgne njen ščegetavček... Mmmm paše ji in ve, da se približuje orgazmu, ker jo tudi on dobro pozna se tik pred njenim orgazmom neha dotikat vstane in odide proti kopalnici.. Se obrne in je reče "bejba to je za vsa tvoja izzivanja vračilo.. Aja pa počakaj me.. Hehe saj pravzaprav nemores pobegniti" in odide v kopalnico......

Kategorija:
Hetero