Nasvidenje prijatelji!

Nasvidenje prijatelji!

Vsak začetek ima tudi svoj konec.. Tako za eno, kot za drugo obstaja svoj vzrok!! Profil Bajrič, ki so mi ga zaprli je nadomestil Topumetnik! Tega sem odprl zavoljo zabave, tudi sexa in avantur, dokler je šlo.. isem vzrok jaz, niti moja huda potenca.. Pač časo so drugačni! Odrpl sem ga predvsem pa zaradi nešteto zgodb, ki jih pišem ali imam na zalogi! Nekoč bodo izšle v knjigi, ne dvomim, da se bo dobro prodajala!

Zdaj zapiram ta profil, ker sem nekako izčrpal svojo voljo in tudi želje! Nastopil je nov moment, ki se mu reče umiri se PR in uživaj v zdravju, spominih in trenutku, ki ti ga še daje življenje! Čeprav sem v dobri kondiciji priznam, da se mi ne da več.. Saj ste opazili, mar ne!?

Veliko vas je tu fuka željnih naj vam dam nekaj nasvetov: Predvsem za srečanje in fuk rabite pogum, ne le prošnje, pisanje in bla, bla.. Ko se pa zmeniš pa spizdite kot največji cucki! Raje se ne silite k dejanjem, katerim niste kos! S tem boste sebi podarili samozavest, drugim pa mir in jih pustili brez razočaranja in kasneje posmehovanja! Čeprav vas tu nihče ne pozna verjemite, da ste deležni posmehovanja in zajebancije na vaš račun. Imamo vas za strahopetce, reve in inpotentne, ko je treba slači hlačke! Raje se ne silite, bo bolje za vas!

Če nagovarjate posameznico, par.. Dajte spravit iz svojega mozda vsaj nekaj novih besed!! Hej, hay, oj, ojla, živ, kako sta, kako smo, Spraznil bi se.. Blek.. Bruhanje!! Joj ljudje! A to je vse, kar premorete za poizkus nekoga pritegniti k sebi, si priboriti zanimanje zanj in celo več!! Mar mislite, da bo moja kurbica takoj planila v vas in odprla lepo pičko, da jo nafilate, ne znate pa skupaj spraviti ene nove besede?!! V loku se izogibamo takih!! V loku!!

Vedno preberite pozorno, kaj piše v oglasu! Če prosi kdo za sliko in mobi cifro verjemite, da to res želi z vzrokom!! Samo idioti izpadete z vprašanji: ali pridem v upoštev, kako sta, poglejta moj profil, potreben sem, super sta.. In to je vse! Kar prosijo, prosimo , tage pa ni! Kaj je z vami "fukači", ki bi prišli pa niti brat ne znate! Me prav zanima, kolikokrat set bili po takih sporočilih kam povabljeni! Zelo dvomim, če med 1000 vas en sam enkrat! Težko..

Tako, nekaj sem jih napisal, čeprav bi jih še mnogo lahko! Upoštevajte to in premislite, če želite fukat se vedite kot pametni ljudje, ne kot bebci!

20. maja ZAPIRAM PROFIL TOPUMETNIK!! Bodite lepo in čimveč užitka vam želim!!!

Vaš Topumetnik Bajrič

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Lepo te je bilo brati!
Do naslednje bitke!
A ja tale MUCKA je dobila porcijo za pusta hrusta! Grin Heart Tongue

Uporabnik

Joj...škoda.
Lepo si popisal veliko listov.
Lepo se imej...srečno tebi in tvoji k.....
Lp

Uporabnik

Upam da se se vrnes Smile
Srecno!

Uporabnik

Lepo napisano, mislim da nisi edini k nima več volje....
Vse lepo pa uživaj življenje v realnosti

Uporabnik

škoda ... CAR!!!

Uporabnik

Škoda, pa tako sem se veselila vsake tvoje nove zgodbe. Res me zanima naslov knjige, Srečno in vse dobro Kiss Kiss

Uporabnik

Se popolnoma strinjava z vsem napisanim. Želiva ti vse dobro. Smile

Uporabnik

Škoda, da se poslavljaš. Brez tvojih "pokvarjenih" zgodb bo tukaj zazevala praznina. Upam pa, da prideš nazaj povedat vsaj naslov knjige.
Veliko sreče in zdravja v življenju ti želim! Smile

Uporabnik

Srečno Smile