Tu in tam; pubertetniške zgodbice 15

A, ostanemo tu še kak dan, ali gremo jutri naprej? Toniju in Korliju je Petroveca več kot dovolj. Čudim se kako sta vzdržala v tem kampu brez vsake sence. Odločitev je padla; zvečer gremo v Petrovec, da vidim kje sta preživela dopust, in se seznanimo z avtobusnim voznim redom do Titograda... Glej, glej Tomi je očitno imel romanco z receptorko; moral se je it poslovit. Šotora nisem niti postavljal, prespal bom v spalki. Nočna mora in groza; svetloba campa je privabila roje nočnih žuželk in komarjev. Še dobro, da smo iz mesta prišli pozno in je bila noč kratka. No v kampu nisem bil prijavljen in se mi tako tudi objavljati ni bilo treba.

AP, klasične težave. Samo za uro vožnje, ogromno prtljage; prednost imajo tisti ki potujejo dalj. Tu sem bil v prednosti, bil sem sam. Usmilil se me je voznik avtobusa za Beograd. Tokrat v Titogradu jes čakam Tonija in brata; drugo pivo je bilo že toplo, ko sta prispela. Prtljago v garderobo..

Nova težava; nihče ne ve kje je kasarna, kjer služi vojsko Franci. Kampanjola, vojaška policija, kot naročeno. Desetarja, vodjo petrola povprašal po kasarni, ki jo ìščemo. Kasarna je na obrobju mesta, brez avtobusa ne bo šlo. Izvem smer in številko proge; voznika naj poprosimo, da nas bo opozoril kje moramo sestopiti. Kasarna, nova težava, delavni dan, nismo najavljeni. Počakamo naj; dežurni oficir bo poiskal želenega vojaka. Na vročem soncu na zidčku, sedimo in čakamo. Končno Franci; stražar mu pokaže, kje smo...Prisrčno snidenje, predvsem Francija, Karlija, manj Tomija; midva se itak ne poznava, samo zaigrana vljudnost. Franci nima dovolilnice za izhod v mesto. Dežurni oficir se nas usmili; Franci gre lahko z nami do bližine gostilne. Do povečanja, časa za druženje imamo malo več kot 2 uri...Mučno slovo...

No to je vrh našega potovanja, končni cilj; zdaj sledi samo še sestop v Slovenijo...Ne, ne bomo šli iskat in prespat v kamp; park bo prava rešitev. Tri klopci blizu skupaj v bolj temnem delu parka, spalka...Ne ne bo šlo; 'murija' na nočnem obhodu; 'momci' treba bo najti drugo prenočišče. Rečeno storjeno. Velik cvetličnih otok sredi travnika z okrasnim grmičevjem v sredini. Zvlekli smo se pod okrasno grmičevje, spalka...U fak, nova patrulja 'murijev'. Ti so bolje opremljeni, imajo 'šnofa'; itak, da nas je našel. Ne moreš verjet, kaj naredi ta kosmata pošast za en ušiv pasji piškot. Nahrtnike in spalke smo morali zvleči na osvetljeno mesto. Pregled prtljage, identifikacijsko postopek, zapisnik..Kaj zdaj, na avtobusno; glej tu se pa lahko valjajo po tleh v spalkah. Ne mi gremo na železniško. Glej tudi tu mumije v spalkah, ki nikogar ne motijo; problem je ker so najboljša mesta že zasedena. Ob vstopu v zaprto čakalnico bo plac še za tri mumije..

Zvilo me je, nujno moram odtočit. Wc, rezek duh po urinu, kabine s čučevci; kdo ve koliko časa že niso videle vode...Konec postaje, odpuščen železniški tir izginja v grmičevje.. Potegnem dol hlače, prične urinirat. Odrešitev, končano je...Obrnem se..

Iz teme se je izluščila postava. Zaradi svetlobe v ozadju jo slabo vidim. Moški v štiridesetih letih. Kozav obraz, kratke lase na ježa. Poln brazgotin na obrazu, tip je nekoč moral imeti probleme z mozolji. Črna majica, črne oprijete hlače, širok bev pas z veliko kovinsko zaponko...Poskušam se umakniti nazaj..Grobo me prime za majico in potegne k sebi. Prime me za roko in jo vodi na svoje mednožje. Pod oprijetimi hlačami začutim velik trd kurac..Grobo me je zgrabil za rit. Njegova roka pod slipicami otipaval moje hlebčke...Nooo, pliss, mi je ušlo iz ust..Pritisk je popustil. Slišim zvok odpiranja kovinske zaponke, zvok zadrge.. Potegnil je dol hlače in spodnjice. Grobo me je zgrabil za lase in potegnil mojo glavo v svoje mednožje. Opotekel sem se in pokleknil...Duh znoja, urina, pred usti pa velik trd obtesan smrdljiv kurac...Puši, puši, jel čuješ šta ti kažem? S kurcem mi je raprl usta in ga surovo zarinil..Ne to ni bil faf, to je bil grob fuk v usta..Slinim se kot polž, dušim, hlastam za zrakom. Če mi uspe, da ga dobim za trenutek ven iz ust, mi ga še bolj grobo zarine. Groza, zarinil mi ga je pod jezik, čutim, da mi je strgal prepono. Dušim se, zmanjkuje mi zraka, slabo mi je, temni se mi pred očmi...Prihaja mu, grobo zariva. Oporekal sem se in padel po tleh, očitno provi čas, da mi ni končal v usta..Ležim na tleh, hlastam za zrakom; slišim zapenjanje zadrge, kovinski zvok njegovega pasa...Dobim krepko brco..Pederčina mala; ubit ču boga u tebi; đubre jedno. Ubit, ču te drugi pult kat te nađem...Sledi brca, podzavestno prekrijem glavo z rokami..Vzela ga je noč..

Poskušam vstati, ne gre. Klečim naslonjen na roke in bruham.. Vstanem, ogaben okus v ustih, čutim, da mi zateka jezik..Pri fontani si operem roke, obraz, pogrgram z vodo po ustih. Krvav plunek..Rabim, nujno rabim krepak požirek loze, pa kaj ko je na železniški vse zaprto. Odtavam na avtobusno. V bifeju živahno, duplo lozo molim...V dveh požirkom je ni; može još jedan put.. Kelnarca me začudeno gleda, pogled ji uide v kot lokala. Pogledam tja, otrdim od groze, zaledeni mi kri v žilah.. Moja nočna pošast z nekom uživa v srebanju piva..Plačam in skoraj stečem iz bifeja..Del poti do železniške pretečem. Srce mi divje utripa, s strahom pogledam nazaj, če mi slučajno kdo ne sledi; z rokami se naslonim na kolena...Zavlečem se v spalko, ne, ne morem zaspati...

se nadaljuje

.

.

Kategorija:
Gej