Avanture

Avanture

Se še spominjate kako smo se dobivali nekoč? Štrik placi, lokali, savne..No in kje smo brali oglase in se dopisovali; Antena, Nedeljc, Salamonc; potem so se pojavilj E oglasi, kjer sta prednjačila IRC in Avanture..

Se še spomnite kako ste se dopisovali in menili za zmenke? Kolikokrat ste se zmenili in prišli na dogovorjeno mesto zastonj; podobno kot danes, saj se še nismo zresnili.

Z Mihom sva se spoznala ma Avanturah. Chatala in se 'drkala' , kaj bi počela. Spočetka chat, kasneje gsm drk. Bila sva pogumna, eden iz 04, drugi iz 02 območja; tudi slikce in kratke video posnetke sva si pošiljala za lažji 'rokomet'. Hm, na terenu, občasno tudi v Mb...

Ej jutri sem v 'Cromoboru' (Mb), prost bom po 11 uri..se lahko dobiva? Na odgovor sem kar dolgo čakal; ok 'zvrcni' ko boš prost, sem takrat v Mb.

Oila, jes sem 'tele'; če's ti, če' se dobiva. Kje si, Kotnikova; ok lokalček pred ŽP in AP mestnega prometa čez cca 30 min. 'Kompotek' za pogum v kolodvorski in počasi na dogovorjeno lokacijo. Kaj, lahko postrežem; a lahko malo kasneje, čakam znanca? Glej, čudo vseh čudes, prišel je in prisedel. Naročiva, veliko 'glamurja'; očitno sva oba živčna in vsak po svoje vznemirjena. Brez močnejšega upoznavnega drinka ni šlo..Stekel je pogovor, stik nog pod mizo. Opogumim se in ga pogladim po stegnu. Ne umakne, postanem pogumnejši; moja roka zaide v mednožje..Oba si želiva, konec koncev sva se za to dobila. Ha plac; itak, da ga ni. Narava sredi mesta tam kjer sva?. Piramida, Mestni park, Kalvarija, Otok; že, že samo daleč, pa še časa ni. Predlaga Wc. Nisem navdušen; ko prideš iz kabine je vedno kdo pri pisuarjih, skratka mišnica..

Ne v trgovskem centru lahko dobi kluč od previjalnice ali Wc za invalide; ok greva..V kaki trgovini naj se zamotim, ko bo imel ključ mi bo pomignil. Počakala sva, da sva bila pred Wc sama. Odklenil je Wc za invalide, ko duhova sva smuknila noter. Prižig luči, škrt ključa v ključavnici; zdaj sva sama...Gledava se, občutek nervoze in strasti. Tu sva, kdo bo naredil prvi korak? Samo pol koraka, naslonil sem ga na steno. Objela sva se, robat moški zaliz in ne prav nežen otip mednožja. Utripi srca, globoko dihava, roke delajo svoje. Lahke 'Nesice' (poletne hlače), zakon vam pravim; občutila sva se skozi tekstil. Odvezal mi je hlače in jih skupaj s slipicami potegnil navzdol. Robate moške ustnice, hrapav jeziček; ne ne ne še ne sme, da mi pride.... Dvignem ga, globoko se zaliževa, roka na njegovi ritki. Čvrsta hlebčka, razorček in vlažna finkica, ki je kar vsrkala moj prstek. Ne ni samo vlažna; tip jo je že z nečim namastil..Nerodno se pomikava med zalizi s spuščenimi hlačami proti Wc školki. Z desno nogo je pokleknil na pokrov Wc školke, z levo je ostal na tleh. Lepa ne preveč kosmata rita in noge; dlake mi zakrivajo njegovo moško pičkico. Živčno in nerodno trgam ovoj kondija; gleda me nazaj preko hrbta in me rajca z miganjem rite. Nisem zdržal, kakšen lubri; kurca sem mu zaril na polno. A si ti nor, je kriknil. Prepozno, sem globomo v njem. Z roko sem mu pokril usta; pss nisva sama, ne kriči. Roko so zamenjale ustnice, jezička sta zamenjala ustni votlini..Tip je obvladal suvanje nazaj, mešanje in stiskanje ritnic; noro mi je prišlo; škoda, v kondi...

Vsedel sem se na pokrov Wc školke in se z vso strastjo polotiv njegovega lepega kurca in slastne glavice. Z rokami v mojih laseh je diktiral tempo.. Odrinil je mojo glavo; ne ni mu prišlo..Umila sva se in oblekla; počakal sem ga, da je vrnil ključ. Pijača v lokalčku kjer sva se spoznala..

Tip je strojnik teške gradbene mehanizacije. Obožuje velike in debele kurce, da ga grobo razfukajo. V redu in zakaj si potem kriknil, sem pač povprečnih dimenzij. Jebiga, zabolelo me je. V redu, zakaj nisi pustil, da ti ga potegnem do konca, da bi mi končal v usta? Veš Robi, živim s beybo; takoj ve da sem se nekje spraznil; je ljubosumna..Ok v redu; se še kdaj dobiva. Itak samo več časa si morava vzet..

IC Plečnik iz Prage za Ljubljano prihaja na prvi tir.. No tako veste v katero časovni obdobje sodi zgodbica. IC Plečnik in lahke poletne hlače NES...

Kategorija:
Gej