izlet 2 del

Sonce naju greje medtem ko počivava ,zadremam in zbudi me tvoj nežen dotik. "Imam predlog...lačna sem in opeklo te bo ,če ostaneva tu. Greva?" Samo prikimam in začnem počasi spravljati stvari skupaj, kopalke so še malo mokre, zato jih enostavno slečem in imam samo oblekico....brez hlačk sem navajena, brez modrčka pa v bistvu ne. Sledim tvojemu pogledu in vidim, da se opazi kako deluješ na mene. Bradavičke se vidijo preko oblekice, trde so in občutljive na dotik tkanine .....in noro si spet želim nadaljevanja v vodi...Najdeva miren lokal kjer nisva na očeh mimoidočim, naročiva lahko malico in pijačo .Ko sva končno postreženi in sami ,se najini prsti prepletejo....
"Jaz te hočem polizati, okusiti " tiho rečem, v zameno pa me primeš za roko in popelješ do svoje muce. Omg, mokra in pripravljena je .....potisnem samo malo prst in nagrajena sem s stokom...še malo se igram ,le toliko da vidim zamegljen pogled ,potem umaknem roko. Seveda protestiraš..."Prosim" slišim in najraje bi te naslonila nazaj in se z jezikom zarila globoko v muco., A ena mora ohraniti zdravo pamet .
"Pojej, potem greva..." rečem. "Takoj pridem nazaj!"...
Vstanem in grem do natakarja, že prej sem opazila da oddajajo tudi sobe in se dogovorim za najem..

Vstopiva v sobo, že v naslednjem trenutku pa sva objeti, ne nežno temveč trdno in obe zadihani. Še dobro da je prostor mali in se hitro najdeva na postelji, oblačila so pristala na tleh že pri vhodu...Potisnem te nazaj na hrbet in pokleknem med nogi. "Hočem te ,zdaj sem jaz na vrsti". brez besed se prepustiš in še malo bolj razširiš noge. Vabiš me, diši mi muca, a odločim se za počasno mučenje. Najprej z rokami drsim po oblinah, vse do bradavičk ,ki kličejo po dotiku... obkrožim z jezikom ko pa postane trda jo močno stisnem z zobmi. Usločiš se in glasno stokaš, vem da ti paše in nadaljujem z grizljanjem in sesanjem, moji prsti pa že raziskujejo nižje.
Nežno obkrožim gumbek na vrhu muce....mmmm, mami me, zato se spustim nižje in končno okusim tvoj sok. Z jezikom počasi raziskujem in prodiram malo v tebe ,vem, da hočeš već, tvoji prsti mi potiskajo obraz bližje a uživam, ko ti ne dam takoj užitka. Potisnem prste v tebe, počasi izvlečem in ponavljam gibe. Ne hitim, predolgo sem čakala to in želim čutiti tvoj orgazem. Čutim da si blizu,zato se odmaknem, opazujem tvoj presenečeni izraz a se samo nasmejim. Poiščem tvojo torbico in izvlečem igračko. Ko zabrni počasi približam in drsim po tvoji muci,naslonim tako da se dotika tvojega sčegetavčka ,istočasno pa potisnem prste v muco...Fukam te počasi in samo sebe spravljam na rob,tako si želim potešitve.
Prsti ti niso več dovolj ,zato potisnem vibrator v muco...zdaj se ne ustavljam več...hočem tvoj orgazem, hočem da si moja in hočem da me pofukaš tudi ti....Hitiva obe...in ko ti pride sem nagrajena z obilo tvojih sokov in krikov,ki jih skušaš zadušiti z blazino. Še vedno moker vibrator vzameš v soje roke,potisneš v mojo muco in me fukaš brez predaha....in spet ti uspe....ko mi prihaja te zalijem na polno in poližeš in očistiš me....potešeni obleživa, prepoteni se še predajava nežnostim potem pa se odpraviva pod tuš .
Še enkrat se predava užitku ,potem pa se počasi odpraviva proti Ljubljani. Vožnja je umirjena in preden greva narazen se najine ustnice še zadnjič dotaknejo z obljubo da kmalu ponoviva najin izlet...

Kategorija:
Lesbo