Gospodarica, Boginja Emma in skupna seansa

Jaz in moja prijateljica Boginja Emma sediva vsak na svojem položaju in čakava podrejenega.
Tako mi je všeč, ko slišim tisto obotavljajoče se trkanje in previden glasek, ko vstopi v stanovanje. Za njim vstopi vonj nervoznega moškega,
on pa se ves trese. Ve kje mu je mesto, zato se sam skoraj vrže na kolena. "Pozdravljeni, Gospodarici". Priden je, veliko se je že naučil.

Dovolim mu, da po vseh štirih priplazi do mene. Lizal bo toliko,da mu bo jezik odpadel. Pa ne tistega, po čemer najbolj hrepeni.
Z jezikom mora obdelati moje škornje od vrha do podplata. Ko ne bo dovolj priden, bo moral fafat peto kot prava kuzlica.
Ko njegov jezik že hrepeni po pavzi, ga usmerim še do Boginje. Liže dalje kot nor. Mora se izkazati kako spreten in vztrajen je.
Očitno ga že to dovolj rajca, da mu kurac stoji kot kamen.
Na ukaz Emme ji sname škornje. Zahoče se ji masaže. Zdaj so na vrsti njegovi spretni prsti. Masira po ukazu, seveda noben dotik ni dovolj
dober zanjo. Ničvrednež se bo moral še bolj potruditi in naučiti. Potem priplazi nazaj do mene in sezuje še moje škornje. Te noge se bodo morda
dotaknile njegovega kurca, če jih bo dovolj dobro častil. Zato zdaj liže. Z jezikom se po najlonkah temeljito sprehaja gor in dol. Fafa
prste. Enega po enega, nato vse skupaj. S svojimi ustmi ima možnost pokazati kako časti in ljubi.
Odločim se, da je dovolj dober, da se iste noge dotaknejo njegovega stoječega kurca. Še pred tem se mora odplaziti v kuhinjo, da skuha kavico. Med temdrka. Večkrat. Tik do orgazma in preneha. Hočem, da se mu cedi iz kurca in že skoraj prosi po orgazmu.
Ker si dovoli in glasno prosi, da mu pride, bo našeškan. Med tem, ko ga z orokavičeno roko šeškam po nagi riti, mora do konca skuhati kavo in pripraviti še vitaminski napitek. Z popolnoma rdečo ritjo in pohotnim kurcem. Ko vse pripravi, bo ustrežljivo in pohlevno postregel obe.
Zdaj ko ve, kje je njegovo mesto, se lahko vrne nazaj na kolena s sklonjeno glavo. Njegov kurac utripa že samo, ko spet čuti mojo bližino.
Dotaknem se ga z bičkom, čisto nežno. Po glavici razmažem tekočino, ki mezi ven. Z bičkom se sprehajam gor in dol po kurcu. Seveda mu še vedno ne sme prit.
Vsakič, ko je blizu, mora glasno prositi "Prosim, ne". postopek ponovim 5x, tako da njegova jajca že skoraj začnejo modreti.
Če bo dovolj priden, mu bo danes celo prišlo...

Kategorija:
BDSM