Voznik iz Turčije (10. 10. 2021)

Voznik iz Turčije (10. 10. 2021)

Že dolgo sva se dogovarjala, da bi ga enkrat obiskal med njegovim počitkom na počivališču Plitvice v Zagrebu. Do zdaj sva se vselej srečala in poseksala na počivališču Maribor, vendar je vsakič omenil, da si želi, da pridem. To nedeljo sem se končno odločil in odpravil proti Zagrebu. Do mejnega prehoda Gruškovje je potrebnega manj kot uro časa, enako po regionalni cesti od meje do Zagreba. Avtoceste na Hrvaškem se izogibam, saj je cestnina nerazumno draga.
Kakor sem pripeljal na počivališče, mi je postalo jasno, zakaj me je tolikokrat prepričeval, naj pridem tja. Ko sem izstopil iz avtomobila, sem ob črnem avtomobilu poleg mojega zagledal mlajšega svetlolasega fanta, kako ob pogledu name drka tiča. Nasmehnil se mi je. Ne vem, zakaj mi je postalo nerodno, a obrnil sem se v smer proti tovornjakom in postal še bolj začuden. Ravno zdaj je voznik enega izmed tovornjakov odprl vrata, v kabino povabil moškega in zagrnil zavese. Za tem je izza drugega stopil prav tako mlajši fant in vozniku drugega vozila namignil, da hoče fuk, tako da mu je pokazal ritko. Očitno je počivališče Plitvice prav res raj za vse, ki imajo fetiš na tovornjakarje.
»Hej, prišel si!« sem zaslišal v angleščini izza hrbta. Ker ne govori slovensko in jaz ne turško, komunicirava v angleščini.
Obrnil sem se in ga ugledal, vedno nasmejanega.

»Je na Plitvicah vedno tako veliko fantov, iščočih fuk?« sem ga vneto vprašal.

»Ja, zakaj pa misliš, da svoj 24-urni počitek opravim tukaj,« mi je odvrnil. »Ker vedno najdem vročo ritko za fuk. Ravno dopoldan sem pofukal enega, podobnega tebi.«

Med tem mu je roka že zašla v moje hlače, kjer je s prsti pričel iskati luknjico.

...

Kategorija:
Gej