Lady Dona (spoznavanje)

Pred časom mi je padel v oči nov Nik name. Zanimiv, erotičen in vznemirljiv. Radovednost, kdo se skriva za njim, mi ni dala miru. Ob kliku nanj se odpre bolj skop profil, ki pa kljub temu pove, da si gospa želi klepeta, druženja in verjetno še kaj.

Podbne želje. Meni ni do golega nabijanja, praznenja. Ampak si želim preživet prijeten, vznemirljiv, igriv večer v prijetni družbi. Ne samo enkrat. Veckrat. Spoznati gospo, s katero bi se ujel, si zaupal in bil sproščen.

Nova je tu. Verjetno se je vsul plaz sporočil in razno raznih ponudb. Bom še jaz zahvalil kepo v tem plazu. Mogoče se jo pa dotakne. Napišem vljdnostno sporočilo. Vikam jo. Priznam, da mi je erotično to.

Naslednji dan dobim odgovor.

Enkratne zgodbice… se posebej Top secret omama… se prebudijo spomini na branje prvih erotičnih zgodb in zbujanje domišljije… bom brala dalje

Pozdrav

O lepo. Všeč so ji moje zgodbe. Me veseli. Priznam, da gode to. Uživam v pisanju. Nisem takšen mojster, ki bi jih stresal iz rokava. Moram imeti čas, domišljijo, inspiracijo. Ni enostavno kar pisat in pisat. Moram nekaj čutiti, imeti filing. Zato taka pohvala se bolj gode.

Odgovorim ji in kmalu spet sledi njenj odgovor. Tako si pošljeva nekaj sporočil. Zaradi omejitve sporočil, predlaga, da nadaljujeva na hangout. Lepo. Me veseli.

Ne klepetava veliko zaradi raznoraznih obveznosti vsakdanjega časa in posledično pomanjkanja časa. A pustimo času čas. Nikamor se ne mudi. Je prijetno po dnevu dveh dobiti njenj pozdrav. Je prijetno na kratko poklepetati. Zaupam ji. Kak dan so najini pogovori malce daljši. Izvem, da je srečno samska, a ne osamljena. Klepetava o vsakdanjih stvareh. Paše mi klepet z njo. Tako se počasi spoznavava. Iskren sem. Povem tako kot mislim in tako kot čutim. Mogoče preveč zaupljjv a ne znam iz svoje kože. Čutim prijetno vznemirjenje. Mogoče je to to kar si želim. Občutek imam, da jo moti, ker sem poročen. Razumem jo. A družina mi je na prvem mestu in ne želim nikogar prizadeti. Sem pa krvav pod kožo. A takrat, ko bi bil z njo bi ji dal celega sebe.

Po nekaj časa, ki ga preživiva na hangout, predlagam, da bi se spoznala v živo.

Veš koliko povabil na kavo imam? Mi reče. Verjamem. Ampak jaz vas nebi povabil na kavo. Dovolite, da vas povabim na večerjo, klepet ob kozarcu vina? Mmm prijetno povabilo, ga je težko zavrniti…

Se nadaljuje

Kategorija:
Hetero