Heart of glass

Heart of glass
https://www.youtube.com/watch?<wbr>v=WGU_4-5RaxU
Lahko jo strem, kot bi strl steklenico ob betonsko ograjo. Premišljeno, kruto, povsem mirno. Ampak z udarcem. Učinkovito. Odporna je na pritisk....mora biti udarec. Njeno srce je namreč iz stekla. Zame povsem prozorno. Odprto. Nič se ne skriva v prekatih, nič ni nevidno. Zame je povsem odprta.
Je v tem kak užitek? Mislim v tem, da jo z lahkoto strem? Da jo razbijem? Dragi moji, kot bi tepel otroka ali znašal nad invalidom. Včasih je zame prasica. Ne prašička, ne pičkica, ne muca moja...prasica. Sprijena kot nuna v kurbišču. Ve, česa si želim. Ugane mi misli. Ve, da jo bom morda pohodil, ne pa strl. Za to preprosto nimam srca. Odpnem pas. Prizadanem bolečino. Strem pa ne. Maroge so eno, razbito srce pa drugo.
Ah ja, kar posmehujte se vi Domi in Domine, dominatrixi vseh pasem, tak sem. Romantičen tudi, ko mi zvezana nastavlja joške in med zobki drži šibo, ki bo zapela po njej. Natreskal, ne razbil.
Prasica. Vidim jo, kako jo razmetava. Že nekaj dni prej jo meče. Piše, kliče, SMS mi letijo, MMSji sledijo. Lačna. Lepo je, ko te je nekdo lačen. Ampak bratje moji, odgovoren si zanjo, še posebej, ko lačna prosi....daj, še...prosim, daj, vse lahko.
Vse je velika beseda. Zato stoji. Gola. Naslonjena na zid.


Moj Bog, tako je lepa, da ne vem ali je ne bi raje poljubljal in crkljal. Gleda me v oči. V ustnice. Spusti pogled po kravati. Se ustavi na pasu. Prasica. Vem, kako se ji cedi iz pizde. Nikoli ni suha. Zame.
Pomigam ji, približa se. Včasih je skoraj smešno...ona, ki je zame steklena, ki je za druge beton, se mi približa, željno pa spet vdano. Kaj je..prasica ali srnica? zapni si tole, ji povem, in z roko molim ovratnico. Stegne roki...ne tako, zarenčim. Ugane, gre na kolena. Prasica je, srnica je ušla v gozd. Tudi prav. Kleči in se z vratom nasloni na ovratnico. Zapnem jo. KLikm naredi, ko zategnem pas...klik, ki zavezuje njo, ampak tudi mene.
Odpeljem jo v sobo. Nisva sama, najin par je tam. Tega nista pričakovala. Njeno stekleno srce zatrepeta, ko jo porinem pred njiju, snamem njen šal in moji mali prasici za hrbtom zavežem roki. Objamem preko rame.


Ve, da je moja. Ve, da sem njen, zato jo zlahka porinem k njima.
Kasneje. Prelizana je. Pofukana. Nafafana. Nafukana. Na štriku. V krpcicah. Fuk lajdrca.


Čaka. Napacana, od nje, njega, obeh. Ampak vem, da je lačna...vse to je bila samo malo daljša predjed. Brunch. Ne dovolim ji, da se umije. Tako hočem. Hočem njeno nafilano pizdo. Hočem pičko oblikovano od njegove tiča, njenih prstov. Gumbek premočen od njenega jezika. Ritko rdečo od njegovih dlani.
Vrvi. Ko znaš, gre hitro. Spet uporabim šal. Zavežem oči. Zastoka. Ob šalu dobim njo, stopi do mene, se spusti k mojim nogam, vzame kurca v usta. Čmok, čmok, nezgrešljivi zvok fafanja prasico spravi do miganja z boki. Bi, lačna, sestradana, tudi ona bi. On se giba okoli nas, dotika...tudi mene. Ne moti me. Vsakomur svoje, meni vse, pravim jaz.
Ona se spravi k seskom in jih vleče kot sestradano trinajsto praso, prasica miga, suva z boki. Odpnem hlače.


Vedela sem, da si ti mi šepne. Vsi kurci so glih, ji rečem. ne, ni res, tvojega poznam, šepne in se z ustnicami zakoplje v moj vrat, zapolne me točno tam, kjer je treba, nadaljuje.
Prozorna, ranljiva. Seveda jo pazim. In ona ve, da jaz vem, da nihče ne fuka tako dobro kot zaljubljene ženske.

Kategorija:
BDSM 
Uporabnik

@kontrabasist vse to poznam in vem o čem govoriš, Antena je bla zakon.. erotične zgodbe in nasveti.. in skrite porno italijanske revije staršev pod posteljo.. hahaha.. nori časi Tongue

Uporabnik

@bibalina...to so bili časi revije bravo, polepljenih posterjev ter časi, ko smo brali Kasteličeve erotične zgodbe v anteni. Wink
Sabrina je bila muza ob kateri sem spoznal, da je "sproščanje", del življenja Wink

Uporabnik

@kontrabasist si me nasmejal.. kje si se spomnil na Sabrino Grin Tongue

Uporabnik

Sabrina, Samantha Fox... ples jošk, ki bi dandanes bil "sporen" Wink
https://m.youtube.com/watch?v=F7LzZO66Mw0

Uporabnik

No....moja naslednja bo A. Lennox ali K Bush.... ali...

Uporabnik

@kontrabasist super, da se strinjas z mojim komentarjem, upam da ne samo v delu z Blondie Wink Tongue sicer pa @bolhek bolje, da ne izdam pred kom sem se slinila jaz... pa priznam, da mi je še vedno všeč in vreden greha Grin Smile Tongue

Uporabnik

Kontrabasist...res je...Blondie moj mladostni drk

Uporabnik

Bibalina je že vse napisala Wink
bolhek, super zgodba, kdor zna, zna.
Blondie - Debbie Harry, sex simbol...
obstaja tudi njena avtobiografija. (Face It)
O smo se slinili, ko je Blondie nastopala Wink

Uporabnik

Blondie je legenda.. lepo si zavil stekleno srce v zgodbi.. in enako kot ženska najbolje fuka, ko je zaljubljena oziroma ko ljubi, prav tako to velja za moškega... in še kako dobro čutimo ali prepoznamo ženske, kateri one je dan z ljubeznijo in kateri ne.. Tongue