Lady Dona (vabilo)

Mmm prijetno povabilo, ga je težko zavrniti…

Ne morem verjeti prebranemu. Začutim prijetno vznemirjenje, mravljinci mi gredo po telesu. Tako prijetna je, tako rad bi jo spoznal. Z veseljem vas povabim, napišem. Z veseljem sprejmem povabilo, hitro odgovori nazaj. Me veseli. Kako pa ste s časom, vprašam, lahko petek zvečer? Da lepo zaključiva teden, in je naslednji dan prost. Lahko, mi ustreza. Lepo. Komaj čakam. Veselim se že, da vas spoznam. Priznam, da tudi jaz.

Danes je torek. Že čutim kako dolge bodo ure do petka zvečer. No velja, se vidiva v petek. Lokacijo vam še sporočim, ko uredim rezervacijo. Velja. Lepo bodi in lepe sanje mi zaželi. Želim si to noč v sanjah preživeti z vami, si drznem in odgovorim. Lahko noč. Tudi vam lepe sanje.

Naslednji dan pokličem v priznano restavracijo v okolico Ljubljane. Nekaj krat sem bil tam poslovno. Vem, da je postrežba, hrana in vinska karta odlična. Verjamem, da ji bo všeč. Za damo se spodobi, da je zmenek na nivoju. Rezerviram mizo za 2. Ob 20 uri. Dovolj bo časa za prijeten obed in klepet.

Pozdravljena.

Se velja povabilo na večerjo? V petek ob 20 uri vas vabim v gostilno….

O lepo. Seveda velja. Se veselim.

Tudi jaz.

Vas lahko poberem in greva skupaj?

Bom prišla sama, se dobiva na parkirišču.

Velja, kakor želite.

Čutim tako prijetno vznemirjenje. Tako prijetno dramsko energijo izžareva gospa.

Nadaljujeva krajši pogovor, potem pa spet obveznostim naproti.

Odsrevam ure do srečanja. Petek je. Čas v službi hitro mine. Preverim s kratkim sporočilom, če se vidiva? Seveda, le zakaj ne, mi odgovori. Mmm lepo, lepo. Komaj čakam.

Doma sem že dan prej napovedal, da imam neko druženje s poslovnimi kolegi. Ni bilo nobenih težav. Popoldan po službi se skočim na okoliški hrib s psom. Potem pa pod tuš, britje… si vzamem čas za nego. Oblečem klasiko, meni podobno.

Opa opa, kam pa ti danes me nagajivo vpraša žena. Si zmenjen s kako gospo haha? Aha, danes je pa posebna priložnost, ji nagajivo a po resnici odgovorim. O lepo lepo. A vem, da mi ne verjame. Lepo se imejte, mi zaželi lep večer. Bomo, hvala. Tudi ti. Se vidiva, mogoče bom pozen. Pokliči, če bo kozarec preveč. Ok. Hvala. Dijo, Dijo.

Vedem se v avto. Zavrtim the police. Obožujem jih. Tako ostri, a hkrati erotični so. Vozim proti Ljubljani, iz zvočnikov King of pain.. Misli mi uhajajo k njej. Kaj če ji ne bom všeč? A se ne bojim. Toliko pozitivne energije sem začutil skozi najino pisanje.

Prispem pred gostilno. Nekaj minut prej, kot sva dogovorjena. Ne spodobi se, da me čaka. Vem samo to, s kakim avtom bo prišla. Noč je že. Čez nekaj. Minut se pripelje opisan avto. Čez nekaj trenutkov izstopi postavna gospa. Prekrasna je. Stopim do nje. Ponudim roko. Matej sem, jaz pa N. Me veseli. Poljubim jo na lica in poklonim manjše darilce. Tako lepo diši. Moja pozornost jo preseneti in razveseli.

Hvala, lepo od tebe. Smem povabit naprej? Z veseljem. Lepo.

Kategorija:
Hetero