Lady Dona (večerja)

Hodim po stopnicah za njo, njenj vonj me omamlja, pogled na njeno hojo me mesa. To ni samo vonj parfuma, to je vonj njene kože. Vstopiva. Restavracija je polna. Pozdravi naju prijazen natakar. Dober večer. Kako lahko pomagam? Pogledava se z N in se nasmeji a drug drugemu. Malce iz sramežljivost, palce od pričakovanj. Kaj dobrega bi pojedla in popila. Z veseljem. Imate rezervacijo. Imava. Aha. g. M in ga. N. kar za mano prosim. Spet se zazreva iz oči v oči. Tako prijetna je, lepa, elegantna. Njena bela srajčka, črno krilo do kolen, visoke petke. Mmm prekrasna je. Ne morem se je nagledati. Pospremi naju do mize. Kot dogovorjeno je miza v diskretne kotu, vendar se vedno v dogajanju.

S čim lahko postrežem? Aperitiv? Lahko. Želite N, kaj dobrega bi za aperitiv? Jo še vedno vikam. Ko sem v živo z njo, prekrasno damo, mi je to še bolj erotično.

Teranov liker prosim. Mmm sladka izbira. Za Gospoda? Viljamovko prosim.

Prijazen natakar naju zapusti. Nasmejev se. Prelepe oči ima. Njenj pogled izareva neko posebno energijo. Se enkrat hvala, da ste sprejela povabilo. Z veseljem. Me veseli. Upam in verjamem, da bova preživela lep večer. Tudi jaz. Tako lepi ste, se skorajzim in ji zapiha na dušo. Hvala, hvala. Tudi ti pravi moški. O lepo me veseli. Natakar naju postreže. Lahko ponudim kaj za predjed? Lahko. Kaj predlagate? Našteje nekaj hladnih in toplih predjedi. Kaj bi želeli gospa? Mmm mogoče zrebickov karpaco z belimi tartufi? Oo lahko, seveda, po želji. Odlična izbira potrdi natakar. Zraven predlaga kozarec terana. Odlično.

Nazdraviva, najina pogleda izarevata. Naj bo večer prijeten. Na zdravje. Dobra izbira gostilne. Me veseli. Verjamem, da vam bo všeč. Že bila tu? Sem, ne velikokrat. Hitro nama pogovor steče, začetna trema hitro mine. Čutim sproščenost v njeni družbi.

Karpaco se ob pozirku terana kar topi. Slasten je. Mmm čudovit, reče gospa. Pogovor o vsakdanjih temah prekine a s temo, kaj naju je zaneslo na strani, na katerih sva se srečala. Ugotovi a, da oba uživava in živiva življenje, da pa bi se ga prileglo malo začinit. Tvoje zgodbe so mi všeč. Lepo se berejo, vzbujajo skomine. Vam niso nič nekatere preveč vroče, rahlo perverzne vprašam? Ne, znaš lepo to napisat in izrazit. Niso vulgarne. Lepo. Ubistvu so na nek način zgodbe krive, da sediva tu skupaj. Veš, z zgodbami si pritegnil mojo pozornost. In svojo vztrajnostjo, ki pa ni vsiljiva. Lepo I pa s svojo erotiko, ki jo izžareva te in sem jo čutil med vrsticami klepetov. Poleg pisanja torej znaš tudi brati. In poslušati se ji nasmejem.

Vam je bilo všeč, naju prekine natakar? Odlično, oba v en glas pohvaliva kuharja.

S čim bi lahko nadaljevali?

Odločim se za file postrvi s prilogo. Ker mi bolj paše belo vino. Gospa se odloči za goveji stejk v omaki iz brusnic. Hrana je del erotike. Tako kot ambijent. Vse je prekrasno. Nazdravljava, klepetava, se smejiva, spoznavava. Tako lepa je. Kar mi je pa še posebej všeč pa je njena preprostost in sproščenost. Navduši me s svojo intelektualnostjo. Njena razmišljanja se mi zdijo tako preprosta in čudovita.

Njena obrazna mimika je tako sproščujoča. Njena šminka povdarja njene božanske ustnice. Njen make up njene prekrasne oči. Mmm le kako noro se poljublja se mi prepleta po glavi. Tako rad se poljubljam, prepleta jeziček, šepeta vroče besede.

Po nekaj kozarcih čudovitega vina sva sproščena, kot bi se poznala že zelo dolgo. Z nogami se občasno dotikava drug drugega. Najina pogleda na trenutke pozirata drug. Drugega. Tako lepo se počutim v njeni družbi.

Ponudim ji dlan. Položi svojo roko v mojo dlan. Božam jo. Všeč mi je njenj nakit. Ni kičasta. Ampak tako uglajena, elegantna. Mmmm. Nekaj posebnega je.

Vidim, kako se ugrizne v ustnico in odmakne roke iz moje dlani. Kot bi se bala nečesa. Nasmehne se. Vrnem nasmeh. Čuti a oba podobno. A se zaveda a da je prvič. A obema je tako lepo.

Opraviči se in odide na vc. Moj pogled jo spremlja ko odhaja. Božanska je. Popravi si krilo. To naredi tako zapeljivo. Kar nekaj časa je ni nazaj. Med tem natakar osveži najina kozarca. Čas hitro teče. Lepo in zabavno je v njeni družbi. Vse je tako erotično, čeprav brez nekih napeljevanj na erotiko. Samo po sebi.

Bi se posladkala predlagam? Mmmmm bi bi. Ampak s sladico, mi hudomušno odgovori. Se razume. Čeprav priznam bi se sladkal z njo.

Natakar prosim. Želite?

Kako osvežilno sladico za damo. Seveda. Pa za vas? Klasika, čokoladni mus. Obožujem ga. Poleg kremsnite in Planica sladoleda najbolj.

Za damo pa prinese semifredo z borovnicami. In kozarec Traminca prosim še da damo. N se samo posmeji. Klepet je postajal vedno bolj igriv, poreden. Zaupam ji, da imam narejen tečaj klasične masaže in da uživam v masiranju. Mmmm zanimivo. Rada imam masaže. Mogoče pa kdaj se ji ponudim. Mogoče, se nasmeje.

Ura je pozna. Počasi zapiramo. Se vam opravičujem a Bo treba počasi it. Žal. Z veseljem bi sedel se z njo ure in ure. Tako sproščena sva.

Pospremim jo do avta. Zahvaljujem se vam za prijetno družbo. Užival sem. Upam, da kmalu ponoviva. Res sem preživela prijeten večer. Uživala. Se enkrat hvala za vabilo. Boste lahko peljali ali pokličem taksi? Ne ne. Bo šlo. Nisem daleč. Ok, da ne bo kaj narobe. Najraje bi se zbudil ob njej mi hodi po glavi. Tako lepa je. Ne. Bo šlo. Sem popila dovolj vode in dobro jedla. Pa ti, boš zmogel. Hvala za skrb. Bom. Dovolite? Lahko ja. Poljubim jo na lica in objamem. Hvala. Njenj vonj me… upam, da ni začutila otekline med nogami, ki me muči že cel večer.

Odprem ji vrata avta. Vsede se. Se enkrat se skloni in poljubim. Hvala.

Veš kaj, ko si ravno z dražil s tramincem. Enega imam v hladilniku. Se pridružiš?

Z veseljem. Super. Opa si mislim, tole pa zna biti še zanimivo. Boš peljal za mano? Ok. Saj res, plešeš? Me nagajivo vpraša. Hm tudi. Nisem ravno dober plesalec. Se pa ob dobri glasbi sprostim in uživam. Lepo. Pleše se mi, bi me zavrtel?

Ok, malce mi je čudno, da se je premislila, ampak tudi plesal bom z užitkom z njo.

Mislim, da boste vi morala mene. Haha. Poglej kak dec si. Boš pa že zmogel. Haha

Malce sem izpadel smešno, ampak sem hitro popravil situacijo. Zavrtelo se vam bo v glavi in nogah. Greva. Peljem za vami.

V sedem se v avto. Spet zavrtim Police. Premišljujem o njej. Tako krasna je, lepa, nasmejana. Ima tisti pogled, ki me očara. Iz oči ji gleda tisto. Sledim ji. Pelje a se proti centru Ljubljane. Ura je skoraj eno. Mesto živi. Parkirava v eni od ulic.

Se mi že svita kam greva. Se malce bova šla pes, mi reče ko stopi iz avta. Ni problem. Tako sexi je, elegantna. Tako sexi ziba z boki, tako sexi hodi v visokih petah. Objamem jo. Pogledava se in nasmejiva. Se enkrat se ji zahvalim za prekrasen večer. Saj ga še ni konec. Bo še dolg, me zopet nagajivo zbode. Všeč mi je njena samozavest. Vstopiva v prijeten lokal. Zabava je na vrhuncu. Staro, mlado, pleše se, se zabava. Muzika iz 80ih in 90ih mi je še vedno naj. Hitro padem v ritem. Greva za sank. Kaj boste pila? Bi kar ostala na rdečem. Ok jaz pa na belem. Nazdravila najinem večeru. Muzika naju do konca sprosti. Tako sexi poplesava, miga z boki. Težko se ji upiram. Tako mamljiva in vabljiva je. Non stop si zrevaiz oci v oči. Disko, rock, jugo rock, vsake toliko časa kaka balada. Uživam, kolena so mehka, boki zibajo v ritmu. Občasno se dotakne a drug drugega, včasih spontano včasih nagonsko. S hrbtom se obrača k meni, čisto se ji približam. Zibava v divjem ritmu. Vseeno mi je, če občuti mojo oteklino med nogami. Mogoče ji celo paše.

Iz zvočnikov se zaslišijo Idoli, Malena. Tako lepa, romantična pesem. Pogledava se. Približam se ji, jo objamem in zapleseva. Stiska a se drug k drugemu. Tako lepa ste. Sexi ji zaseptam na uho. Tudi ti si mi všeč. Kako mi gode njenj kompliment. Roke ima okoli mojega pasu. Moje bežno zaidejo tudi na njeno sexi rit. Drznem si, a je ne moti. Se bolj se stisne k meni. Čutim prijetno vznemirjenje. Najina pogleda izarevata željo drug po drugem. Nazdravljava. Popila sva kar nekaj kozarcev. Pijana od vina, pijana od želje drug po drugem. Lepo mi je, uživam. Kar plesal in flirtal bi se naprej. Po drugi strani pa me še vedno vznemirja misel na prijetno ohlajen traminec v njenem hladilniku.

Kategorija:
Hetero