Svetleče okroglo presenečenje

Svetleče okroglo presenečenje

Ne, ne iščem ljubezni. Ne iščem sladkih poljubov in nežni dotikov. Iščem strast, iščem pohoto, erotiko, hočem dober fuk. Iščem, da me nekdo popelje v ta nori svet užitka. Vse življenje sem bila predana žena, skrbna mati, odgovorna gospodinja. Imela sem ljubezen, srečo, vendar to ni mi bilo dovolj. Hotela sem več. Hotela sem biti ljubljena na drugačen način, na dirty way.

Zadnjih nekaj mesecev vedno bolj spoznavam ta nori svet užitka, kinky scene. Počasi, korak za korakom stopam v ta novi svet, ki je zame bil pred letom dni nepoznan. Vsake toliko časa, ne samo teoretično (knjige, kakopak ne, navsezadnje sem le knjižni molj), tudi praktično poizkušam nekaj novega, vendar počasi saj se mi nikamor ne mudi… in ja to mi je v užitek in si mislim, kaj vse sem zamudila v dolgoletni zvezi. Ločitev je zame bila pametna odločitev, pomislim. Knjige so tiste, ki so me poučile in me prepričale, da je seks užitek in ne samo potešitev bioloških potreb. Konc koncev, fukat je treba. Seks je zdravilna in čarobna zadeva, hormon sreče, ki nas dela še bolj potrebne in željne intime, strasti.

Pošljem mu vabilo. »Želim si poskusiti nekaj novega,« mu napišem. »O, Knjižničarka… imam nekaj zate,« na hitro odgovori. Mhm, malce negotova, plašna, ker ne vem kaj me čaka, pa vendar pustim se presenetiti. Domišljija dela sto na uro.
Dobiva se na najinem dogovorjenem mestu, tokrat je to najino tretje srečanje.
Odkleneva sobo in se prepustiva drug drugemu. Njegovi strastni poljubi potujejo po mojem vratu, na ustnice, vedno bolj zagreta postajam.

Čutim njegovo napetost v hlačah, on občuti mojo mokroto. Stokam od užitka, ki mi ga daje. Rajca me. Željna sem tiča. Odvržem cunje sebe. Začnem vleči zaponko na njegovem pasu, se zaženem v gumb in zadrgo njegovih kavbojk. Sedem na posteljo, vzamem njegovega trdega tiča v usta. Počasi oblizujem glavico z jezičkom. Ampak ne, to mi ni dovolj. Vzamem celega v usta in mu ga fafam na polno. Nabijam se z usti nanj in poslušam njegov vzdihljaje. »O Knjižničarka…,« slišim. Hitreje in vse globje drsim z usti po njegovem otrdelem kurcu. »Oooo … ja … ooo ...« stoka.

Medtem se s prsti že sprehaja po mojem venerinem gričku in občutek imam da mi glava lebdi.
Odmakne se in me položi na posteljo. Z jezikom drsi po mojih ustnicah, vratu, mojih prsih.
Začutim njegov trdi ud med nogami, kako se v nežnem ritmu sprehaja po mojem klitorisu. Mhmm… božanski občutek. Ne potrebuje dolgo, ko lepo zdrsne v mojo mokro packarijo. Preplavi me toplo vznemirjanje, hlastam za zrakom. On pa me počasi nabija z nežno strastjo. Moje telo drhti ob vsakem sunku.
Tič mu zdrsne iz moje muce, narahlo vzkliknem… »Ne…«
»Se nama kam mudi?« reče. Moje telo je napeto, hočem ga nazaj. Ampak ne, počasi mi razpre noge in že čutim moker topel jezik na sramnih ustnicah. Požira mojo sladkobo, ki se cedi z muce. Jeziček pa se spretno sprehaja po klitorisu. »Mmmm« globoko vzdihnem.

Njegovi prsti plešejo in se dotikajo vseh moji občutljivih točk okoli moje muce. Kot bi mu nekdo dal zemljevid in sedaj raziskuje neznane kraje. Začutim nekaj hladnega, kovinskega. Zmrazim se. »Sprosti se in zaupaj mi,« mi potihoma šepne. Vaginalne kroglice. »Sem ti rekel, da imam nekaj zate.« S prvo kroglico počasi zdrkne vame in mišice se mi skrčijo ob pretresu vdora. Počasi, lepo počasi napreduje globlje, da zvijam svoje telo. Nato se druga. Božansko. Vzdihujem vse bolj glasneje in glasneje. Vsak moj gib me draži, ekstaza med nogami. Briga me za sosede v sosednji sobi. Naj slišijo, kako uživam, si mislim. S kroglicami v moji medeni muci in jezičkom na mojem ščegetavčku. Vidim vse zvezde, ko pritisne jezik na moj čarobni gumbek. Ta strast, to lizanje, hočem še. Spretno me ogreva više in više. S prstom dregne okoli ščegetavčka, premaknem se, kroglici pa drsita po moji najslajši točki v notranjosti. Muca se cedi, sladka se z mojimi sladkimi sokovi. Ta ponavljajoči se občutek, je nebeški.
Ustavi se, potegne iz muce kroglice. Njegovi prsti kot peresce potujejo po njej. Z roko mi masira muco in s prstom z lahkoto zdrkne globoko vanjo.

S prstom v meni me dregne po tisti sladki točki, zaradi katere se mi meša. Nekdo mu je moral izdati skrivnosti moje muce, on res zna vse. Pijana sem od naslade. Vzdihujem vse glasneje. Hitro in silno, o tem ni dvoma. Prvemu prstu se pridruži še drugi in pritisk na tisto čudežno točko je toliko slajši. Njegova roka med mojimi nogami se ne ustavlja, spravlja me je ob pamet. Ne potrebuje dolgo, ko se spet noro pocedim. Teče iz mene, rjuha je že precej mokra, jaz pa doživljam najslajši vrhunec.

Zdaj sem na vrsti jaz. Postavim se na vse štiri. Moj najljubši položaj.
Na rahlo zdrsne vame, zavre mi kri. Ob njegovem počasnem ritmu, že izgubljam pamet. Tokrat bom jaz tista, ki bo uravnavala najin ritem . Postopoma začnem pospeševati, nasajam se na njegov tič, do konca. Ploskne me po ritki, enkrat, dvakrat, rajca ga nenormalno. Vse hitreje in močneje drsim po otrdelem tiču. Spretno me drži za boke, komaj lovi moj ritem. Z rokami se trdno primem naslona postelje in se nabijam na njegovega korenjaka. Nič se ne more primerjati z čvrstim žarom, ki preseva sladke kotičke v meni in me medi. Butam se na njegovo trdoto, čutim vrhunec, da mi počasi prihaja. Uspe mu uloviti moj ritem in me še bolj trdno prime za bok, z drugo roko pa zgrabi za moje dolge blond lase. Potegne in me še bolj zrajca. Napetost v meni se stopnjuje v neizmerne omamne razsežnosti. Umetniško me nabija, jaz pa sem kričim, » Še, daj še…. » Ognja v meni ni mogoče krotiti. Mišice v moji vagini pohlepno in poželjivo grabijo njegovega tiča. Njegova koža plosko udarja ob mojo ritko, ko se zaganja vame. Njegov tič prodre globoko v moje osrčje medene mucke. Raznese me. Vrhunec. Čutim kako drhti v meni, ko še zadnjič zakoplje globoko vame in mu pride.

»O ti mater, to je bilo nepopisno noro,« rečem.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Odlična zgodba vrhunsko Kiss

Uporabnik

Bravo punca

Uporabnik

Zelo lepo napisano
Sem se prav uživel ko sem to bral

Uporabnik

Res kaj naj rečem samo vrhunsko.

Uporabnik

Bravo, uživat je treba življenje

Uporabnik

Odlično, pet Wink