Nadrejena E in ocena srečanja

Nekaj časa sem pogledoval v njen profil, ko sem se odločil, da jo pač sprobam. Vedno sem za nekaj novega in rad sprobam vse.

Pisal sem Boginji E. in jo prosil za pogoje za srečanje, v katerem bom kandidiral za alfa moškega, ki fuka druge njene ženske sužne. Ipak sem pričakoval, da ne bo šlo zlahka in sem dobil odgovor, da najprej me bo stestirala. Kajpada, grrrrr. Radovednost in potreba mi ne data miru.

Sledim navodilom in spet zapravim nekaj dni mojega dragocenega časa in trdega kurca za dokazovanje in spletne igre. Na trenutke se naveličam, vstrajam iz trme in trud se mi končno poplača. Dobim vabilo na testno srečanje.

Ko grem na bankomat me boli srce. Dvignem zahtevan znesek in ne bom ga napisal, ker me je sram, hahaha.


Potrkam in vstopim. Čaka me samo-oklicana boginja in njena pomočnica. Obe v latexu, visokih škornjih do kolen. Stanovanje je prijetno diskretno v soju svečk in obstanem pri vratih. Prvič nisem imel vseh niti v rokah in bil sem negotov, kurac je bil mlahav.

Slišim prijeten glas z osnovnimi navodili in pospravim se v kopalnico, da si nadenem seksi opravo in ne vem če se počutim butast ali me vse skupaj podžiga. Kurac pravi, da je nekaj vmes. Pod tušem ga zdrkam, da lepo stoji.

Pred njima sem moral na kolena in si ga zdrkat skoraj do orgazma. To je ponovila enih pet krat in bil sem čisto napaljen, lahko bi jo raztrgal. Igra mi je postajala vedno bolj všeč. Naenkrat jo je prekinila in moral sem jima skuhat kavo. Ni bilo težko medtem ohranit trdonjo in dobil sem več komentarjev na velikost.

Moral sem na kolenih obema polizat sokove iz mucice. To sem vestno izvajal in kurac se je mislil razpočit. Ko jima je prišlo sem jaz ostal brez. Zvezali sta me na posteljo in mi ga drkali izmenično, spet brez orgazma. Telo se mi je treslo in česa takega še nisem doživel, prihajalo mi je ampak mi ni prišlo, dobro sta me. Ena se mi je vsedla na obraz in druga ga je drkala. Nisem zdržal in špricnilo mi je ogromno sperme, ki se je nabirala prejšne dneve.

Ni ji bilo všeč, da sem doživel orgazem in za kazen sem moral takoj drkat dalje, kurac me je bolel, vzela ga je spet v svoje roke in neusmiljeno drkala, jamral sem in stokal, če bi lahko bi jo razfukal tam in takoj. Spet sta ga spravili v trdo stanje in me mučili novih nekaj pred-orgazmov.

Ko sta se naveličali sta me spustili in napodili domov.

Zanimiva izkušnja.... baje sem opravil izpit za alfo. Zdržim dovolj in trdonja je ravno pravšenj, sem dobil sporočilo. Ta teden se dobim s prvo sužnjo, hmmm. Baje bom moral fukat na ukaz, dosti sem že sprobal, kaj takega še ne, upam, da zdržim.

OCENA

Izgled: 5 od 5, vrhunska, lep obraz

Fuk: ga ni bilo, kiny play, 4 od 5

Prijaznost: ni primarnega pomena

Bom ponovil: DA

Kategorija:
Hetero