Lepotička B. in ocena srečanja

Želel sem fukat. Potreben sem in želim dobrega fuka. Hitrega, orng fuka, ko pokličem, se zmenim in pridem. Spletnih iger imam dovolj.

Sexy T. mi je dala veliko kontaktov in spet odprem enega. Za te kontakte sem zapravil že malo morje, če se je splačalo? Ja, vsaj fukam, no. Včasih kvalitetno, včasih manj kvalitetno. Vsaj na 48 ur si privoščim fuk.

Pišem lepotički B., po sliki mi je zelo všeč in tudi odgovori in obnašanje so na nivoju. Ni finoča, odgovori mi na vse in to zelo potrpežljivo. Zmenim se za sex, analo, oralo brez kondoma, poljubljanje.

Pridem ob dogovorjeni uri, potrkam, odpre mi lepa dama v roza perilu in samostoječih, visokih petah in spetimi lasmi. upoštevala je vse moje želje.

Lepa punčka, mlada, dal bi ji največ 19 let. Joške dobra 3, postava lepa skladna, ne presuha, nimam trlic rad. povabi me naprej, ponudi kozarec soka, spijem in prebijeva led s pogovorom. Mudi se mi, kurac mi stoji, začnem jo šlatat, hitro se prepusti. Francosko se poljublja, obrnem jo na mizo in ji slečem hlačke. Roko potisnem naravnost med noge in čutim vlažnost pičke. Mlada in sočna pička, lizanje je čisti užitek. Ližem kot da mi je zadnjič in prosi me, če mi ga lahko pofafa. Osvobodim ga in fafa kot da ga bo pojedla. Globoko in temeljito, lepo liže glavico in kasneje si ga že poriva v grlo. Primem jo za glavo in suvam v usta, nič se ne upira.

Prestaviva se v spalnico in postavi se na vse štiri. Najprej jo pofukam s prsti v obe luknjici, poližem pičko in rito naenkrat, uživa ali se napravlja, mi je vseeno, ne pustim se motit. Kurac mi bo eksplodiral zato ga zarinem v mastno pičko do konca in glasno zaječi, suvam in suvam dokler mi ne pride po njeni ritki.

Nekaj časa se ljubkujeva, potrebna je pavza, pove mi o svojem življenju in navadah, prijetna punca, čeprav mlada. Spet ga počasi drka in ko je trd se vsede nanj in ga spusti v ritko. Najboljši analec v mojem življenju. Sama se je nabijala in prišlo mi je v parih minutah.

Dovolj za danes, uredim se in odidem s poljubom. Vsekakor se še vrnem.

Izgled: 4 od 5,

Fuk: 5 od 5

Prijaznost: 5 od 5

Bom ponovil: DA

Kategorija:
Hetero