Not sunny afternoon

Not sunny afternoon
Pogledala me, v poltemi, preko rame in potem tako lepo dahnila...bi me prosim pofukal? Če bi te pofukal? Če bi lahko odrekel temu pogledu srnice, tem ustkom, našobljenim v pričakovanju ...česar koli že? Seveda te bom pofukal, ji povem nazaj. Objamem njeno vitko telo, skoraj skrito v preveliki postelji, stisnem k sebi njeno čvrsto ritko, z ustnicama najdem njen vrat. Čutim jo, kako se mi prepušča pod rokama, kot se maslo topi na ponvi. Stisne se k meni. Obrne. Poljubiva se. In še. Ujamem njeno bradavičko in jo ližem, narahlo stoka in njena s črno čipko samostoječih nogavičk obrobljena stegna se razmaknejo.


Bratje moji, kdo bi ji odrekel fuk? Fukala sva pred zajtrkom. Skoraj ob svitanju. Že takrat je bila zame v petkah in mini hlačkah, ki so samo poudarile njen zakladek. Vzel sem si jo, gledal njene zobke v razprtih ustnicah, ko sem ji filal potrebno fukačko. Fukala sva po zajtrku. Naslonjeno na mizo sem jo napičil, ker se je ravno tako lepo skolinila in lajdrca, dragi moji, je točno vedela kaj počne in kje ga hoče. Fukala sva dopoldne, samo zato, ker sva pač lahko.
Pred kosilom ga je pofafala, ker je rabila predjed.
Po kosilu sem jo božal, stisnjeno v malo pikico, tam na postelji, dokler se ni čisto potiho in nežno usedla na tiča in me jahala, jaz pa sem imel polni roki njenih hlebčkov in nastavljeni bradavički, ki sem jih grizljal, lizal, vlekel in grizel med tem, ko je cvilila v mokrem orgazmu.


Potem sva na terasi pila vino. Ležala na ležalnikih, gledala zahajajoče sonce preko travnikov in gričev. Še malo pila. Podrkal sem jo. Gonil trdega ščegija v zahajajočem soncu. Spila sva. Se pogovarjala.
Ne, pijan nisem bil, srečen pa. In prefukan. Ožet, zlizan, nafukan, zgonjen, prefafan, scejen, v meni ni bili enega semena več, srce polno, jajca prazna.
Potem me pogleda, ponoči, v veliki, mehki, topli postelji, bi me prosim pofukal...? Stegna se ji razmaknejo, hlčake z razporkom pokažejo malo pizdico, željno, vročo, ščegetavček mi skoči k obrazu. Tako sladko stoka, ko jo jemljem kot najslajši bombonček. Objame me s samostoječkami, njene petek me potegnejo bližje, rinejo globlje. Ne morem več, tudi malo ne, ampak fukam jo, kot bi ne jebal eno leto. Cvili, stoka, tuli v blazino. Glasna v orgazmih in vsakič, ko začne cviliti in govoriti brez nadzora, še, še, daj, porivaj me, hočem te, daj me fukaj...mi pride.


Bratje moji v glavi mi pride, ko njene na moji rami naslonjeni petki začneta trzati, še močneje jo primem za boke, še globlje jo fukam. Ne vem kolikokrat. Obleži. Obležim. lahko bi prisegel, da moj kurac zgleda črn in trd in bi še, ampak ona je zvita v pikico, še vedno kar v krpicah, s pizdo, ki je prefukana, da skoraj ne verjamem, da se bo še kdaj zaprla. Spi. Spi kot pes, ki se pokrije z repom preko glave, morno globoko, prekavsano.
Božam jo.
https://www.youtube.com/watch?<wbr>v=LemG0cvc4oU

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Čista poezija. Heart

Uporabnik

@kontrabasist tudi njej bo prav prišla bepanten krema, kamilica dvomim da bo.dovolj Smile

Uporabnik

@bolhek, če je zgodba resnična, sem ti kar malo nevoščljiva, saj si vsak od nas želi kaj takega doživeti... sploh pa kaj si lahko želimo več kot to, da se zavedamo, da ko smo z nekom, da smo srečni in imamo polno srce ... Tongue Wink

Uporabnik

poslušam lola, lo lolo lola in berem ter preprosto vem, da ona zdaj sedi v lavoru polnem vode ter kamilic, ker hladi tamalo....ter bolhek, ki je znucal pol bepanten kreme, da zacelil bo tistih par razpok po divjem dnevu. Wink