Body to body bejba

Body to body bejba

Po napornih tednih v službi sem bil malo zjamran in naveličan covida in mask in vsega sranja. Včasih, ko se niti ne nadejaš, pa pride iz takšnega čudnega vzdušja tudi kakšna dobra ideja ali nasvet.

Kolega, s katerim sva visela po službi pred njegovo bajto na terasi in srkala pivo, je poslušal jamranje in predlagal je nekaj zanimivega. Pričel mi je razlagati o masaži, pa nadaljeval, da je body to body pa zakon, nekaj, kar je potrebno sprobat. Če seveda punca obvlada. Pravi, da si vsaj enkrat na mesec privošči lepotico, ki bi naj trenirala vse živo, od fitnesa do pilatesa in celo eno borilno veščino. Dal mi je vizitko, na kateri je bila samo telefonska številka. Izgleda pa baje raketa, vse štima, čvrsto telo, mega lepe joške, ki drsijo po tebi itd itd.

Ja nič, bo treba spobat. Seveda gre za diskretno zadevo, zato ne bom pisal, da je iz Trzina. Pokličem in oglasi se mi dokaj hitro. Prijeten glas, takoj povem, da jo priporoča kolega XY in že sva se pogovarjala kot frenda. Zmeniva se za uro in evo me.

Čakam zunaj, pa prihiti iz parkirišča, me pozdravi in takoj sva šla v flat. Posede me za mizo, nalije kozarec penine (!!!) in odhiti. Nazaj pride čisto po domače oblečena. Sediva za mizo, grickava slano pecivo, pijeva penino in se pogovarjava. Ja ni kaj…super punca. Seveda sem moral počekirat rito, ko je v pajkicah šla do pulta in nalila še vsakemu deci penine. Dobra…uh, dobra.

Potem, ko sem se stuširal, sem se ulegel na pripravljeno trdo posebno masažno mizo, širših dimenzij, kot sem jih navajen. Čakam…z obrazom obrnjenim v tla, gledam čez tisto luknjo v mizi.

Naenkrat me prične mazati s tisto polzko zadevo, moral sem pa pogledati, kako je oblečena – bila je v nekakšni napol prozorni beli srajčki - halji, brez modrca…bradavičke so jasno bodle čez tanko tkanino.

Sprostil sem se in se prepustil. Sedela je na meni…čutil sem toploto njene muce…Že z rokami je delala nore gibe, nato pa sem začutil, kako se je spustila po meni s svojim vročim telesom. UUU nor feeling. Joške so drsele po mojem hrbtu, delala je vse živo, drsela na vse strani in se tu in tam čisto približala in mi zavzdihnila v uho. To me je začelo trgati in moral sem si popravit položaj nabrekline. Zdaj me je obrnila, rekla je naj kar sproščeno ležim in se prepustim. Oh, kako noro je drsela s svojim telesom po meni in se zataknila na nabreklem kurcu, ki je hotel ven. Počasi ga je osvobodila in si ga dala med joške, iz katerih se je vlekla sluzasta snov. Cela se je svetila in takšen pogled me je uničeval…hotel sem jo prijet in ji zarinit tiča v tisto špranjo. Pa ni pustila, ampak se je nasmehnila – počasi, počasi. Vse skupaj je tole kar trajalo, jaz sem pokal od užitka, ko je tiča spravila v usta. Tako ga je sesala, da bi že skoraj končal, zato sem jo prijel za roko, sama mi je pa rekla, ti kar končaj, saj imava čas. In res, ko nisem mogel več zadrževat, mi ga je ravno objemala z joškami, muco pa je imela obrnjeno proti moji glavi. Špricnil sem močno…hkrati sem pa potegnil za boke malo nazaj in ji začel z jezikom obdelovat vročo polzko špranjico… Bila je sladka, kot najslajša stvar in obdeloval in sesal sem jo kot nor. Obrnila se je in mi v bistvu sedela na ustih, jaz pa sem jo lizal. Zadrhtela je in tudi njej je ful močno prišlo.

Za nekaj minut sva se dvignila in se na kratko pogovarjala, nato pa je začela ponovno…tokrat kar takoj vzame tiča v usta. Hitro je bil pripravljen in sedaj ni čakala...ležal sem na hrbtu, moral sem biti pri miru, nisem je smel prijemat – čar večjega vzburjenja, sama pa se je nabijala na nabreklega kurca. Obrnila se je in se nabijala še bolj. Nato je tiča spustila iz ozke sluzaste lepe muce, se podrsala z joškami čez moje telo in rekla, daj me pofukaj. Vstal sem se jo stoje obrnil, da se je s komolci naslonila na mizo in ji zarinil tiča v nebesa…Dvignil sem jo, jo odnesel na kavč, jo nabijal še s strani, nato se je sama postavila na kolena in komolce, dvignila in nastavila ritko. Nor pogled, v tem položaju bi jo pojedel…Obliznil sem ji vročo potrebnico in jo spet začel nabijat. Naenkrat jo je noro treslo, drla se je kot da je zadnjič. Sam sem nabijal tako močno, da sem bil čisto vroč…nato se ustavim, jo obrnem…sama me preseneti in vzame tiča, da parkrat drkne in zalijem jo v usta. Ni se šparala, bi rekel, vse je naredila, kot si lahko človek samo želi.


Ni bila ravno poceni, vendar za ta session je bilo vredno. Spila sva kozarček in se poslovila.

Kategorija:
Hetero