HARDCORE

Dolgčas v spalnici, oziroma ponavljajoča rutina me je privedla do zelo, ampak res zelo pokvarjenih misli. Če pa pomislim da sva se pred kratkim nekaj kregala, me misel pripelje samo do enega zaključka; BDSM. Prav z užitkom bi te zvezal in posexal kot je treba, ampak vem, da tebi to najbrž nebo pasalo.

Isti večer.

Ležem v posteljo in prižgem televizijo, kjer povsod reklamirajo 50 odtenkov teme in že naveličan enega in istega po tv jo kar ugasnem. Spet smo tam, moje misli in porednosti, sicer pa mogoče teh 50 odtenkov nebi bilo tako slabo poizkusit. Kmalu se mi pridružiš v sobi, kjer se začneš slačiti, ter preoblačiti za spanje. Slečeš se do spodnjega perila. Moje oči kar vleče skozi tvoje čipkaste brazilke in modrček, hkrati pa uspem opaziti da si nekam nervozna in skorajda očitno željna sexa. Ampak ne dovolj je tega.
Vstanem in prikorakam do tebe. Poljubim te in močno zgrabim za rit. Na kar te ugriznem v vrat in udarim po riti. Nežno in prestrašeno se zahihitaš in še bolj nagneš glavo, da te lažje poljubljam in grizem po vratu. Porinem te na posteljo, in obrnem na trebuh. Iz predala ob postelji potegnem lisice, ki si jih dobila za 18ko in ti vklenem roke na posteljo. Mogoče preveč posnemam film ampak vedel sem, da mi bo kravata prav prišla. Primem te za nogo in poljubim na stopalo. Cela zadrhtiš in se streseš. Poljubim vsak prstek posebej in nato z jezikom potujem čez stopalo.


Nogo potisnem na rob postelje in jo s kravato zvežem na posteljino nogo. Isto ponovim na drugi, le da se sedaj proti tvojemu telesu vračam s poljubi. Od pete in vse bližje sem ritki. dvigam se in odpnem modrček. Grizljam te po hrbtu in vse višje sem. Lase ti spnem v figo in se enkrat močneje ugriznem v vrat. Sesam in nato z jezikom drsim proti rami. V kotičku očesa opazim da sem ti na vratu pustil lep moder flek. S police ob postelji vzamem pas. Nežno te udarim po riti. Ne pritožuješ se zato še enkrat ponovim. Sedaj imaš na riti par rdečih črt in jaz dodam še en odtis dlani, tako da se sliši čez celo stanovanje. Pas odložim in požgečkam te pod pazduho tako da se cela streseš in upiraš kot da želiš zbežati, ampak ne moreš. Ker si do sedaj skoraj vse lahko videla po sobi, mi je sedaj dovolj tudi tega. Čez oči ti zavežem mojo zavito majico, ter te nato za trenutek pustim samo.


Mine minuta miru, ko zaslišiš moje korake proti spalnici. Ugriznem te v vrat in z jezikom potujem po hrbtu. Poljubim te na dno hrbta. Nežno izbočiš rit in zastokaš. Na kar pa se cela zviješ in glasneje zastokaš. S kocko ledu sem se začel igrati na tvoji ritnici. Strgam hlačke s tebe in ti kocko ledu posadim med ritnici. Praviš da te zebe, ampak vem da te ne. Z ledom potujem čez obe ritnici nato pa se bližam tvoji muci. Stokaš in govoriš vse glasneje, zato ti v usta potisnem tvoje hlačke. Nič več besed da te zebe, samo stokanje lahko še daš iz sebe. Led se je počasi stopil, ampak tvoja mucka ni mokra samo od vode.


S poljubi se nižam in kmalu sem pri njej. Poljubljam stegna in ritnice. Ter kmalu strastno zagrizem vate. poližem te od ščegetavčka pa do luknjice, kamor tudi porinem jezik in zaokrožim. Par krat ponovim nato pa se spet umaknem. Iz nočne omarice vzamem vibrator. Ga prižgem in za začetek te z njim požgečkam po stopalih in nato potujem po nogi vse višje. Vsa si napeta in nestrpna. Ugasnem vibrator in malo se uspeš sprostit, ampak ne čaka te nič manj žgečkljivega. Iz ust ti vzamem hlačke in ukažem ti da ga poližeš. Nato pa ti z veseljem vrnem hlačke v usta, še globje. Spet ga prižgem in prislonim ob tvojo muco. Klečim zraven tebe na postelji in te poljubljam po vratu in grizljam. Medtem pa ti z vibratorjem stimuliram tvojo muco.

Na boku lahko čutiš mojega korenjaka, kako sili iz hlačk. Vibrator nežno potisnem v muco in zviješ se na postelji. Dvigneš rit in se premikaš gor in dol. Vzamem ga vem in hkrati sem že pri tvoji muci. Z njim krožim okoli ščegetavčka in ga nato prislonim nanj.

Mokra si, na postelji je že kar velik flek, ampak me ne briga. Začnem ti lizati muco in z vibratorjem dražiti ščegetavček. Mislim da ti počasi prihaja. Ližem okoli nje, v njo zaidem z jezičkom. Nato pa v njo dam še dva prsta in jo rajcam. Nemirna si in vse bolj stokaš. Dodam še tretji prst in rajcam te močno in globoko. S čudnimi gibi ti s tem tudi dražim točko G in ne moreš biti več pri miru. Prihaja ti in jaz te spet ližem in ližem in nakar od naslad uspeš skozi hlačke spustiti tudi dolgi "Aaaaaa", "jaaaaa, ufff" uspem razbrati skozi prevezo v ustih. Tebi je že prišlo, a komaj sva začela.


Odvežem noge in roke, misliš da si svoboda in si z oči odmakneš majico in iz ust potegneš hlačke. Pogledaš me malenkost jezno, a hkrati zadovoljeno in veselo, še bolj potrebno, saj ti je ta igra konec koncev všeč.

Spet mi daš tisti pogled v katerem misliš da si svobodna. Ne ne draga, saj sem rekel da sva komaj začela. Noge ti zvežem skupaj s kravato in roke spet pripnem na vrh postelje. Tokrat se te usmilim in ti oči ne pokrijem. Slečem svoje hlačke in nestrpno iz njih "skoči" dolg in trd tič. Nato se s koleni postavim čez tebe. Čez tvoj trebuh in ti mojega korenjaka položim med tvoje joške in ga drgnem gor in dol. Nato se še malo dvignem in te z njim nežno potrepljam po ustnicah. Prislonim ti ga na usta da ga ližeš in poljubljaš. Medtem pa ti sprostim roke in pustim da mi ga začneš drkat. Fafaš in drkaš. Si pod mano in me gledaš v oči. Všeč mi je in sedaj tudi jaz nisem tiho. To je to. Roke ti spet pripnem na posteljo in mojega korenjaka ti potisnem globoko v usta, kar globje kot je bil takrat ko si mi ga fafala. Spustim se nižje in mojega trdega in sedaj že mastnega in mokrega tiča ti porinem med stopala in pustim da mi ga drkaš z nogami. Mislim da je čas da te pošteno posexam.


Noge ti osvobodim in s poljubi od stopal se približam mucki. Jo poližem čez celo. Začutiš mojo bližino. Slonim nad tabo, medtem pa te s korenjakom trepljam po muci in nežno z glavico masiram ščegetavček. Po navadi ti mojega debelega in trdega tiča počasi porinem v muco, in te počasi z glavico dražim, ampak sedaj ne, nastavim se in porinem ga globoko vate. Začutiš vso mojo dolžino. Porivam ga vate. Globoko. Migam z boki in močno te nabijam. Dvignem se in z rokami ti privzdignem ritk, ter pod njo potisnem vzglavnik. Noge dam močno narazen in porinem ga v tvojo mokro in od vsega porednega danes, že malo rdečo muco. Klečim na postelji in z zmernim tempom sexava. Sva v pozi, kjer vidim vse. Vidim kako si grizeš ustnico, vidim kako grabiš posteljnino nad glavo, vidim kako skačejo tvoje joške in najlepši pogled, vidim kako moje korenjak izginja v tvoji muci. Začnem ti s prsti božati ščegetavček. Zastokaš, medtem pa jaz pospešim ritem. Potegnem ga iz tebe in te z njim udarim po muci. Odvežem ti roke in jih vodim do mojega korenjaka. Moker od mene in tebe, lepo drsi skozi dlan. Primem te za glavo in porinem k mojemu tiču. Fafaš ga.


Skoraj zadihana se umakneš medtem ko jaz vstanem s postelje. Za nogo te potegnem k robu in te postavim v doggyja. Jaz stojim ob postelji in ga potisnem v muco. Normalno sexava, ampak moje misli niso normalne. Primem te za lase in povlečem nazaj. Nabijam te in glasna sva oba. Sliši se udarjanje teles drugega ob drugo. Primem te za joške in vlečem k sebi. Glasna si. Bolj kot po navadi. Počasi prihajam tudi jaz, ampak počasi. Povlečem ga iz tebe in te ugriznem v ritnico. Ležem na posteljo in ti že veš kaj ti je storiti. Sedeš na mene. Ampak ne tako kot po navadi, ko klečiš ob meni, ne sedaj čepiš in dosti močneje se lahko nabijaš na mojega tiča. Primem te za boke in začnem nabijat nase. Glasna si saj te nabijam močno in globoko. Prihaja ti in začneš si rajcati ščegetavček. Najlepši pogled. Tvoje joške poskakujejo nad mojo glavo, zadovoljuješ se pred mano in to med ***** in še tako mi paše. Ustaviš se. Zdrsneš na kolena in začneš migati naprej in nazaj. Mižiš in nekaj čudnega delaš z ustnicami. Grabiš posteljnino in iščeš mojo roko. Primeš me in vse hitreje migaš naprej in nazaj. To paše tudi meni in tisti dober občutek prihaja.


Pride ti in od vsega se zgrudiš name. Dihaš globoko in stokaš ob tem. Obrnem te na hrbet poleg sebe in pokleknem nad tabo. Drkam si ga in ti me poredno gledaš v oči in pa spet v mojega. Drkam in prihaja mi. Masiraš si joške, po katerih bo kmalu izbruhnila moja sperma. Prihaja mi in zamižim tudi jaz. Drkam in ja. Špricne iz mene. Prvih pet špricev je bilo tako močnih, da so namesto na joškah končali na postelji za tabo, v tvojih laseh in na obrazu. Še drkam in orgazem še kar traja. Še par krat priteče nekaj sperme. Dovolj da lepo umažem tvoje joške.


Ležem poleg tebe, na mokro posteljo in te pogledam. Sperma teče s tvojega obraza in da nebi šla po postelji jo razmažeš in "premakneš" na joške, kjer nato še enkrat vse razmažeš, da ti nebi teklo po boku. Huuuh tega pa nisem pričakoval od tebe. V mednožju in glavi začutim kot še en majhen orgazem z zakasnitvijo oziroma posledica tvojega "igranja" s spermo. Prijetno sva utrujena in zadihana. Leživa razkoračena in umazana.

Super je bilo mi rečeš, ter me nato zbudiš, češ da zamujam v službo.

Sranje, vse so bile samo sanje, ki pa se bodo nekoč uresničile

Kategorija:
Hetero