❤️Gangbang❤️

Dober mesec nazaj prebiram sporočila na spicymatch. Nekaj brezveznih in nekaj kar mi je padlo v oči. V angleščini napisano precej dolgo sporočilo.
Prebiram njegov fenomenalen opis. Kako me je zasledil na omenjeni spletni strani. Kaj vse ima rad. Res dobro napisano sporočilo. Bila sem deležna lepih komplimentov, kar me je še bolj navduševalo, da sem prebirala dalje. Pove mi da bo službeno prispel s svojo ekipo v Ljubljano in vpraša če bi se želela dobiti z njim in z dvema njegovima prijateljema.Daje me firbec in gledam njegov profil. Temnopolti Bull z batino ki sem jo do zdaj samo v porničih videla. Vsa navdušena mu odpišem nazaj da bi bila vesela takšne prijetne družbe. In seveda kdaj planira priti v Ljubljano?Izmenjava si še nekaj sporočil in predlagam mu da se dobimo v hotelu malce izven Ljubljane, kjer jih lahko pričakam urejena. Sporočila letijo sem in tja in kmalu izrazijo željo, da če želim lahko pripeljem prijateljico.Na dogovorjen dan prileti sporočilo, da je že v Ljubljani in da imajo do 18 ure opravke ob 20 uri pa pričakuje da bom urejena in pripravljena na njihovo srečanje. Imam še nekaj uric, da se doma pripravim. V potovalko spravim same sexy oblačila, petke, komplet make-up in se 3 urce pred srečanjem odpravim proti Ljubljani, kjer me bo na dogovorjenem mestu počakala moja prijateljica Alenka.Na poti mi noro bije srce, ves ta adrenalin, fantaziranje ob porničih bo zdaj realnost. Sama pot z avtom mine precej hitro. Ob dogovorjeni rezervaciji prevzamem samo ključ in se odpraviva z Alenko do sobe. Imava čas da se v miru preleviva v sexy mački. Skočiva pod tuš kjer se osveživa in se nato še malo poigrava s svojima ritkama, da bodo le te pripravljene. Z dvema prstoma širiva luknjici, ter si nato vstaviva buttplug, da bodo pičkice pripravljene. Nato svoje tiče zaklenevi v chastity cage in ključe varno skrijevi, da nama ti črni gospodje nebi ključev odnesli.

Skočiva iz kopalnice v sobo ter začnem oblačiti svoje umetne joške, nato črne samostoječe s pasom nato črne tangice pinki modrček in rdečo oprijeto oblekico. Ko stopiva pred ogledalo sva sexy. Ups manjkajo še petke. Črne ali belo črne? V črnih lažje hodim samo danes verjetno ne bom kaj dosti hodila tko da črno bele z visoko platformo in petko pride v poštev.Preden obujem petke odhitim v kopalnico in si pričnem urejati makeup okoli oči, s svinčnikom najprej poudarim obrobo oči nato nanesem temnejšo sivo in se srebrno z bleščicami. S črno si poudarim še trepalnice. In nanesem temno rdečo šminko na ustnice. Po istem postopku uredim prijateljico Alenko. Pogledam na uro in samo pol ure je še do njihovega prihoda.

Alenka v sobo pripravi nekaj malega za aperativ. Sama pa spijem nekaj vode. Pošljem sporočilo in v trenutku dobim sporočilo nazaj, da se že pripravljajo.

Zdaj pa gre zares. Z Alenko narediva nekaj slik in napišem jim da me naj pokličejo, ko bodo prispeli na naslov. Na nočno omarico pripravim kondome ter lubrikant.

Zazvoni telefon, oglasim se ter jih v angleščini usmeri do svoje sobe. Mine par minutk od klica ko mi potrkajo na vrata. Hitro odidem do vrat in jih odprem. Pred sabo zagledam preko 2m veliko postavo, se vljudno predstavim, da je moje ime Anja in da naj vstopijo. Stopim na stran in en za drugim vstopajo. Vsi so preko 2m in na prvi vtis delujejo kot košarkaši. Ponudim jim aperativ vsi vljudno vzamejo, in malo spregovorimo. Thomas s katerim se tudi bila v stiku največ govoriva, medtem ko ostala 2 le tiho opazujeta. Sledilo je nekaj, kar nama bo za večno spremenilo življenje.Alenka in jaz sva nagonsko šli na kolena ko so najini trije možje začeli odpenjati svoje srajce. Jaz sem imela svoj obraz pred Thomasovim mednožjem, medtem ko je Alenka začela z Jeromom in Francisom. Počasi sem odpela in slekla Thomasove hlače navzdol in ga pogledala v oči medtem ko sem nežno poljubila njegovo moškost preko boksaric, ki jih je imel na sebi. Thomas mi je namenil nasmešek ko sem z ustnicami začela slačit njegove boksarce je v moj obraz butnil 23 cm črni penis. To je bilo natanko tako kot sem si predstavljala medtem ko sem dolgo časa fantazirala kako sem na kolenih pred velikim črnim kurcem, katerega častim, vendar tokrat se igram z njim v živo.Thomas mi je velel, da naj dam svoje roke za hrbet in da se njegovega tiča ne dotaknem dokler ne bo povedal da lahko. Ubogala sem.

»Poljubi glavico in liži celotno dolžino« je velel Thomas

Brez da bi prekinila pogled direktno v njegove oči sem storila kot je zapovedal, uživajoč njegovo pred semensko tekočino, ki se je nabirala v mojih ustih. Kmalu je svoj ogromen kurac namestil na moje ustnice in začel svoj mesnat, občutljiv kurac porivat v moja usta. Bila sem popolnoma vzburjena ko sem bila podrejena, moj tič je utripal zaklenjen v kletki. Thomas pa je bil tisti, ki je začel vse bolj nagonsko suvat svojega orjaka v moja usta, jaz potrebna prasička pa sem bila tista, ki sem vseh teh 23 cm želela v usta. Slišala sem lahko Alenko kako se davi na drugem orjaku a s to razliko, da sta bila na njej 2 črna ki sta želela biti pofafana.

Po dobrih 10 minutah fukanja v usta ga je Thomas potegnil ven in lepljiva slina je razmazala ves moj makeup ko sem pogledala proti Alenki, ki se je prav tako nehala daviti na Francisovem kurcu. Francis me je ujel s pogledom strmeč na njegov 23 cm kurac, ki pa je bil malo bolj debel kot Thomasov. Thomas in Francis sta zamenjala mesti in Jerome se je pridružil Francisu na moji strani, da sem začela obdelovati njuna kurca.

»ta kurbica pa ve fafat, kajne?« jerekel Jerome.

»Jaa, prva pičkica, ki lahko vzame celega mojega kurca!« v usta« je dodal Francis

Ustavila sem se za nekaj časa in na telefonu poiskala moj video kako fafam in prakticiram gag refleks na dildotu.

»Faakk, fanta sta videla to ? Ta pička ima prakso!« je zakričal Jerome.Jerome je bil nekaj cm manjši od Francisa, vendar še vedno zadosti dolg da razširi luknjo do maksimuma.

Fukanje v usta je trajalo naslednjih 20 minut, ko je Francis dejal »Gremo ji pofukat«Ostala 2 sta se strinjala. Thomas je dvignil Alenko in jo položil na posteljo, medtem ko sta meni druga dva storila isto. Do tega trenutka so bili vsi trije popolnoma slečeni. Na vseh štirih Jerome s kurcem pred mojimi usti in Francis za mano pred mojo pičkico, ne vedoč, da bo moj prvi črni kurac ki bo fukal mojo ritko.

Vzel je lubrikant tako kot sva z Alenko nastavili na nočni omarici zraven kondomov. Sprostila sem se in vzela globok dih in izbočila svojo ritko proti Jerome-ovom kurcu, medtem ko sem poslušala Alenko kako glasno stoka medtem ko jo začenja vse hitreje fukati Thomas.

»prosi me« je Francis rekel

»Kaaajgg? Sem rekla z ustimi na Jerome-ovem kurcu v mojih ustih

»prosi me da te pofukam!« je dodal FrancisNeučakana da bi bila končno pofukana sem poslušala Alenko kako jo ta črni orjak širi in fuka nisem čakala dolgo da sem odgovorila »Francis rabim tvoj kurac globoko v moji pičkici! Prosim daj mi ga že. Daj tej kurbici tvoj alfa kurac! Sem hlepela za zrakom in govorila, kaj je želel slišat!«

Francis je nato nadaljeval z drgnjenjem glavice med moji ritnici in preko vhoda, pri čemer ga še vedno ni zarinil vame, ampak me je zgolj dražil, da me je zaklenjen tič bolel od navdušenja.

In potem sem doživela evforijo, kako prodre črni orjak vame. Ni bilo prvič, da sem fukana, še zdaleč ne, vendar sem se tokrat počutila neverjetno. Danes je bil poseben dan.Francis je sprva ubral počasni tempo, a kmalu je potisnil svojo celotno dolžino globoko v mojo ritko, medtem pa sem lahko brez truda fafala in sesala Jeromeov kurac. To je kraj, kateremu sem usojena in kje moram biti! Med dvema dominantnima moškima, ki se lahko ponosno imenujeta moški!Fukanje se je nadaljevalo nekaj časa, nato pa sta Jerome in Francis zamenjala mesta. Moje stokanje so verjetno slišali vsi v sosednjih sobah ampak noben ni vedel, da me obdelujeta 2 črna kurca.Za sekundo sem nehala fafati, da bi si ogledala Alenko na kateri je besnel Thomasov ogromen črni kurac. Bila sem ponosna na njo, saj je dolgo časa rabila, da je sprejela svoj prvi kurac v ritko, ter da sedaj pravim moškim omogoča vse užitke, ki ga ritka lahko nudi. Jerome me je izvlekel iz te zamišljenosti, ko je potisnil mojo glavo na svojega čakajočega mokrega kurca, s katerega je kapljala moja slina.

»Thomas daj da jo jaz še pofukam« je rekel Jerome.

Thomas mu je ustregel in je prišel k meni ter zamenjal Jeromea. Moja rit je bila zdaj pekla od udarca, ki mi ga je dal Francis. Oba sta nato skupaj na zofi sedela drug ob drugem, jaz pa sem izmenjevaje med njunimi nogami, fafala njune kurce in okušal moje sokove iz moje pičkice, ki so prekrivali njuno bleščečo moškost."Ali bi rada sedla name pička?" je vprašal Thomas.Ton, s katerim je Thomas govoril z mano, mi je dajal občutek zaščite in hkrati občutek podrejenosti."Z veseljem gospod!" sem vzkliknila in se nasmehnila."Držala sem Thomasovega tiča in ga vodila v svojo razprto rit in ta ga je lačna vzela vase, da sem se popolnoma povzpela na to črno pošast. Francis je sedel zraven in božal svojega kurca in me gledal, kako jaham Thomasa. Verjetno tega ni hotel povedati na glas, ampak je na koncu izrekel:"Poglej to kravo, ki jezdi tega črnega žrebca."Moje oči so se zavijale v občutkih in razmišljala sem, kako tega trenutka, v katerem sem, ne morem preseči. Kako sem se motila! Kot da je bral moje misli, je Francis vstal in se mi približal od zadaj ter z malo bojazni potisnil svojega tiča globoko v mojo rit, medtem ko je Thomas pri miru držal, da bi Francisu olajšal vhod.Moja ritka je bila napeta do maksimuma! Začetna bolečina se je razblinila in nisem mogla verjeti, da sem sposobna imeti 2 orjaška tiča v ritki. Iz kota sobe sem slišal Jeromea reči:»Poglej Anjo! ona je večja kurbica, kot ti!« je izjavil kot da bi želeli vzbuditi tekmovalnost med nama.Dva sta me fukala, kar se mi je na koncu zdelo premalo časa, čeprav je trajalo kar nekaj časa. Praznina, ki sem jo čutila, ko sta oba vzela tiča ven, me je pripeljala do tega, da sem si takoj spet zaželela kurca v ritki. Oba sta skupaj vstala s kavča in se odpravila Alenki na postelji."Malo se sprosti, dokler ne poskrbimo za tvojo prijateljico," je rekel Francis.Sedel sem in gledal Alenko, ki je sedela na Thomasu, ki se je ulegel na postelji. Jerome je stal na pred Alenkinimi usti, medtem ko ga je Francis zarinil zraven Thomasa. Pogled je bil čudovit! Jerome je zgrabil Alenkine črne lase v ponija in jo prisilil, da je njegov kurac držala v ustih, medtem ko sta druga dva tiča zabijala kurca globoko v preostalo luknjico. Ta trojica alfa moških je mojo nekoč nedolžno prijateljico popolnoma uničila in vse, kar sem lahko naredila, ko sem sedela na kavču, je bilo, da sem se spraševal, kako srečna sem, da sem jo prepričala, da gre danes z mano. Dobro so jo fukali in se izmenjevali v njenih luknjah."Anja! pridi sem," je rekel Jerome čez nekaj časa.Vstala sem in se odpravila proti postelji ter si malo popravila obleko."Vzemi fotoaparat in ga daj Thomasu," je rekel Jerome.Hitro sem vzela fotoaparat in ga dala Thomasu."Zdaj pridi sem in se skloni pred mano," je rekel.Celotna zadeva s kamero me je zelo navdušila in če bi jo poskušali natančno pogledati, bi videli trzanje mojega zaklenjenega tiča, zaradi česar je moja kletka od vsega pritiska napenjala k prostosti. Stopil sem pred Jeromea in se sklonil, tako kot je prosil, in bil iz oči v oči z Alenko, saj je ona naredila popolnoma isto stvar pred Francisom.Kot da sta to vadila in je bila to njuna partnerska poteza, sta oba moška istočasno zarinila svoje kurce v najini ritki, trdno držala obe roki za hrbtom . Oba sta začela močno fukati, medtem ko sva se z Alenko stokali in se vmes pogosto nasmehnili ena drugi, medtem ko je Thomas vse posnel. Močno smo poskakovali na njunih kurcih. Kmalu sem zalizala Alenko, ki mi je poljub vrnila in popolnoma sva bili prepuščeni na milost in nemilost dvema moškima in uživali v trenutku z vsakim sunkom globoko v najini ritki"Zamenjaj," je rekel Francis, ki ga je zdaj zarinil vame, medtem ko je Jerome storil isto z Alenko.

Sama misel, da je kurac v meni pred nekaj trenutki fukal Alenko me je poslala na rob in ko je fukal vse hitreje in globlje, sem začutila, kako se je začel moj prvi sissygazem.Vsak sunek v kombinaciji z mano in Alenkino stokanje, ki so bili zdaj sinhronizirani skupaj, me je približal orgazmu in prav takrat sem ga začutil. Začutila sem, da se moje telo trese in moje srce utripa skozi prsi in moj tič se zategne, preden je začela kapljati gosto sperma skozi mojo zaklenjen tič.

"O moj bog, tam spodaj si naredila packarijo," je rekel Thomas, ki je ves trenutek natančno ujel na kamero.Pogledala sem dol in tam je bila polna luža moje sperme, ki je namakala rjuhe. Nisem mogel ugotoviti, ali me je Alenka videla, da mi je prišlo. Toda takrat sem slišala Alenko, kako se je stresla in doživela svoj orgazem, ki je prav tako pritekel skozi zaklenjenega tiča."Jaz sem na vrsti," je rekel Thomas, ko je dal kamero Jeromeu.Thomas in Francis sta stala poleg postelje in meni in Alenki naročila, naj se približava in stojiva na postelji. Ko sva to storila, sta oba moška mene in Alenko povsem dvignila s postelje z najimai nogami, ovitimi okoli pasu in z glavo višje od njiju. To je bil za naju šok, a kmalu sva razumeli ... brez občutka! Thomasov tič vstopil v mojo ritko, medtem ko je Francisov kurac enako počel z Alenkino pičkico."O, ja Francis! O, Bog, jebi me, srček!" je stokala Alenka, ko je močno odskočila nanj."Daj mi jo Thomas! Daj tej kurvi kurac, ki si ga zasluži," sem tekmovalno rekla.Oba moška sta se pogledala s pogledom, kot da nista mogla verjeti, kakšni potrebni kurvici sva.Jerome, ki je snemal to fukanje je dejal:"To je najboljša ekipa, kar smo jih kdaj fukali."Ko sem pogledala v Thomasove oči z dvignjenimi obrvmi je vprašal:

"Želiš okusiti mojo spermo pičkica?""Jaz. Daj nama svojo spermo" sem rekla."Želiš deliti svojo spermo s svojo prijateljico?" je spet vprašal."O, ja, želim, da s svojim semenom prekriješ moj in Alenkin kurvinski obraz!" sem vzkliknila.Alenka me pogleda in kmalu obe dve klečima na kolenih. Popolnoma na enak način kot smo nocoj začeli, ko so nama 3 moški prvič pokazali svoje premoženje. Medtem pa ja naša kamera zdaj nameščena na posteljni mizi, posnela naš bukkake.Jaz in Alenka sva jim lizali jajčka in se poljubljali in gledale najine moške z potrebnimi očmi."Dajte nama svoj moški sok. Naša kurvinska usta si to zaslužijo," je rekla Alenka.Takoj, ko je končala svoj stavek, se je Thomas nekoliko približal drugim dvema, zelo hitro je božal konico svojega kurca in tik nad najinima lačnima obrazoma in z zadnjim stokanjem in godrnjanjem izpustil svoje seme.Brizg je udaril v moje čelo, nato pa 3 hitri pljuski po desni očesni votlini, licu in ustnicah. Bilo je toplo in ko sem malo obliznila z jezikom, je bilo vroče, sveže in slano. Moja podrejenost je narasla za 10x, ko sem se počutila na mestu, točno tam, kjer sem želel biti, poleg Alenke, ki je bila po enem izlivu prav tako pokrita kot jaz.»Dobro si ju zalil,« je rekel Francis, ko je njegovo božanje postajalo vse hitreje.To ga je očitno vznemirilo in komaj je čakal, da naju tudi on prekrije s svojo spermo. Božal in božal se je ter se približeval nama, ko je njegov tiča poškropil oba obraza z bolj gosto moško spermo, ki je zdaj kapljala po naših ujemajočih se oblekah in pokrivala najini lasulji. Obe sva bila na oblaku 9, kot to poje Bryan Adams in se na hitro poljubila ter poskrbeli, da sperma ni šla v nič tako da sva si malo nje potisnili v usta.

"O moj bog, popolnoma si naju zalil," sem rekla.»O ne, še vedno nista zaliti,« je rekel Francis."Najboljše smo obdržali za konec," je dodal Thomas."Kaj misliš ...?" Alenka niti ni mogla dokončati svojega stavka, saj je takrat, kot da bi spustili gasilsko cev, Jeromeov kurac drug za drugim škropil spermo in močil obraze s svojo debelo gosto sluzjo.

Če bi naju kdo videl, bi si mislili, da nama je 20 moških končalo po obrazu. Na najinih obrazih ni bilo videti niti zaplate gole kože. Jaz in Alenka kurvinski sestrici, je pokrilo gosto seme tega moškega."Zaližita se. Zdaj," je rekel Jerome.Takoj sem poljubila Alenko in ona mi je vračala poljube. Obliznila sem ji spermo z obraza kot lačna kurba, pri čemer nisem zamudila sperme, ki je kapljala na njene joške in na stegna."So vam všeč kurbasti fantje kot sva midve?" je vprašala Alenka"Ljubimo jih," je rekel Thomas.Alenkin obraz je bil zdaj sijajen, saj sem pogoltnila večino sperme na njenem obrazu, medtem ko sem imela na svojem še nekaj debelih madežev sperme. Thomas me je dvignil s kolen in me upognil nad posteljo, medtem ko je Alenki naročil, naj se usede na posteljo tik pred mano."Vesela si, da sem šla s tabo, kajne?" je vprašala Alenka in se nasmehnila."Najsrečnejša sem!" sem vzkliknila od navdušenja.

To je najbolj pokvarjen trenutek, kar sem jih kdaj čutila, nekoč neznanka, sedaj pred mano s spermo, ki je kapljala z obraza na posteljo, in kurac globoko v ritki. Fukanje se je nadaljevalo hitreje, dokler se Thomas ni približal novemu orgazmu."Spet mi bo prišlo!" rekel je Thomas"Končaj v njej," je rekla AlenkaPogledala sem jo z dvignjenimi obrvi, ko se je pridušeno smejala. Z enim zadnjim sunkom sem začutila, da je Thomas brizgal svojo gosto spermo v mojo ritko in jo popolnoma napolnil. Presenečena sem bila, da je lahko tako kmalu spet tako veliko sperme. Alenka je prst porinila v mojo ritko, na kateri se je nabralo nekaj sperme in me prisilila, da jo poližem. Vse sem očistila z enim hitrim sesalnim gibom.»Dobre kurbice ne zapravijo niti ene kapljice!« je reklaTrije moški, zdaj vsi oblečeni in vidno izčrpani, so se nama zahvalili, da sva jih sprejeli"Ko bomo spet v Sloveniji bi rad to ponovil," je rekel Francis"Ja vštej tudi mene," je dodal Thomas.Jerome je prišel k meni in rekel:"Vesela sem, da nam je uspelo, Anja. Hvala, ker si pripeljala svojo prijateljico Alenko in veselimo se še ene pustolovščine z vami kurbicami."Moški so odšli, ko sva se z Alenko ulegli na posteljo, izčrpana, a zadovoljna."Ne morem verjeti, da nam je uspelo," je rekla Alenka.»Raje verjemi, ker se bo kmalu spet zgodilo,« sem rekla."Veselim se in naslednjič z več moškimi," je hkrati pomežiknila.Hitro sem jo pokukala in vstala ter se odpravila proti kopalnici, da bi se osvežila."Veš, dobre kurbe ne zapravijo niti ene kapljice," je rekla Alenka.Obrnila sem se in jo pogledal, ne da bi razumel, kaj je mislila. Pokazala je proti luži na najini postelji, ki je nastala zaradi mojega sisigazma ne tako dolgo nazaj. Vrnil sem se na posteljo in polizal vso spermo, dokler ni ostal le moker madež."Dobra kurba!" je pripomnila Alenka.


Kategorija:
Biseks 
Uporabnik

Zelo dobro napisano,ze to da uporabljas odstavke je nadpovprecno tu:)

Uporabnik

mmm packa Heart Heart