Končno trojka 2. del

Vsi trije so dobro vedeli, da bo sledila druga runda. Orgazmi so bili tako prijetni in siloviti, da je bilo potrebno ponoviti akcijo. Ampak najprej tuširanje. Topla voda, božanje, poljubljanje ter lizanje pod tušem so hitro dvignili oba korenjaka in navlažili ženo. Ni bilo časa za brisanje in trojka se je hitro znašla v postelji. Maks si je zaželel moževega kurca v ustih. Nežno se je najprej z jezikom lotil glavice, medtem pa božal moževe testise. Potem pa je penis počasi pogoltnil do grla in ga drkal z usti naprej in nazaj, počasi in z užitkom, nakar se je po francosko zalizal z njegovo ženo.

Zatem je seanso ponovil mož z Maksovim udom in potem, ko se je začel poljubljati s svojo soprogo, se je Maks spustil v njeno mednožje ter potisnil jeziček kar se da globoko v nožnico, ter ga začel v njej obračati in porivati na vse strani. To je pri ženski povzročilo, da je začela škropiti, Maks pa je z užitkom konzumiral toplo žensko tekočino. »Zajahaj ga tako prosim, da boš z luliko obrnjena k meni«, je predlagal Maks. Rečeno, storjeno, s tem, da je Maks prijel za možev penis in ga najprej strastno obdelal v ustih, preden ga je vtaknil v ženino vagino, nato pa začel lizati njen ščetegalček, tako da se ji je začelo mešati od sladostrastja.

»Fukajta me oba«, je hropla… »kar oba v pičko…«… Ni bilo potrebno prositi in Maks se je oprl na roke ter ob moževem udu zdrsnil v njeno globino, nato pa začel sesati njene bradavičke in jo poljubljati kjer koli je dosegel, občasno pa tudi na usta. Bil je tako intenziven užitek, da so se morali občasno ustaviti, da jim ne bi prehitro prišlo. Čez čas pa je mož predlagal nekaj norega, in sicer da bi penetriral Maksa do konca. Maks je bil tako vzburjen, da je pristal na to, če bi le bila penetracija počasna in nežna, ob tem pa začutil, kako je možakarju kurac še bolj otrdel.

Počasi se je odstranil od žene in se ulegel na hrbet in razširil ritnice. »Namaži me dobro z olivnim oljem in porivaj z občutkom«, je prosil Maks, »ona pa naj se mi pa usede na obraz in mi ga drka, prosim«. Ni bilo treba dvakrat reči in hitro so bili v tem bizarnem položaju. Na začetku je Maks začutil rahlo bolečino, toda počasi je le-ta postajala vse bolj sladka, še posebej, ko je med porivanjem obdeloval ženino mokro mucko in lizal njeno mehko zadnjično odprtino. Bližal se je vrhunec, žena je začela drhteti, Maks pa je začutil brizganje moža v svojem anusu, najprej po kapljicah, potem pa silovito špricanje, ki ni jenjalo in se je le še stopnjevalo ob močnih krikih moža, ki se je praznil v ozko zadnjico ljubimca. Tudi Maks ni več zdržal in je špricnil v ženina usta, saj ga je ta, ko je začutila Maksov klimaks, poleg drkanja, začela še strastno sesati ob lastnih močnih orgazmičnih krčih.

Bilo je vrhunsko doživetje, ki ga ne bodo pozabili, verjetno pa hitro spet določili čas, ko se bodo ponovno srečali in kdo ve… nadgradili izkušnjo z nečim še bolj perverznim, bolj mokrim - morda trije moški in ženska?

Kategorija:
Biseks