Ena malo čudna....

Spoznal je da tako ne gre več naprej. Vsak čevelj ima svoj par, ki stopa vštric z njim kamorkoli jih nesejo noge. Po namigu kolega se je prijavil na eno izmed mnogih sodobnih aplikacij za zmenkarije in spoznavanje. Z navdušenjem ampak brez pričakovanj je pregledoval profile. Pestra izbira punc in fotk, nekatere delujejo kot zavetnice štirinožnih ljubljenčkov, druge spet se najraje slikajo med adrenalinskimi aktivnostmi, tretje z fotkami in opisom dajo vedeti da če nimaš jahte lahko kratkomalo odjebeš, itd... Soditi samo po fotografijah ni higiensko dokler ne srečaš osebo, ji zreš v oči, poslušaš njen glas in opazuješ odzive glede na debato. Njegovo pozornost je pritegnila ONA.... skromen profil z preprostostjo fotografij in opisom. En preprost "dober večer" na chatu je bil dovolj da sta začela tipkat. Črke so vlekle črke in besede stavke, dobra mera avtoironije, zdrave zajebancije so ustvarjale megleno podobo koga imata na drugi strani. Počasi in zadržano sta tipala en drugega, previdno, čutiti je bilo da imata ranjeni duši in srci z brazgotinami. Čeprav si tega nista direkt povedala, nista si zaupala, čistila duši. Strah pred ponovno bolečino v prsih in izgubo apetita je prisoten. Uspešno sta zavijala strah v smeh in vsakdanje skrbi.
Prišel je dan ko sta se srečala na kavi. Čas na kavi je minil kot minuta, počasi sta srebala kavo kot dva ptička. Pogovor je stekel in očesni kontakti so bili zmeraj bolj pogosti in globoki. Smeha je bilo za prodajat. Začutila sta da ne bosta ostala samo pri tej kavi, še dosti si imata za povedat.
Takoj po novem letu je prišel čas za naslednjo pijačko. Točno sta vedla kam ju bo zapeljala. Kopala sta po intimi, osebnosti in preteklosti nista se obsojala ampak poskušala razumeti drug drugega. Sklenila da bosta brez pričakovanj, prepustila se bosta toku življenja, toku dogodkov ki bodo sledili. Kot bi mignil so 3 ure minile, njuni roki so se dotaknili, prsti so občutili mehkobo kože, anatomijo dlani in pozitivno energijo. Takrat jo je prvič poljubil, tako...nerodno je občutil mehkobo njenih ustnic, sam en mejhen poljub je bil....pa nič ni več bilo tako kot prej.
Za vikend je imel v načrtih en majhen pohod na bližnji hrib, od koder seže pogled do morja. Razgled je res čudovit, cela Primorska se ti poda kot na dlani. Z veseljem se mu je pridružila in komaj je čakal ta dan. Pred vsemi besedami je prvo padel poljub, tak nežen in objemček rahel kot oblak. Nasmeh se jima je narisal na lica. Krenila sta na pot, počasi stopala in klepetala, se smejala in po dobre pol urce prišla do prvega razgledišča. Vsedla sta se na klopco in on jo je objel, oči so se srečale, gledal je njene rjave oči zmeraj bolj blizu ustnice so se spet srečale, le tokrat je zagorel plamen strasti. Presedla se je v njegovo naročje, ga divje zajahala in objela. Jezika sta se prepletala kot kači med parjenjem, roke potovale po telesu, kdo ve do kam bi prišla če ju od ne bi zmotili prihajajoči pohodniki. Hitro vsak na svojo stran kot dva najstnika, samo nagajiv nasmešek se jima je prikradel na obraz. Odšla sta naprej, med potjo sta se držala za roke, energija ki se je prelivala med njima bi lahko napajala celo mesto. Tisti dan bi vse gospodinje lahko pekle in prale na njun račun.
Ko sta prišla nazaj do avta je bila že tema, samo luna jima je sijala v pozdrav za borovci. Objela sta se, nista se zmenila za mraz ki je grizljal lica. Poljubljala sta se še bolj divje kot prej, roke so odpirale zadrge majic in hlač. Prvinski nagon je udaril na plano. Med poljubljanjem mu je segla v hlače, prijela za trdega kurca in ga nežno drkala. Tudi on ji ni ostal dolžan, z sredincem v razmočeni pički jo počasi spravljal na obrate,
Šepne ji na uho....prosim nehajva... hočem. da ko bova prvič...bo popolno!

Mogoče bo zgodba imela nadaljevanje.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Alora, ko se bosta naslednjič dobila javi, da dam prat cunje. Wink
Držim pesti!

Uporabnik

Zgodba naj ima nadaljevanje.....škoda, bi jo bilo pustiti brez zaključka

Uporabnik

S sanjami ni nič narobe ...sam enkrat je treba it naprej.
Nadaljevanje pa naj le sledi Smile

Uporabnik

Še vedno v romcom filmu? Alora ostani, srhljivk imamo itak vsepovsod dost...