Šola za subby dekleta (5)

V naši šoli nas vzgajajo kot predane subbyke, fante pa kot naše gospodarje. Imamo precej pravil in kar dobro vemo katera je treba brezpogojno spoštovati in katera lahko jemljemo z rezervo. Eno od takih pravil je, da se punce ne smemo same igrati z velikimi dildoji. Ravnatelj pravi, da je tako zato, da obdržimo naše pičkice lepo ozke, ampak sem slišala, da je to pravilo iz zgodnjih časov naše šole ko je nekaj premladih deklet z prevelikimi dildoji prišlo čez maternični vrat. Klju temu, da so igrice z velikimi igračami brez nadzora prepovedane, niti mi dekleta niti fantje ne špecamo in teh igric je kar veliko tudi kadar smo sami.

Od vseh učiteljev imam najraje Katarino, ki je komaj pred nekaj leti sama končala našo šolo in nas zato sama povsem razume. Katarina in ravnatelj sta pogosto na bojni nogi, ker nam Katarina malo drugače razloži določene stvari, ampak ker izgleda kot manekenka in ker jo fantje obožujejo, ji prav dosti ne more.

Katarina pravi, da v sub Dom odnosu ne gre za to, da si gospodar podredi subbyko, ampak odnos temelji na tem, da se subbyka preda in popolnoma zaupa. Njeno vodilo je: "popolna predaja zgolj v popolnem telesu". Oni pooseblja to pravilo pri svojih 86/65/82 merah in 169 cm in 51 kg. Po Katarinino se lahko dekle v celoti preda zgolj kadar je tudi v celoti zadovoljno s svojim izgledom. Najbrž ste uganili, da nas Katarina uči o zunanjosti, zapeljivih oblačilih in obnašanju. Za večino predmetov imamo par učitelja in učiteljice; moški učitelji pogosto stvari poenostavijo in so zato preveč zahtevni. Katarina pa je drugačna: uči nas biti pozoren drug do drugega in si pomagati. Na začetku šole sem tudi jaz mislila, da so fantje taki kot me dekleta, in da so zmeraj za akcijo. Katarina nam je razložila, da se fantje tudi navadijo nas deklet, kot smo se me navadile njihovih izklesanih teles in da morda potrebujejo malo več. Katarina tudi prakticira izmenjave z drugimi razredi, tako da je zmeraj kaj novega. Naučila nas je, da so spremembe nujne in zanimive, ampak, da se bomo o spolnosti in odnosih največ naučili, ko ne bomo fukali samo s kurčiji in našimi luknjicami, ampak z glavo, in ko si bomo fantje in dekleta zaupali.

Po Katarinino pa ni treba šoli vedeti za vse kar je med nami in tudi ona se je smejala ko nam je zaupala česa vse moški učitelji ne opazijo. Ko sem bila še mlajša, sem se tudi jaz na glas zafrkavala, če je fantu prehitro prišlo, ali če mu je uplahnil. Potem sem bila kaznovana in kljub temu se tudi on ni dobro počutil. Ampak sedaj pa vem, da tudi fantom ni lahko. Če je dobil fafanje še pred šolo, muckanje med kakim odmorom in imamo pet ali šest šolskih ur, in vsako drugo od njih praktičen pouk, to morda pomeni, da mora fantu priti že četrtič ali petič v kratkem času. Sedaj sem se naučila, da je bolje da se pretvarjava, da mu je prišlo v meni, ali da sem vzela kurčija v usta in vse pridno popapcala. To ustvari med nama tisto prijetno zaupanje in vem, da mi bo drugič na začetku dneva ponudil največ. Jaz imam rada tepeškanje ampak ne maram jih pa dobit s pasom in kadar se to gremo, naši fantje usekajo večino udarcev s pasom po usnjeni torbi in samo najbolj nežne po moji ritki. Pri zadnji uri kaznovanja smo imeli dva fanta iz paralelke in ker smo imeli samo učitelja, sta seveda ona mlatila po nas s pasovoma tako kot v učbenikih in de Sadu. Seveda, dekleta nismo smela ničesar reči, ampaj njiju ni bilo potem en teden v šolo. Baje sta bila tako pretepena od naših fantov, da se enega morali peljati v bolnico na šivanje.

Jaz imam zelo rada spolnost v skupini in mi kar ni bilo prav ko je Katarina vztrajala, da spoznavamo spolnost eden na eno. Še posebej ker ni hotela, da poskusimo kakega posebnega položaja, ampak nam je po naporni prejšnji ura samo predlagala, naj se fantje uležejo na hrbet na blazine v zadnjem delu učilnice, me punce pa smo se vlegle zraven, položile glave na njihova ramena in smo se čisto nežno privile vsaka k svojemu trenutnemu gospodarju. Obljubiti smo morali, da bo vse naprej ostalo samo med nami. Nisme smele prijeti njihovih kurčijev in tudi fantje so nas smeli objeti samo do ritnic, potem pa nam je Katarina rekla, da naj dekleta šepetajo fantom kaj imamo rade. Morale smo to narediti čisto tiho, na uho, tako da nihče drug ni slišal. Potem je pa prosila fante, da tudi oni nam zašepetajo, kaj jih vzburja. Kljub temu, da imamo precej učnih ur iz erotične literature in poezije, smo oboji ugotovili, da se težko izražamo o spolnosti. Ker pa ni bilo treba na glas, ampak je ostalo med nami, je šlo precej lažje. Ker smo imeli blok uro, je Katarina tudi povedala, da ni nič hudega, če je en parček nekaj minut tiho in se samo crkljava. V bistvu sem bila kar razočarana, ko sem na začetku videla, da skoraj nobenemu fantu ni stal ko sta s punco začela šepetanje, ampak potem smo se punce pogovarjale med seboj in smo ugotovile, da je do konca blok ure skoraj polovici fantov prišlo, samo če smo se seksi pogovarjali, tudi ko se nismo smeli dotikati kurčijev.

Kategorija:
BDSM