Valerija in self-facial

Izmišljena zgodba, upam, da se kaj uresniči :)

Moja žena je nedavno povabila svojo sestro Valerijo, da ostane pri nas nekaj tednov, saj jo je njen fant vrgel ven.

Neke sobote zvečer sta šli obe ven. Jaz sem se odločil, da ostanem domov in se zabavam. Bil sem zelo pohoten, zato prižgem računalnik, da si ogledam nekaj femdom videov. Še prej sem pralnici našel par Valerijinih spodnjic in ženino perilo ter jih vzel. Zraven sem iz svoje škatle potegnil še strap-on. Pritrdil sem ga na stol in ga začel jahati, dokler nisem bil blizu vrhunca. Takrat sem se spomnil, da sem v enem videu videl, da je domina prisilila sužnja, da mu je prišlo na lasten obraz in odločil sem se poskusiti. Šel sem na kavč in dvignil noge v zrak, da mi je bil trdi tič nad usti. Skoraj v trenutku mi je prišlo in sem se pošprical po obrazu, laseh, vratu in prsih. Moje oči so bile zaprte, ker so bile prekrite s spermo, ko naenkrat slišim Valerijo vzdihovati : "Vau, to je bilo res odvratno." Zatem se je zasmejala in naredila nekaj fotografij s telefonom.

Ker se je vrnila domov tik pred orgazmom, je zahtevala, naj spet vzamem strap-on in ponovim jahanje dilda. Bilo mi je zelo nerodno in postal sem zaskrbljen. Začel sem protestirati, a ona je samo zavpila: "Utihni, zguba in delaj, kar rečem, drugače bodo vsi videli te fotke." Odvlekla me je do stola z mojim obrazom, še vedno pokritim s spermo, in posadila na strap. Zatem ukaže "jebi ga močno, jaz pa bom očistila spermo z obraza." Naredila je še nekaj slik in video posnetkov, nato pa vpraša: "Ali imaš kakšne rokavice, ne dotikam se tvoje gnusne sperme z golimi rokami."

Šepnil sem: "V garaži imamo nekaj rokavic za enkratno uporabo." Vrnila se je z rokavicami in začela odstranjevati sušečo spermo iz obraza in mi jo potiskati v usta. Pohlepno sem vso polizal.

Ko je to videla je rekla je: "moj bog, kakšna kurba si, stavim, da bi moja sestra rada izvedela za to"

Potem je obrnila pogled na moj računalnik in našla cuckold posnetke z belim parom in obdarjenim črncem. "Poglejte to noro zbirko pornografije, ki jo imaš na računalniku, kakšen čudak si." Dvignila me je z dilda in si sama nadela strap-on. Potem me je porinila na hrbet na klubsko mizico in me močno brcnila naravnost v jajca. Nato me je začela fukat s strapom. Kar naprej se je pretvarjala, da bo pobožala mojega tiča, a se ga ni dotaknila. Moj tič je utripal in želel je še eno sprostitev. Po približno 10 minutah mi je tič kot nor začel kapljat po trebuhu, Valerija je vse pobrala in me hranila.

Nato je rekla: "Pripravi se na zaključek, *****." Ukazala mi je, naj se vrnem na stari položaj na kavču. Dildo naj ostane v riti in naj imam zaprta usta, ker želi fotografirati posperman obraz. Držal sem dildo, ko sem se premikal v položaj. Valerija je stopila za kavč in me začela znova močno fukat v rit z dildom, medtem ko se je smejala. Dildo je zadel mojo prostato, sperma je začela kapljati na obraz. Valerija je z roko močno udarila po mojem tiču ​​in ko mi je začelo prihajati, ga je usmerila proti mojemu obrazu, medtem pa me je še naprej fukala. To je bil moj najsilovitejši orgazem v življenju.

Stopila je nazaj a pustila dildo v meni in posnela še nekaj slik. Potem izvleče dildo, odstrani kondom in spermo z mojega obraza nanese na dildo. "Posnela te bom in želim, da pogledaš v kamero in mi poveš, kako zelo želiš posesati vso spermo s tega velikega črnega dilda in kako si želiš, da bi bil to pravi kurac ."

Zavpil sem: "Prosim, ne!" a je še naprej grozilno zijala vame s telefonom v rokah. Ni mi preostalo drugega, kot da pogledam v dildo in rečem "Mmmmm, komaj čakam, da posesam tega velikega črnega tiča in poližem vso to čudovito spermo. Sem *****, ki ljubi črne tiče, in si želim, da bi žena imela temnopoltega ljubimca." Ko sem ga dal v usta in zaprl oči, sem zaslišal Valerijo vzdihovati, vendar nisem več mogel prenehati v čiščenju dilda.

Valerija je samo še dodala : "To je bilo super, zguba, hvala za tako zabaven večer na tvoj račun." In odšla.

Kategorija:
BDSM