Mokri trojček

Pristopila je do mene in mi nadela prevezo preko oči.
Posedla me je na stol in mi nadela kletko na kurca. Nato me je prijela za roko in me odpeljala v spalnico. Ukazala mi je naj se spravim na posteljo in obrnem na hrbet.
Roke mi je zavezala na posteljo in se zadovoljno nasmejala.
Slišal sem še ene korake, ki so se približali postelji in zaslišal sem še en ženski glas.
Čutil sem kako je ena do njih zajahala preko mene in se z svojim dišečim mednožjem približala mojemu obrazu. Instinktivno sem stegnil jezik in jo polizal. Takoj mi je zarinila nohte v moja moda in mi zabičala da nimam dovoljenja lizati. Vohal sem omamne sokove njene pizde dokler mi ni naročila naj odprem usta. Spustila mi je svoj sladek piss in užival sem v vsaki kapljici, ki sem se jo trudil ujet. Medtem sem začutil kako mi po zaklenjenem kurcu teče še en topel curek, saj je druga spustila svoj piss po spodnjem delu mojega telesa oziroma natančno, po mojem zaklenjenem kurcu.

Nato sta se zamenjali in dobil sem v usta novo porcijo pissa. Tudi ta je imel čudovit okus.
In vse kar ni prej spustila na moj kurac je sedaj priteklo v moja usta. Medtem pa je druga ostanke ki jih nisem prej spil, spuščala na moj kurac in po trebuhu. Občutek je bil res mokro fantastičen. Obe so se spraznile po mojem telesu in v moja usta in me pustile obležati v mokri luži na postelji, medtem pa sta si nekaj šepetale in se hihitale in ugotovil sem za kaj se gre.
Odločale so se katere pripomočke naj uporabita na meni. Ena se je sodeč po njenih komentarjih odločila za bič, saj naj bi le-ta bil primeren za sužnja kot sem jaz.
Druga me je medtem odvezala in ukazale sta mi naj se obrnem na vse 4.
Kmalu zatem je po moji riti priletel prvi udarec, ki mi je pognal kri po žilah in mi pričaral neizmerne užitke. Seveda so takoj sledilo tudi drugi in tretji in tako dalje dokler moja rit ni postajala bolj in bolj rdeča. Vmes je sledil še kak udarec po hrbtu in bedrih in vsi so me navdali z tistim znanim občutkom med užitkom in bolečino.
Medtem je druga pristopila do mene in mi v usta potisnila strapon, ki si ga je medtem nadela.
Prijela me je za lase in me začela grobo in do grla nabijati na debel umetni kurac, da sem se pošteno davil na njemu. Grobo me je fukala v usta, medtem pa udarci iz druge strani prav tako niso pojenjali.
Tako sta si me privoščili kar nekaj časa.

Ko sta nehale sta mi ukazale naj se obrnem na postelji tako da so mi noge bile na robu postelje. Še vedno sem bil na vseh štirih in ena od njih se je spravila na posteljo pred mene ter mi spet potisnila strapon v usta. Toda sedaj ta druga ni več imela biča ampak si je nadela svoj strapon ter mi lepo namazala anus in me začela fukati. Najprej lepo počasi nato pa je stopnjevala. Prav tako se je stopnjevalo kako močno me je ta druga nabijala v usta. Držala me je za lase in me začela vedno globlje in močneje fukati v usta.
Bil sem lepo zapolnjen iz obeh strani in užival sem v vsakem trenutku.
Nato me je po hrbtu nekaj zapeklo in tako še enkrat in še enkrat in takrat sem ugotovil, da po meni pada vroč vosek. Kmalu ga je bilo po vseh delih hrbta in očitno je bilo da imata vsaka svojo svečo in me ob tem ko me grabo nabijata vsaka na svoj strapon še polivata z vročim voskom.
Bil sem v ekstazi in kurac čeprav v kletki je bil vzburjen do te mere da mi je špricala sperma ravno iz njega.
Po nekem času sta prenehale in ukazale sta mi naj se uležem na hrbet.

Spet sta se postavile preko mene in me začele zalivati z njunim pissom.
Izmenično sta spuščale malo po meni in malo v usta dokler nista bile popolnoma prazne, potem pa sta se mi posedle na obraz in moral sem polizati vse še preostale kapljice.
Ko je ena izmed njih sedela na mojem obrazu mi je druga snela kletko, ter mi ponovno vstavila strapon v moj anus. Začela me je fukati in vedel sem da ne bo dolgo ko bom pošteno spraznil svojo zalogo. Tudi druga je to ugotovila in ker je bila z svojim mednožjem na meni se je samo nagnila naprej in mi ga začela fafati. Kombinacija njenih toplih ust in strapona ki mi je dražil prostato je bila nepopisno dobra.
To je bila pika na i ki me je pognala preko točke vrnitve in z glasnim orgazmom sem se spraznil v njena usta. Druga me je nehala fukati in slišal sem kako je rekla da bi tudi ona hotela okusiti mojo spermo. Dolgo sta si jo izmenjevale in je nista popile, nato sta se obrnile proti meni ter še mene vključile v njuno igro. Vsi trije smo si izmenjevali spermo dokler ni ostala samo slina.

Ko sem mislil da je vsega konec sta me obe še za čudovit zaključek še enkrat zalile.
Polizal sem njun čudovit sladek piss in se odpravil proti stranišču, da se tudi sam olajšam.
Prišle sta za mano in se pred mano postavile na kolena ter zahtevale, da naj spustim po njiju saj imamo koncu koncev le mokri trojček.
Začel sem spuščati svoj piss po njiju in izmenično sta se nastavljale z usti, da sem skoraj istočasno spuščal v obe usti, nato pa še z prsmi dokler nisem imel več niti kapljice v sebi. Takrat sta me potegnili k sebi na kolena in mi dali ves moj piss, ki je tekel po njunih telesih za polizat iz njiju.

Ravno ko sem končal z čiščenjem obeh z mojim jezikom je začel nekdo zvoniti. Zvonec je neumorno piskal in zvonil in takrat sem odprl oči.
Na mojo žalost ni bil nekdo pri vratih ampak budilka, ki je moj mokri trojček pretvorila v nič drugega kot mokre sanje.