Cimra, 20. del

Ostal sem brez besed. Ko je končal, je dvakrat, trikrat podrkal tiča, da je iztisnil še zadnje kapljice in me pogledal. "Oprosti, ampak res nisem mogel več zadržati", je dejal. Začudeno sem ga pogledal, nato pa pogled usmeril nižje, proti njegovemu mednožju, kjer se je začel prebujati njegov korenjak.

Odkrita glavica je postajala vse bolj nabrekla, dokler ni dosegla polne erekcije. Sedel je ob meni s pokončnim tičem, jaz pa sem ostal brez besed. Prizor, ki se je ravnokar odvrtel me ni pustil ravnodušnega. Tudi moj korenjak se je začel prebujati.

Matej je opazil mojo začudenost. Vstal je in se sprehodil do hlač. "So se že posušile", je rekel in jih oblekel. Še vedno nisem povsem doumel, kaj se je zgodilo. Nekako sem ga le vprašal, kaj se dogaja ... Glede na svojo vzgojo je drkanje še vedno razumel kot nekaj slabega, a prevelika količina testosterona v teh letih je vodila v iskanje rešitev. Med tuširanjem po treningu je rad poiskal koga, ki ga je namilil, pri tem pa še izdatno pozornost posvetil njegovemu tiču, ki je na koncu izbrizgal preveliko količino sperme, ki se je v vsem tem času nabirala v mošnji. Znova se je usedel poleg mene in se delal, kot da se ni zgodilo nič čudnega ter ponovil zadnje vprašanje snovi, ki sva jo obdelovala.

Bil sem v šoku. Sramežljivi Matej je postal drugačen. Namesto, da bi jaz zrajcal njega, kar je bil moj skriti načrt, je on mene. In sedaj - tebi nič, meni nič - se je oblekel, ker so se hlače posušile in bi se znova pogovarjal o nezanimivi snovi, ki jo je treba predelati za izpit, čeprav sva imela oba polne hlače.

Pomaknil sem se bližje, k njemu, in roko položil na njegove hlače. Čez hlače sem zatipal, da je bil še vedno trd kot skala. Kolikor je šlo, sem hlače slekel in iz gat izvlekel njegovega korenjaka. Pogledal sem ga v oči, ki so se mu zasvetile, kot se zasvetijo majhnemu otroku, ko dobi presenečenje. "Vem, da si želiš ...", se mu rekel in mu obliznil glavico. Naslonil se je nazaj in me prijel za glavo. Razkril sem glavico mu jo lizal z jezičkom. Zaslišali so se tihi kriki užitka. Medtem ko sem ga fafal, sem z desno roko močno stiskal njegova kosmata jajca. Prijel me je za glavo, se privzdignil in njegovega majhnega tiča porival v moja usta. Medtem je moja desna roka med njegovim pragozdom iskala vhod v ritko. Ko sem se ji približal in s prstkom nežno pobožal, me je prosil, da odneham. "Ne, prosim, ne", a vseeno se je videlo, da mu prija. Kljub prošnji sem nadaljeval raziskovanje in prvi členek prsta je vstopil v njegov anus. "Nehaj", je kriknil, v ustih pa sem že začutil predsemensko tekočino.

Položaj ni bil najbolj udoben, ne zame, ne zanj. Vstal je, hlače slekel do kolen, se usedel nazaj in tokrat sem imel nekoliko lažji dostop do luknjice. Medtem, ko sem ga drkal, sem se lotil raziskovanja jajčk. Poskusil sem jih lizati, a me je pri tem malenkost zmotila prevelika poraščenost, zato sem tiča sem vzel nazaj v usta, oslinjen prst pa porinil nazaj v rit, tokrat nekoliko globje. Očitno je bilo, da že nekaj časa ni špricnil in da vse skupaj ne bo več trajalo prav dolgo. Cuzanje glavice se je kaj kmalu končalo z obilnim špricem v usta in stokanjem od užitkov, ki jih je bil deležen. Okus sperme je bil božanski. Po končanem špricanju je njegov tič postal precej občutljiv, mojo glavo je poskusil odriniti in se osvoboditi, a sem ga z rokami ustavil. Sledilo je še glasnejše stokanje in stiskanje trebušnih mišic. Žal pa je njegov tiček kmalu uplahnel.

Nasmeh na njegovem obrazu je povedal vse. Matej je znova vstal in si oblekel hlače in začel pogovor o snovi. Nisem mogel verjeti, da lahko tako hitro pozabi na vse, kar se je ravnokar zgodilo.

Kaj pa jaz?

Kategorija:
Gej