Jadran, Nora noč v hotelu

Jadran, Nora noč v hotelu

Večer, čas je za večerni obisk korza. Prižigajo se mestne luči, luči razsvetljav terasic lokalčkov. Polno, teško je dobiti prazno mizo. Hamdija v elementu, lepa terasica pod palmami ograjena s cvetličnimi koriti; Vike in Anče nisem opazil med večernimi sprehajalci. Sprehodil sem se do konca pomola. Dve večji ribiški ladji iztovarjata bogat ulov. Plastične gajbice polne rib rakov, in drugih morskih sadežev bogato obložene z ledom izginjajo v tovornjakih hladilnikih. Zanimivi komentarji poznavalcev, domačinov. Iz komentarjev povzamem, da so lovili pri Jabuki, Svetcu in Brusniku, ter, da gredo že ponoči spet ven.

Zgodaj, še pred 11 uro sem zakjučil večerni sprehod; zadnja pijača v hotelskem aperitiv baru..Glej, glej, nocoj je tu v pomoč Izet; v bistvu ga tu v tej vlogi vidim prvič. Običajno je v restavraciji za strežbo hrane, pa še to ne v mojem rajonu..Ja res slok visok fantič z bolj deškim obrazom..Se stuširam oblečem bele slipice; stvar je iz Italije; posebnost, kot, da se rahlo svetijo v slabi svetlobi..Ja moja sobica je bolj majhna. Hodnik z vgrajeno omaro, kopalnica z Wc, lijakom, ogledalom, košem za smeti. Manjšo kvadratno spalnico s prečno nameščeno pojsteljo takoj za vhodom, nočna omarica, pisalna miza s stolom. Veliko stensko ogledalo in pa oknom z ne prav reprezentativnim pogledom; vidim del parkirišča...

Hm, bo prišel? Pustil sem odklenjeno, odprto okno, zaveso ob robu okna..Prostor je ob ugašenih lučeh skrivnostno, intimno teman; toliko, da se v medli zunanj svetlobi vidi pohištvo..Ležim na pojstli, obrnen proti oknu..Ležim, dremam; ura, ha pol enih, ure strahov..

Nisem ga slišal ko je vstopil; zaznal sem ga po rahlem prepihu po nogah, premaknila se je zavesa na oknu. Ja res je nekdo vstopil, slišim zaklepanje vrat. Črna postava, se je kot duh ustavila pred ogledalom; ja res je moj 'niger'.Prišel je do pojstĺe, se vsedel..Ej Robi, a spiš; črna roka me nežno pogladi po boku..Se dvignem in ga potegnem nežno bliže k sebi..Lep globok zaliz..Ko sestradana zver v savani, ki zgrabi črnčka, ga potegnem na pojstlo..Nežnosti, v poltemi ga strastno slačim..Glej tip ima oprijete bele tesne retrojke; to je tudi edino kar vidim...Slekel mi je slipice, njegove retrojke so pristale na tleh..Objemi, zalizi nežnosti; prepletanje rok in nog; že sva v pozi 69. Tip prijetno nevsiljivo diši po meni neznanem deodorantu. Glej Robi, tudi njegov kožušček je podobno kot lasje bolj žimasto trd, lepa polna jajčka..Lepo mi ga drka in strastno globoko fafa..Ima lep debev kurac z veliko glavco, ki lepo zapolni moja usta...

Kako si bova razdelila vloge? Neumo vprašanje, razširil sem mu ritnice in se z jezičkom zakopal v njegovo vlažno finkico; stoka od zadovoljsta in strasti. Ve, da si ga želim. Stoji mi trd kot kamen, ves moker od njegove sline in masten od precuma. Glej, žlička, misionar; njegove noge na mojih ramenih; počasi sem ga zarinil v njega. Samo stok, ko stok olajšanja ko je bila moja glavca v njem..počasi lahkotno mu ga zarinem do jajc. Preganem se na njega, globok masten zaliz, lička ob ličkah, pričel sem ga nežno fukat. Globoko dihava zvoki strasti..njegove roke na mojem hrbtu; noge me oklepajo preko bokov, ko ga zarivam v njega..zarivam, ko, da je prvič in zadnjič..Nor sex nobena pička ni bila bolj slastna..Z rokami in nogami diktira tempo..Čutim, da ne bom več dolgo zdržal. Zastanem, globoko v njem, čutim utripanje srca, pa ne vem čigavega. Ne nisem zdržal, samo še par zarivov...aaaasaa, ko krik zastreljene zveri; olajšanje, končal sem globoko v njem..obleživa, globoko dihava. Na trebuhu čutim njegov trdi kurac..

Zaliz, obrnil me je, kurac mi je izpadel iz njega..Znašel sem se v bočnem položaju. Krik bolečine, zarinil ga je kot baraba kramp, takoj do konca, čutim njegova jajca na ritnicah..prevrgel sem nogo preko njega, z roko objel preko ramen; suva kot nor..Glej glej nekaj novega. Prevrnil me je, upočasnil tempo...o fak tip mi z nežnim zarivanjem z glavco masira prostato..Od strasti in slasti bi kričal, da nisva v hotelu. Čutim vroče brizge nekam globoko v mene; utrujena obleživa..nežni ljubčki na lička..

Vstaneva, kot s telečjimi koraki odtavam za njim v kopalnico...Topel tuš, zdaj ga vidim celega, kako se lepo sveti moker. Vzame gel za tuširanje, začneva z nežnim mijenjem drug drugega...Smešno ko me črna roka mili in gladi z belo dlanjo..Žimasti lasje, žimast kožušček...Aj debelejše ustnice, mesnat rdeč jezik; glej ko potegnem kožico s črnega kurca, se pokaže rdeča glavca..Glej tudi finkica je rožnato rdeča; kdo ve ali stalno ali samo zaradi fuka..Se obriševa, prijetno potešena bočno naga zaleževa..Objem, zaliz objeta zaspiva..

Zunaj se je pričelo daniti..Prebudil se je..njegov objem je popustil. Vstav je, se oblači..gledam kontrast belih gatk na čokoladni koži.. Vse je naštudiral, črna majca, črne kratke športne hlače..Pospremim ga nag do vrat..Oprosti Robi moram ujeti še kako urico spanja, delo me čaka; z gosti bom moral biti cev dan nasmejan..Nežen objem, globok zaliz..Odprl je vrata; kot duh je izginil po temnem hotelskem hodniku..Robi; to je to; sex, ki si si ga tako želel. Prijetno utrujen sem sladko zaspal..Novo, presenečenje zjutraj; tip je oblekel tvoje slipice; svoje 'klain kevinke' je pustil tebi za spomin, hudooo..

Hmm, ura, čas je za moje jutranje aktivnosti..tek, jutranje kopanje, obvezne jutranje kave, loze..Ja, ja pa ja; zadosti si zgonjen, zmatran; danes odpade, še na zajtrk sem šel pozno..Na plažo sem za spremembo prišel zadnji. Presenečenje, Hamdija je s seboj pripeljal Izeta..Glej, to sezono prvič..Ha, pa prav danes...Veliko sem se zadrževal v vodi, da druščina ne bi opazila kako sem 'zgonjen'..

se nadaljuje

Kategorija:
Gej