Sem to sploh jaz?

Končno je prišel ta dan. Čakala sva ga več kot mesec. Družina, delo in kilometri so najina ovira.


Tudi ta dan je že skoraj spolzel in bi spet ostala vsak na svojem koncu. Pa sva rekla NE. Saj naslednji teden ne bo nič boljše, nič manj naporno. In vse kar rabiva, da dobro funkcionirava je odklop za zaklenjenimi vrati.


Nekako brez zapletov mi je uspelo splanirati ta več urni izhod od doma. Vedno mi je izziv pot do sobe. O tem, kaj se bo dogajalo za vrati nisem nikoli razmišljala. Takrat se sprostim in prepustim ... moškemu, ki mu zaupam.


Tokrat sem pomislila tudi na dogajanje v sobi.


Odkar se poznava, hrepeniva po trenutkih v jakuzziju. In danes ga imava. Ko sem vstopila, me je prevzel vonj po vodi. Barvna svetloba je prostoru dajala poseben čar. Glasba po mojem okusu. Upala sem, da bo dragi malo zamujal. Najraje bi skočila pod tuš in vodo, tako zelo jo obožujem. A namesto tega sem zmetala s sebe vsa oblačila, si nadela seksi čipkasto oblekco in navlekla samostoječke. Jaaaa, končno so prišle na svoj račun. In jaz tudi. Iz torbice vzamem še vaginalne kroglice in daljinca. Mmmmm, kar zdrsele so v to pohotnico, ki je nestrpno čakala jebača. Daljinca sem mu pustila ob vhodu.


Vstopil je, prijel daljinca in ... faaak ... baterija je zatajila. Nič zato. Nežne vibracije, ki sem si jih nastavila, so dražile moje telo. Medila sem se. Samo nekaj sekund. Njegov objem in poljub sta povzročila večje vibracije kot kakršenkoli vibrator. Moja erotična oprava naju je prevzela. Sama sem bila srečna, ker sem se končno lahko oblekla izzivalno, kot največja potrebnica. Topila sem se pod njegovimi rokami. Gnetel je moje telo, kot bi me stoje masiral. V prvi minuti sem odmislila ves zunanji svet. Samo da me objame, da se počutim njegova in seksi.


Ko se z zaprtimi očmi predajam užitkom, čutim grizljanje bradavičk. Mmmmm. Trde so. Nabrekle. Čakale so ga. A mene je čakal korenjak tam spodaj. Spustila sem se na kolena in ga objela z obema rokama. Z jezikom sem nežno obliznila glavico in poiskala luknjico. Kako zelo obožujem ta trenutek. Nežno ga poližem. Od vrha do korena in potem ga postopoma dajem v usta. Od vrha do korena. Čutim, kako mu ugaja in ko ga imam globoko v grlu me prime za glavo in nabije. In še in šeeeeee. Paše mi ta občutek polnosti. Čeprav zmanjkuje prostora za kisik, mi paše. In ko ga potegne ven, me poljubi. Tako, da diham z njegovimi pljuči. Hočem ga še. Hlastam za to trdo batino in spet mi zmanjka kisika. Ko me osvobodi, me dvigne in prisloni na seks sofo. Zarije se v to cedečo pičko in začne nabijati, da vidim zvezde. Paše mi. On to ve. Zato ne odneha. Ne vem od kod mu energija. Dolgo ne odneha. Cedi se mi s pičke. Orgazmi me zdelujejo, noge popuščajo. A tale jahalni stol daje možnost različnih položajev. Ne vem, kako me je obrnil, samo polna usta sem spet imela. In njegov jezik sem čutila v pički. Drsela sem po stolu, se obračala, zgubljala, lebdela nad oblaki ... in se zavedla, ko sem obležala na tleh.


»Sem to sploh jaz?«, ga vprašam.


»Ne vem če si to ti, a pička je zagotovo tvoja!«, mi je navihano odgovoril.


Dvignil me je. Stisnil k sebi in poljubil. »To je šele začetek«, je rekel in me že obrnil, pripognil in fukal. Noro dober občutek, ko so se sokovi moje pičke in njegovega kurca scejali po samostoječkah.


Uff, kar prazna sem postala, ko je to batino potegnil iz mene. Neee, hočem šeeeee. Ko sem se obrnila, je že odpiral šampanjc. Mmmm je pasalo. Hladen kot je bil, je blagodejno vplival na razgreto telo. In blagodejno je bilo čutiti kapljice, ki jih je polil po zizi in so se zlivale proti bradavički, kjer jih je prestregel in spil. In ponovil še po drugi. Jaz pa nisem polila po njegovem kurcu, ampak sem ga prijela in namočila v kozarec in takšnega vzela v usta. Trenutek, ki me je naredil še bolj odštekano. Odklop. Norost. Razvnemala se je strast in želja po vodnih užitkih.


Šla sva pod tuš in v jakuzzi. Težko pričakovani trenutek v dvoje. Mehurčki so povzročali vibracije obeh teles. Objem v brbotajoči vodi. Poljubi. Okus po šampanjcu. Batina v pički. Odtavala sem. Uživala.


Hotela sem se naužiti tega trenutka. Hotela sem, da traja še in še. In je.


Obsedela sem v brbotajoči vodi. Pofukana. A samo za nazaj. Hočem še za zdaj. In potem še malo za naprej. Segla sem po kozarcu, a mi je dragi priskočil na pomoč. Z višine enega metra mi je v usta zlil zadnje kapljice šampanjca. Natančno, z občutkom ... in si te kapljice želel deliti ... s poljubom. Prazna steklenica je plavala po vodi. Kam jo bova dala, da nama ne bo na poti. Pogledala sva se. Iste misli sva imela ... Kakšna norca. Prasca. Odštekana.


Noro dober občutek in nepozaben trenutek z moškim, ki zna, ki ima občutek in uživa, ko uživa ženska ob njem.


Pogled na uro, naju je postavil v realnost. A nikakor ne moreva prekiniti tega užitka v dvoje.


Rečeva si: tri, štiri, zdaj, greva. In to ponoviva še najmanj tri krat.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Bravo

Uporabnik

Vedno tako lepo pišeš, uživaj!

Uporabnik

Odklop ... !!!