Jadran. Ko ne veš ne kot ne kam

Jadran. Ko ne veš ne kot ne kam

...Jutranji tek na Kamenice, golo kopanje. Po poti nazaj sem pobral smeti in jih vrgel v vrečo jutranjim smetarjem, ki pospravljajo za nočnimi obiskovalci diska..Navdušenje..Glej en dan sem se pojavil malo kasneje; so že zaključili z delom; sedijo, pijejo zalotil sem jih pri 'likofu'; povabijo me na drink..No zakaj, pa ne..Beseda, da besedo, izkaže se, da Robi Komižo pozna..Ja pa hodiš se kopat na Novo pošto, pa na Tempuš..Ja itak, zakaj, pa ne, saj se tudi tu na rtu tega zaliva vsako jutro kopam gol; jaa dejstvo. Pogovor, student v Zagrebu pozna vse lokale, fitnese, savne, kjer se zbirajo bsx, svingerji in gayi..Tip, je po svoje zanimiv, če ne bi imel žaljivega, cinično žaljivega odnosa do te populacije..Ha, zanimivo; drugo jutro priteče za menoj na rt kamenic, ko se slačim za skok v morje..Kar padel je z njega ohlapen jeans kombinizon pod katerim ni imel nič..No ja pritekel je za mano, skočil je pa v morje pred mano. Divje kravla, ko Robi v stilu žabe vesla..Prizna, da z mojo navado očitno ni nič narobe..Že, že Robi; pusti te fore; tip nima pospravljenega podstrešja..

Dnevi tečejo, vsak dan isto..Vika, Anča, Hamdija, zadnji čas občasno še Izet...starejši in mlajši domorodec popoldne..Pogovor Vike in Anče....Anča si želi izleta in fiš piknika na Brusniku. Vika je nad tem manj navdušena..Brusnik manjši vulkamski otok, nikoli poseljen..Divje skale; posebnost, ko da je preklan na pol. Dno dolinice, po sredini je nižje od gladine morja..manjša slana jezerca - stožeri. Domačini, ta jezerca uporabljajo kot neke vrste morski vrt. Ko je ulov jastogov velik, jih neprodani del hranijo žive, ko v hladilniku drugo meso in zelenjavo..Sicer, pa dvomim, da je pravi cilj Brusnik, prej Svetec. Svetec, sosednji otok, tudi vulkanski otok je bil še v 70 letih prejšnjega stoletja poseljen...Glavna zgradba, pekarnica, manjša trgovina, pošta je v lasti rodbine Zanki. Vinograde in hiše, polja obvladujeta dve rodbini iz Komiže, Zanki in Bane..No in ker je organizator privatna turistična agencija Zanki...Po mučnih pogajanjih je Anča prepričala Viko..Zanimivo vprašanje; Hamdija, pa ti pol prideš dopoldne sem. Ja Robi, bom, če boš ti tu.....A pa bi me ti peljal od tu na Tempuš; vem, da je naporno, samo bi pa to FKK plažo rad videl..Velja, dogovorjeno. Zjutraj, te počakam na zidčku pod recepcijo, ko prideš iz vašega nastanitvenega objekta, starega hotela..Ok zmenjeno Robi ob 9h..Ok samo plezati bo treba, pridi v supergah..

Ja res je prišel; pa ne sam, skupaj z Izetom..Ok bolj , kot ne upoznavn drink v Banetu, pot čez Kamenice, našo plažo..Nataknemo superge. Začerek plezanja je kar znosen, med skalami, pod skalami; stopnjujejo se težavne stopnje. Za mene plezanje ne predstavlja problem, za moja spremljevalca pač..Enega, po enega čez kritična mesta..Težaven je sploh zadnji del pred sestopom na prečudovito peščeno plažo, ki še meni predstavlja plezalni izziv. Visoka stena, ki jo obletavajo galebi; na vrhu pa stara otoška cesta med Komižo in Visom..Plaža ima izvir sveže pitne vode..

Na samem začetku gola družinica iz pred obalo zasidrane jahte..Poznavalci, bližina vode, kurišče, skalen kamin...Svoj plac in mir najdemo na koncu zalivčka pod skalo in košatim tamarisom. Se slačimo; no Izet je res bolj sramežljiv, sploh zdaj, ko mu tamagači nagaja..Ima dolg tanši kurac, kot na cepič zašiljeno glavco..Zmotil ga je lep pogled lepih sramnih dlak 'ženske kvote' iz jahte..Ah ni pene, smo bili pa prej v vodi....

Sproščeno vdušje, pogovor o vsem in vsečem..Hladno pivo je treba spit, predno se ogreje..Pogovor je zmotil Hamdijo. Zdaj Hamdiji nagaja tamagači; zagledal se je v osko Izetovo ritko..Ja itak, da jo pozna in vse njene sladkosti..Ja in zgodilo se je..Hamdija je v dogy stilu naskočil Izeta. Ni pretirane romantike iz 1000 in ene noči; bolj po domače, balkansko...Moja usta gutajo Izetov kurac, ko ležim pod njim, ko ga Hamdija zariva v njega. Ja Izet se sladka z mojim kornetom; zanimiva poza 69; in sex v 3, dvakrat orala in anala...No pa smo bili vsi zadovoljni..Močafit se cedi, mi pa potešeni v morje..Kdo bi si mislil; Izet mi na uho zaupa veliko skrivnost; Robi prvič sem fafal neobrezan kurac..potrepljal sem ga po rami..

Hm čaka nas naporna pot nazaj. Izetu se službene obveznosti prično ob 5h, Hamdiji uro kasneje...No prikazala se nam je marija v podobi starejšega domačina s pasaro..

Nova pošta je bila prazna; tja prihaja ker rad vidi golo Ančo...itak, danes jo ni, pa je zavil v uvalo naprej..Itak nas je dostavil na rivo..Glej Robi, kako lep dan..Vesele in potešene, nas je požrl hlad kafiča Bane. Hladno pivo, užitek ko kelnarja streže drug kelnar, še bolje kelnarca...Če že Viko in Ančo gosti Zanki, nas pač Bane..

se nadaljuje

Kategorija:
Gej