Swing

Swing

Swing, ali po domače swing je zadeva, ki ima ponavadi leseno desko, dve "žnuri" (mimogrede žnura je vrv, op. a), ki je pritrjena na drevo ali kakšno drugo konstrukcijo. Namen Swinga je rekreacija. Rekreiranje, pomeni, biti zdrav in če si zdrav in narekreiran ti stoji in če ti stoji lahko ona fafa in če ona dobro pofafa ti pride v enormnih količinah.

Kako Swingat? Najboljše je, da na to leseno desko baba parkira rit, ded pa jo opazuje, morda fotografira in obvezno komentira njeno rit. Priporočava z besedami "koja dobra guza" ali pa "kako bih te jebao". Nato se začne omenjena baba poganjati in takrat govorimo o Swinganju. Ko baba Swinga in je visoko v zraku, skupaj zapojta kakšno lepo pesem. Najboljše tisto zimzeleno "Od višine se zvrti", ali pa "rola se mi zdaj" od banda Mama z veliko nogo.

Glede na debate na določenem portalu za zmenke obstajajo celo klubi, kjer Swingajo v množini. Celo v Sloveniji naj bi ostajal klub z zanimivim imenom Sončni Vrt. O tem Sončnem Vrtu in koliko Swingov, le ta vrt premore, veva ravno toliko kot pingvin o puščavi. Poznava samo Vinkov vrt, kjer sosed goji kolerabo in vrt na Mladinski v Mariboru, ki se mu reče Ljudski. Tam se vsak drug teden atraktivni moški v kratkih hlačah, ponavadi jih je dvaindvajset podijo za žogo in igrajo igro, ki se ji reče žogobrc. Občasno pa dvignejo tudi kakšno "kanto". Šestnajstič!

Pa naj bo to vse za danes. Nama je Swing, kar popestril življenje, dajte moški prepričati "svojo" naj sede na to desko in pričnite Swingat. V primeru, da vam ni jasno kako in kaj vprašajte. Najboljše v debatni krožek, ali klepetalnico. Obstajajo ljudje, ki Swingajo v množini na petnajstih deskah, res je da so v večini moškega spola, ampak koga pa sploh briga kakšnega spola si. Danes smo vsi isti. Lepi na instagramu in pogumni virtualno.

Bodi odgovoren, Swingaj, pa naj se baba poganja visoko nad oblake!

Priložena fotografija z naslovom "Moja rada Swinga", ali krajše "Moja", je nastala na enem izmed mnogih Swing partijev. Je pa iz interneta. Ker je tako najlažje.

Kategorija:
Razmišljanja