Nega telesa, po sončenju

Martina je že po naravi temnejše polti. Dodatno jo je ožgalo še sonce. Kot kakšna črna gazela je izivalno stopila pred obličje, ko sem gledal ligo prvakov. Velika kopalna brisača je namenoma padla z nje. Satenasto gladka koža se je v HD resoluciji zasvetila pred očmi.
"Bi me namazal z vlažilno kremo, za po sončenju?", je izjavila medtem, ko je levo nogo dala na klubsko mizico in se ji je sramna ustnica prikazala iz varnega zavetja.Ti mater!
V trenutku sem se ujel v njeno past. Kako naj se zdaj odločim?, gledam nogomet do konca ali takoj nabrišem vzhajajočo zvezdo, svojega neba. Ne vem kako sem lahko sploh pomislil, da bi jo zamenjal za tv... a sem jo.
"Dobrih petnajst minut je še nogometa, do takrat boš šla v posteljo in boš roko dala med nogi. Hočem , da raziskuješ, delaš tisto, kar delaš, ko me ni! Prišel bom in ti zatem storil to, za kar prosiš!"
Nejevolno se je obrnila a zatem vendarle rekla;
"Ok, te pričakujem."
Moj pogled je vseeno pritegnila s pozibavajoče odhajajočo rito.
Brrrrr, sem sam sebi zamrmral in se delal, da me nogomet neizmerno zanima, potem, ko me je še zadnjič pogledala.
A me je s svojim nastopom, telesom, že zdavnaj odvrnila, potegnila nase.
Čisto počasi sem po tekmi odprl vrata spalnice in vstopil v osvetljeno sobo.
Razkrečena je drgnila po svoji pizdi. V riti je pa imela nabitega in prižgan vibrator, ki ga nikoli še nisem videl.
"Oho, novo pridobitev imava!"
"Ta pa že dalj časa krajša dneve, ko te ni!", je izjavila med drkanjem pizde.
Približal sem se dodobra razrajcanemu telesu. Zagrabil sem z desnico za vibrator ter ga začel premikati po njeni riti. Globok vzdih je zavzel prostor , z eno roko si je pokrila obraz, na drugi posesala dva prsta. S sokovi prepojena pizda se je svetila kot žamet katerega je dobila voda. Z levico sem ji jo drgnil in se čudil kako je mokra, kako vzburjena.
"Daj prosim, zarini, da bom dva imela v sebi.", me je rotila.
Počepnil sem čez njo ter ji zaril utripajočega kurca do jajc.
Še sam sem začutil vibrajočega kurca, čez njeno telo,ki je pridno opravljal posel v njeni riti. Žmohtni sokovi so tekli iz nje, ko sem se vozil po notranjosti in ji jemal sapo.Vajen porivanja iz počepa, sem jo razvnel, da je skoraj kričala.
Pizda se je držala objemajoče kurca. Prav neverjetno sta se sramni ustnici enkrat obračali navzven, drugič navznoter mokrače, ki ni več zdržala draženja tako kot ni zdržala rita vibratorja. Vsa tresajoča je za trenutek zapustila ta svet. Zadihala je kakšne tri sekunde za orgazmom. Krči so izstrelili vibrator iz rite, ki je za trenutek ostala odprta za debelino vibratorja. Krči pizde so še zadnjič trdno objeli kurca in s tem pritisnili na petelina vinčesterke, moje puške, kurca, ki je začel streljati čez porjavelo telo, kremo za po sončenju. Ne nisem se mogel več obdržati v počepu. Zvrnjen sem ob njej do konca predihal orgazem.
"Faking noro, je bilo to, Mariachi", je izjavila zatem, ko je ugasnila vibrator, ki je še malo prej vibriral na rjuhi med predihovanjem orgazma.

Kategorija:
Hetero