Brez gatk

Vroče je. Vsak dan bolj. Rada imam sonce. Rada se slečem in nastavljam soncu. V službi moram biti kulturno oblečena. Zato sem toliko bolj srečna, ko lahko doma vržem vse iz sebe in oblečem le nekaj lahkotnega.

Komaj čakam dopustniške dni na morju. In danes sem z mislimi že bila tam, ko me je poklical ljubi, ki se je v kampu že lahko prepustil oddihu. Predstavljala sem si, kako bi skupaj preživljala dopustniške dni. Kako bi se sprehajala in poljubljala. Šla bi na pivo ... brez gatk. Sedela bi mu nasproti in nagajivo razmaknila noge, da bi si z jezikom oblizoval ustnice, ko bi gledal razprto pičko. Mudilo bi se mu v kamp, da bi me položil na posteljo in z jezikom obdelal vse, kar ga je prej dražilo ...

Iz misli me je predrami pogled na uro. Moram na sestanek. Ne da se mi. A zaradi pomembnosti dnevnega reda, je bila sklepčnost na seji nujna.

Skočim pod tuš. Še hladna voda je bila prevroča za razgreto telo. Predolgo sem sanjarila o dopustu, zato se mi mudi. Bolj, ko se brišem, bolj sem mokra. Zdi se mi, da se je modrc kar prilepil na kožo. Izbiram gatke, ki najbolj dihajo, da ne bom mokra med nogami, ker se nikakor ne morem posušiti. In v tistem trenutku ... preblisk ... kaj če gatk ne oblečem.

Eh neeee, kako bi pa to zgledalo.

O jaaaa, zakaj pa ne ... naj bo malo drugače.

In sta se pinkponkala ta NE in JA in me spravljala v zadrego.

Preko glave sem spustila rumeno poletno oblekco in v tistem trenutku je zmagal JA. Lahkotnost oblekce me je delala pohotno, sproščeno in seksipilno. Obula sem balerinke, nadela lahek nakit, dala torbico na ramo in šla. Ko sem se puščala po stopnicah, sem čutila žnablčke, kako svobodno dihajo med bedrcami. Čutila sem vlago. Pa ne več tisto izpod tuša. Tisto pohotno. Vsak korak je stopnjeval občutek seksapila in pohote. Ko sem sedla v avto in je klima našla pot po bedrah do muce, sem imela občutek, kot bi mi po njej polzela ledena kocka. Naježila sem se. Z roko sem segla pod oblekco in pobožala to nagajivko. Všeč ji je bilo. A mogla sem jo pustiti na čakanju.

Ko sem na parkirišču stopila iz avta, je vetrc privzdignil krilce. Mmmmm, kako je pasalo.

Uppss, pogledam okrog sebe, če sem pri komu zbudila pozornost. Nisem imela tega občutka. Oblekca je bila tako lahkotna, da sem z roko nekajkrat potegnila preko riti, da sem se prepričala, da imam pokrito. Noro odštekano bi bilo, če bi mi jo vetrc dvignil ...

Na seji sem komaj sledila. Prav prijeten občutek je bil. Misli so begale. Zbrana sem bila ravno toliko, da sem sledila vsebini. Za drugo mi ni bilo mar. Kje piše, da moram biti vedno aktivna. Zakaj ne bi imela nekaj trenutkov drugačnih.

Po seji nas je čakal šampanjec. Ufff. Obožujem ga. Nagajivo vpliva na mojo muco. Malo me je sicer zaskrbelo, če se bo znala lepo vesti ... tam spodaj. Počutila sem se sproščeno in tega bi se mala znala nalesti in izražati kakšne želje. Mislila sem na svojega dragega, ki se na morju verjetno sprehaja v kratkih hlačah ... brez gatk. Čutila sem vlago med nogami in misli so mi risale nasmeh na obraz.

Nihče ni vedel, kaj se plete po moji glavi. In nihče ni vedel, da sem brez gatk.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Uf, spomnim se neke prigode, ki sem jo doživel, (lastoročno/lastnokurčno) ko sem se dobil z tajnico nekega uglednega podjetja. Imela je kratko pavzo med dvema sestankoma, ki jih je sklical njen direktor. V pol ure sva se dobila na enem skoraj javnem parkirišču v nekem manjšem turističnem mestecu, slekla, pofukala, in oba odbrzela nazaj k vsak svojemu delu, OBA BREZ GATK ...še se dobivava in imava svoj dan, brez gatk ... Kdo ve, morda me zagrabi da napišem zgodbo o tem ... Dobra si, nadaljuj s tem tempom ... Devil

Uporabnik

O vidva fakina.
Na vse pomislita. To mi je všeč.
Ja, vooonnnjjj. Mmmmmm.
Verjetno res kdaj kateri moški zazna ...

Uporabnik

Vojc, saj to potem obnori potentne moške v bližini. Jaz zavoham gonečo muco Smile sem malo bližje živali

Uporabnik

Vauu, kakšne lepe misli in fantazije! Dobesedna tvorba erotičnega ozračja povsod kamor se premika telesce, pokrito z lahko oblekico, spodaj pa svoboda dihanja.
"In nihče ni vedel, da sem brez gatk." ... Pa smo na robu med fantazijami in resničnostjo.
Nikoli ne veš ... lahko pa se zgodi, da je telesce na očeh, v nosu pa vonj, ki jasno priča o pohoti ....

Uporabnik

Mariachi, se trudim imeti usta zaprta, da ne pride do prepiha ......... ha, ha
Veš, sem velika zagovornica higiene in zdravja, zato sem brez gatk takrat, ko lahko zadostim obema kriterijema.

Uporabnik

Labialover, jaaaaa, bodi pozoren na lahke poletne oblekce
In, jaaaaa, flirtanje razjezi muco. Obicajno začne jokati ...

Uporabnik

iz okov spodnjega perila, spuščena na svobodo...
Kaj pa če se miška prehladi in začne kihat? Grin

Uporabnik

od zdaj naprej bom vedno bolj pozoren na dame pri sestankih, ki bodo lahkih krilih... misliš, da bi flirtanje razjezilo muco ?

Uporabnik

Ja, ko enkrat probaš in ob tem uživaš, potem to počneš vedno znova in znova.
Punce to vemo.
Nocoj sem spet brez Smile

Uporabnik

Sunglasses edino pravilno. Mora dihat Tongue

Uporabnik

Bejba, sem te kar začutila. Sedaj si prebila led. Jaz to prakticiram vsako poletje in občutek je neverjeten vedno znova...