Povedi me v svoje sobane

Povedi me v svoje sobane

Visoka pesem pravi nekako takole:"Povleci me za sabo, teciva;
kralj naj me povede v svoje sobane.
Radovali in veselili se te bomo,
opevali bomo tvojo ljubezen.
Bolj kot slastno vino te ljubijo."
Ravno tako lahko opeva ljubezen, čisto in predano, kot markiza de Sada. Vse je v interpretaciji. Interpretacija pa je stvar naše izbire. Vsak se v nekem trenutku odloča. S čimer se vsi strinjamo. Ne strinjamo pa se z odgovornostjo za naše odločitve....naka, te bi prevalili na nekoga tretjega. Odločitve so lahke, še lažje, če so brez posledic, posledice težke, še težje, če smo mi krivi zanje. Lajf ni piknik. Razen kadar je. Vsak piknik rabi nek okvir. Neko dogajanje. In Tina mi je poslala okvir. Dopoldan. V službo. Če bi imel slikco? Sure, samo brez okvirja, ji povem, so slike samo na pol narejene. Počakam. Okvir.

Bratje moji, Tina je pridna punca in taka zadeva se zgodi preredko, da bi jo kar izpustil. trud in domišljija zahtevata nagrado. Vprašanje odločitev in posledic postane takoj aktualno. Res je, za nekatere je zadeva lajfstajl in cimet na pudingu, tem zadeva ne predstavlja težav. Drugi se ukvarjamo bolj s pudingom in tu postane vprašanje cometa zapletenejše. Ni nujno, da je več, tudi boljše. Kaj smo rekli? Smo v 21. stol. fak pa še posledice. Z njimi se bo ukvarjal nekdo drug ali racionalnost ne zmaga vedno.
Odprl sem vino, ne sprašujete me katero, ker iskreno sem precej bolj frend z žgočimi irskimi prijatelji, kot sosedi z naših vinskih gričev, ampak nalepka na buteljki je obetala. Belo, sladko. Kot ga ima Tina rada. povrh vsega, jo ljubimo bolj kot slastno vino. Tako se je igrala z nama. Preko kozarca, preko steklenice. Obetala, pa se izmikala. Obetala zvestobo, medtem ko je brezsramno fliratala preko kozarca. Včasih se vprašam, kako jim vendarle uspe. Ženskam. Recimo, da se na plači slečejo, pred očmi vseh, ne da bi pri tem pokazale delček telesa. Izvijejo se iz majic in vsega na načine, ki jih moški preprosto ne znamo. Naša preprosta narava nam narekuje, da majico pač potegneš preko glave in to je to. Pivski trebuh, kurji britof ali fak 6pack pa so pač, kar so. Naslonila se je nazaj, pred njim, njen kozarec je ostal na tleh, potem pa je prekrižala nogi, kot bi hotela vnparej povedati, kaj ni na voljo, obenem pa je s stopaloma nežno objela kozarec in ga podrkala, kot bi kazala, kaj pa je na voljo.

Dvomim, da je dojel igro. Imamo one track mind, poleg tega, od naju obeh, je bil on v win-win situaciji. Vsaj na prvi pogled. V nekem trenutku mora nekdo prevzeti pobudo. Pobuda je naporna, pobuda je odločitev, ampak Tina je bilo odločena že vnaprej, zato seje usločila in s sebe potegnila poletno obleko. Tako naravno, kot se je Eva v Paradižu oblekla, tako se je Tina slekla in ustvarila svoj lastni paradiž. Na čisto metafizičen način sem čutil, kako mu trdijo jajca in se napenja kurac. Najbrž,ker se je meni tudi. Preko kozarca, skozi prizmo muškata sem si lahko ogledal svojo seksi ženo, ki je razprla svoja stegna in pokazala gladko pizdico.

Dovolila je svoji roki, da je zdrsela na mokro mehkobo gladkih ustnic in počasi s prsti krožila po njej. V njenih tihih, prvih vzdihih je bilo toliko vabila, da je postalo vprašanje najinih hlač in trdih curakov povsem odveč. Napeta torpeda sta spremljala gibe njenih prstov, sledila stokom razprtih ustnic. Stopila je med naju, pokleknila med hotni telesi, mehko vonj goneče pizde nastavila pred najina obraza in vendar odrinila stran najine roke, zavrnila najina jezika, ustavila bikovsko slo po nabijanju scejene fukačke. V svoji roki je prevzela....pobudo. Trdo stisnila korena in ju drkala.

Spustila. Drkala. Stisnila jajca. Spet drkala. Če je videla na koncu štange prve kaplje ne-morem-več potrebnega soka, jih je obliznila. S celim jezikom, kot muca. Zobra sva tulila pod njenim dotikom ,vendar naju je nadzorovala z dlanema, kazen za neubogljivost je bilo hitrejše drkanje. Nihče od naju si ni želel privoščiti konca, ko je bilo še toliko...cedečih špranj na voljo. Potem se je dvignila, se usedla, me potegnila k sebi, povleci me za sabo, teciva, radovali se te bomo, se obetale njene oči in ustnice,

opevala bom tvojo ljubezen, mi je obljubljala preko jezika, ki je s konico drgnil rdečo konico trde rakete. Sedaj je on dobil svoje. Presenečenje.

Njegova stisnjega stegna so molzla njegov lastni mastni kurac, ko je cvili pod njeno petko. Zvestoba v mokroti fukačke. Kot slačenje na plaži. Migal je s trebuhom, ko so njene dlani tleskale njegovo napeto rit, objemal s telesom kurca in se molzel, kot bik na štriku, pred katerim se razkreči goneča krava. Mokra. Mokra. ubogljivo je polizal tla, za sabo zaprl vrata. Obet prihodnosti, mahanje z mokro češpljo ima enak učinek kot rdeča toreadorjeva krpa. Bik uboga. Že sedaj uživa v predstavi prihodnjega užitka. Povedem jo, kralj, v svoje sobane, kjer si jo vzamem, kjer si Tina privošči orgazme svoje nabijačke, kjer njeni prsti igrajo dvojni koncert gonjenja njene namazane fračke in nabijanja bata, ki ga sedaj lahko zgoni do eksplozije.

Interpretacija je sad naše izbire.

Kategorija:
Hetero