Povišica in strap-on

Že dolga leta nazaj sem bila mlado brhko dekle lepih oblin v iskanju nove službe. Spoznala sem ga preko vez svojega bivšega partnerja. Bil je visok, temen in črnih globokih perverznih oči.

Že takrat je slovel kot >>fuckboy<< vendar navznoter ranljiv kot kakšna majhna punčka.

Meril me je z očmi prav tako kot sem jaz njega, takrat sem se odločila, da bo moj. Dobila sem službo.

Dnevi tečejo, Maks pa se je okoli mene sukal kot mačka okoli vrele kaše. Dotik tu, dotik tam kadarkoli se me je dotaknil je moje telo stresla elektrika.


Nekega popoldneva sva ostala sama, vem kliše, jaz v mini krilu on pa s trdim kurcem. Prinesem mu še zadnja poročila, ko me je zgrabil za rit ter me strastno poljubil ter privil k sebi. Nisem se upirala, namreč so stvari katere lahko preprečiš nekaterih se pač ne da.


Poiskal je pot do moje pičke, ter mi prste zaril notri, ječala sem od užitka. Moja pička je bila popolnoma razmočena, ko sem se spustila na kolena ga osvobodila hlač ter vzela njegovega korenjaka v usta. Naslonil se je na mizo ter se prepustil, grabil me je za moje dolge črne lase ter me nabijal v usta kot največjo prasico v porničih.


Nisem več zdržala pohote in občutka, da moram biti konkretno pofukana zato sem se mu nastavila na mizo, da me je pofukal od zadaj. Še danes čutim spermo kako mi polzi po nogah, saj namreč zaradi prevelike želje po meni seks ni trajal več kot pet minut.


Oblačim se on pa bolšči vame kot, da je videl duha. Vprašam ga ali je kaj narobe, odgovori mi, da si zaslužim povišico glede na poročila in moj pristop vendar ima en pogoj. Vprašam ga in mi odgovori, želim si, da me ti pofukaš tako kot sem jaz tebe, da sem ti podrejen, da te prosim, da nehaš. Jaz začnem predavati o raznih bičih, lisicah,… vendar me ustavi. Želi si, da ga pofukam s strap-onom. Gledam ga nakar me vpraša : Si ne želiš povišice?


Ponedeljek 09:09 stojim v Venera shopu s strap-onom v rokah. Prodajalka profesionalno poračuna ter mi moj ključ do povišice spakira v črno vrečko.


Prispem v službo, zamujam, sem odvrnila ter ga pogledala s pohoto v očeh ter mu rekla: Gospod šef, danes govoriva o moji povišici. Nagajivo se nasmejem ter s tremo sedem v stol.


Pokliče me k sebi, me posede na stol ter me strastno zaliže. Želi si me, s prsti me obdeluje in prav kmalu prste zamenja jezik. Razkrečena sedim v njegovem direktorskem stolčku, ko vpija vse moje sokove. Oboževala sem njegovo lizanje moje pičke.

Iz transa se spravim na noge ter mu zabrusim: Čas je za pogajanja. Gleda me z žarom v očeh ter si prične odpenjati kavbojke. Sprašuje me , če sem že kdaj počela to odvrnem mu, da je prvič.

Nastavi se mi kot najbolj umazana kurba katera želi čutiti kurca globoko v sebi. Rajcam ga, ližem mu ritko, podrkavam kurac, želi si čutiti umetnega kurca v sebi. Iz spodnjega predala vzamem lubrikant in mu namastim ritko. Pripravljen je. Umetni kurac počasi zdrsava vanj, ječi. Boli ga vendar uživa. Počasi padem v ritem in ga začnem nabijati. Meni je bilo noro dobro, ker sem se počutila, kot da sem največji jebač pod soncem in on najbolj postaven moški kar sem jih videla, je moja prasica, katera hoče še in še. Nekje med bolečino in užitkom mi reče, da mu bo prišlo. Umaknem se od njega ter mu vzamem kurac v usta. Fafam ga kot profesionalka, gledam ga ko mu pride globoko v moje grlo. Pogoltnem. Izmučen se usede na stol na katerem je prej lizal mojo pičko. Nagajivo reče: Povišica je tvoja.

Dobila sem tisto povišico ter na koncu bila priča na poroki, kjer se je poročil s punco njegovih sanj. Midva pa sva še vedno imela vse najine sestanke ter pogajanja za višjo plačo, včasih sva bila sama enkrat nama je delal družbo strap-on kdaj drugič pa njegov poslovni partner, ampak to je zgodba za kdaj drugič.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Lepe zgodbice pišeš mmmm

Uporabnik

Tudi pri meni bi bilo to odlično izhodišče za odločna pogajanja o povišici.