Povsod ogenj

Kot da ognja ni že na Krasu dovolj….

»Vstopi in čakaj na svojem mestu!« SMS, ki ga ni potrebno razlagati. Tiho vstopim, se slečem, ovratnica, prostovoljno preveza čez oči. Raje ne vidim prehitro, kaj me čaka…

Gospodarica je bila prijazna. Na tleh je penasta preproga, na kateri klečim in čakam… čakam… in še kar čakam. Na bližnjem zvoniku odbije četrt ure. Kaj pripravlja danes? Marsikaj se mi mota po glavi....vznemirjenje v meni narašča.

Kmalu zatem zaslišim korake… pete zvonko odmevajo po parketu…Gospodarica se približa in spet oddalji…

Ko pride, potegne z nohti po mojem hrbtu, preko riti navzdol do jajc… prijazni dotiki, mravljinci vsepovsod… Naslednji sprehod je s trakovi biča, nežni so. Godem od užitka dokler... Gospodarica zavihti bič … po prostoru odmeva. Vsak udarec zadoni kot je donelo maloprej v zvoniku. Vsak udarec se bolj zareže v kožo in zaskeli.

Razbrazdano kožo pogladi s svojo negovano roko in bolečine ni nikjer več. Ob vsakem dotiku me strese, vsa kri polzi proti kurcu....

Pred obrazom zaslišim zvok. Spoznam udarjanje kroglic druga ob drugo. Godpodarica mi prvo kroglico porine v usta...hitim jo mazat s slino, ko je v ustih že druga, sline pa manjka…..ližem in ju sučem po ustih, ko se jima pridruži še tretja... Ne gre cela v usta, pa Gospodarica potisne tako, da mi ena skoraj zdrsne v grlo. Čutim kako mi iz kotičkov oči spolzijo solze, dviguje se mi in skoraj že bruhnem, ko me Gospodarica reši kuglic.

Oddahnem si, a ne za dolgo. Pljune mi na rit in grobo potisne prvo kuglico vanjo. Stiskam zobe, da ne zakričim od nenadne bolečine. Kuglica se sčasoma prijetno umesti in čakam kaj sledi.

Z naslednjo se igra...počasi…pa močneje…..Ne vidim, vendar čutim kako uživa, ko se igra z menoj. Druga zdrkne vame… morda tudi tretja..izgubil sem občutek ob vstavljanju in izvlečenju iz riti. Itak so bile na koncu vse štiri v meni.

Pustila me je na tleh. Napolnjena rit, rdeča od udarcev....in se naslajala ob pogledu na svojega prasca.

Kot da ognja ni že na Krasu dovolj…

Slišim prasketanje vžigalnika in bolj začutim kot slišim smeh Gospodarice. »O ja,« je bila zadovoljna, ko je zlivala vosek prve sveče po mojem hrbtu… Zlivala ga je po hrbtu, da je tekel čez ledvice, spolzel je tudi med ritnicama in začutil sem ga na jajcih. Jajca je zalivala z njim, kot bi zalivala posušeno rožo.

Odstranila mi je prevezo in strmel sem v njene sijoče oči. Z resnim pogledom je ukazala, naj se nagnem nazaj.

Svečo je približala mojemu obrazu. Neee, je vzklikalo v meni... in potem je vosek počasi polzel po prsih, zalival bradavice in se zlival čez trebuh vse nižje, po kurcu, ki ga nisem mogel umakniti. Počakala je, da se je stopilo še več voska, medtem pa je igraje umikala kožico z glavice… ..kako prijetno bi bilo, če ne bi vedel, kaj me čaka.

Vosek je kapljal po napeti glavici, po utripajočem kurcu. Strah, ki sem ga čutil malo prej je zamenjal prijeten pekoč občutek.

Seveda je opazila moje vzburjenje, ki ni trajalo prav dolgo. Počakala je par minut, da se je vosek strdil, potem pa se je odločila, da je ponižni prasec grozno nečeden in prijazna Gospodarica ga bo očistila.

A način čiščenja je bil njej v zabavo, meni pa je povzročal stiskanje zob. Z bičem, ki se je končal s šopom usnjenih ozkih trakov, se je začela igra zbijanja voska z mojega telesa.

Če ni šlo zlepa, je šlo pa z malo močnejšim udarcem. Če so vosek zadržale kocine, je bilo pač treba udariti večkrat. Vse do zadnje pikice je stolkla iz mene, jaz pa sem poskakoval in cvilil kot cucek.

»Pojdi po sesalec in počisti svojo svinjarijo!, » je bil logičen ukaz. Z veseljem sem ubogal, saj je pomenil malo počitka pred nadaljevanjem seanse.

Stal sem pred njo, želel naredit požirek penine, ki mi jo je ponudila in se skorajda ugriznil v jezik. Ščipalko, ki jo je prej pritrdila na mojo prsno bradavičko, je veselo premaknila na jezik. »Bodi tiho,« sem se spomnil njenih ukazov s prejšnjih seans in molče čakal njenih novih domislic.

Zadovoljna z mojim obnašanjem je odstranila ščipalko in me poslala na kolena lizat noge. Skoraj sem uspel spraviti vseh pet prstov v usta, ko je sledila njena nova domislica. Razprte noge na stolu, bele hlačke…dovoljenje…liži…hlačk nisem upal umakniti, lizal sem preko njih.

Ko sem užival v vonju Gospodarice, sem skoraj preslišal nov ukaz »Moj kozarec ne sme biti nikoli prazen! Če ne naliješ pravočasno, dobiš petnajst udarcev. In petnajst jih dobiš tudi za vsako kapljico penine, ki bo padla na tla…«

To reče in s prstom odmakne hlačke na rob njene sočnosti, iz katere se je pokazala kroglica… liži…in najprej čisto počasi zlije par kapljic penine na svoj griček, da sem jih z jezikom lovil, preden bi spolzele navzdol. Zadovoljna z novo igrico je pohitela s polivanjem, moj jezik je švigal sem ter tja, posesal sem penino, ki je zmočila hlačke, z jezikom čistil pobegle kapljice proti ritki in potem po stegnih navzdol… nobena ni pristala na podu…

Oddahnil sem si, ker sem uspešno opravil nalogo in ob tem spregledal, da se je kozarec spraznil. Petnajst udarcev, rit je postajala pekoča in rdeča… Gospodarica ne bo nikoli več imela praznega kozarca…

Potem se je Gospodarica domislila nove igre. Včasih smo se igrali s fračami, napenjali smo elastiko kot se je dalo in streljali vse naokrog, zdaj pa je Gospodarica ciljala na isto mesto: kar se je dalo je raztegnila elastiko, ki je držala kroglice v moji riti in ob smehu ter mojem poskakovanju spuščala. Pošteno je zapeklo vsakič, ko je elastika priletela ob kožo. Ob vsem tem sem skoraj preslišal ukaz: »Drkaj!«

Na kolenih, sklonjen navzdol, z izbočeno ritjo, ki sem jo ponujal izmenično njenim udarcem in igri s kroglicami v meni, ob občasnem potovanju nohtov po hrbtu mi je začelo prihajati. Kolena so se mi zašibila in obležal sem na tleh. Izmučen, potešen, srečen.

»Poliži packarijo za sabo,« sem bil spet njen ponižni….

Kategorija:
BDSM