Princesa, ki to ni - resnična zgodba s portala

Prasička me je pridno razveseljevala in rajcala, kot se za moje nagrade in darila spodobi. Ob jutrih se je potrudila s sporočilom za dobro jutro, ki je obvezno vseboval perverzno fotko ali video, čez dan je poskrbela za moje orgazme in adrenalin, zvečer me je s fantazijami spravila še do kakšnega drka več. Oba veva zakaj sva tukaj, a ko sem zaspal ob dolgočasni ženi sem imel v mislih njo in njeno mlado, sočno in napeto potrebnico.

Nastopil je spet dan, ko si je vzela zame čas in me povabila na druženje. Sicer pa, kdo ne bi poletel do nje, ko vidi njen profil? Jaz sem že eden tistih, ki se ne more upreti in kurac mi počrpa vso pamet. Po nekaj kratnem drku v avtu, sicer brez šprica, prispem na njen naslov in tokrat, kot se spodobi, tiho potrkam na vrata.

Zaslišim korake in že sem napet, nosi visoke pete. Odprla je vrata in zastane mi dih. Nekaj trenutkov sploh ne vem kaj naj rečem, saj jo samo opazujem; visoke petke, mrežaste najlonke, sexy oblekca ki je komaj pokrila njeno čvrsto in sexy ritko in prsi, uf, ti dragulji. Oblekica oprijeta in waw , človek ostane brez besed. Pozdravim jo z nasmehom in stopim naprej , ona pa gre z roko skozi svoje svetleče svetle lase, kar izdaja rahlo nervozo. Greva proti kuhinji in ta pogled… ta pogled, ko hodim za njo, kako miga z ritko levo in desno , pogleda nazaj in mi reče »ooo, ko bi ti vedel, kaj sem jaz pripravila zate danes.«


Usedeva se za mizo v kuhinjii in malo poklepetava, spijeva kavico, s pogledi pa že slačiva en drugega. V meni je začela rasti še večja napetost in kurac se je že spet začel dvigovati na polno. Malo še poklepetava in kmalu opazi kako sem trd in neučakan, zato me pošlje pod tuš.


Odidem pod tuš in si mislim… hmm, le kaj ima za bregom, kaj mi je pripravila. Nag se odpravim v spalnico, kjer me že čaka na postelji, oblečena v rdečo zelo sexy spodnje perilo. Takoj se spravim na posteljo in jo začnem poljubljati, prvo lepo po vratu in nato vedno nižje… mimo jošk, čez trebuh in po stegnih navzdol. Poližem ji tudi prste in se počasi odpravim nazaj višje in po notranji strani noge, mimo mucke, ki je že lepo zadišala in se je že malo videla in vonjala njena mokrota. Mmmm vonj njenega telesa je božanski in njena žametna koža, mmm. Počasi se dvignem in ji odpnem moderček ter se poigram z joški , ki sta prav naravnost božanski. Sčipam in grizljam ji bradavičke in ona prav uživa v tem in začne stokati. Ne mine dosti časa, ko ji slečem še tangice in se zapodim lepo v njeno lepo mokro sočno pičko, ki je tako dobrega okusa , da bi jo kar pojedel. Ližem jo in se igram s sčegetavčkom ,ter malo preidem še na ritko. Strastno ji ližem ritko in pičko, ona pa stoka in postaja tako mokra , da že kar lepo teče iz nje. Se umaknem, ji pomolim kurca in seveda ga je takoj vzela v usta, ter začela fafat, sprvo lepo počasi, se je z jezikom še po glavci igrala, nato pa si ga je zabila globoko v grlo, enkrat in še enkrat, takrat sem jo malo zadržal, da je bil cel globoko v grlu. Nisem se več zadrževal, želel sem ji polizat še enkrat, njeno sočno pičko, njen raj med nogama. Obrnila sva se v 69, jaz njej ližem pičko, ona ga noro fafa, oba stokava in ne zdrživa več dolgo. Umakne se in mi reče »hočem ga čutiti, pofukaj me kot prasico.« Postavi se na vse štiri in takoj ga zarinem do konca noter. Zastoka glasno in se začne počasi nabijati, stoka vedno glasneje in prihaja do konca. Primem jo za čop, jo potegnem k sebi in nabijam na kurca. Zamenjava še položaje, enega pa drugega. Nora je, perverzna in sproščena, meša se mi. Spet se postavi na vse štiri in mi pomoli ritko, »daj me v ritko pofukaj, izpolnila ti bom željo« Brez obotavljanja se z jezikom spravim na ritko in jo zližem, da je dobro mokra. Dobro poslinim še kurca in ji ga lepo počasi porinem v to lepo rito. Mmm ozka je tako zelo, všeč mi je to , ona stoka in se rahlo upira, ko ji počasi zarinem do konca noter svojega debelega in kar velikega kurca. Začnem jo fukati lepo počasi in nato vedno hitreje, obema dogaja na polno in se predajava drug drugemu. Sam sem že tik pred tem, da mi pride, potegnem ga ven, ona se obrne, me pogleda in se nasmehne ter mi ga začne drkati brez obotavljanja. Ni trajalo dolgo, ko mi je prišlo po njenem angelskem obrazu.


Oba potešena. Očedim njo in sebe. Vležem ob njej in v tišini počijeva utrujena telesa.

Kategorija:
Hetero