Veselica

Bila je ena izmed poletnih veselic, na kateri sem bil z kolegi.... Kot vsak moški, kljub temu da si v zvezi vedno spogledujemo na skrivaj, saj kaj vec v javnosti ne upas vec, saj ne ves ali te pozna in morda pove partnerki da si jo zapeljeval.

na kar se pojavi ona.. prijateljica iz Fb... Punca s katero sva se vedno pred mojo zvezo le vedno samo pogovarjala.. seveda me ona povabi na ples.. na kar me zacne z besedami nagovarjati... A danes si pa upal sam prit na veselico ali je kje tvoja tukaj? Odgovorim ne danes smo pa samo z kolegi sami.. in nadaljuje.. zdaj bo pa tvoja jezna ker pleseva.. pa ji v smehu odgovorim, nebo ce ji ne bos povedla alinkdo drug bolje da kje skrivaj pleseva. Me prime za roko in odpelje za sotor, kjer mi rece no kaj zdaj. Brez premisleka jo zalizem in ji recem ce ostane med nama lahko kar koli, ampak kaj vec ne pricakuj...

seveda se strinja in tako posiceva skriti koticek, kjer mi zacne odpenjat hlace in ga ze ima v rokah...

tudi moje roke pristanejo v njenih hlackah, ko zacutim njeno mokroto in se moji prstki ze poigravajo.

sama se pocepne in mi ga zacne noro fafati... Na kar se vstani in mi rece daj mi ga not

obrnem jo in jo zacnem nabijati vse do skupnega vrhunca. Na koncu se oba obleceva poljubiva in se dogovoriva za kako se skrito dogovoriti za se nekaj srecanj. Seveda ava se po tem dobila se 3x.

Kategorija:
Hetero