Galerija naslade - 2. del

Tiste pol ure je minilo kot bi trenil. Natakarica je prišla do njune mize: »Končala sem. Gremo.« Vstala sva izza mize in vsi trije smo šli proti avtu. Misli so mu begale: »Kaj pa sedaj?« Ona je rekla: »Šli bomo z enim avtom. Sem že rezervirala hiško. Vse je pripravljeno. Midve bova sedeli zadaj.« Zaupala mi je naslov apartmaja. Slabe pol ure do tja. To bo dolga vožnja. »Le kaj bosta počeli na zadnjih sedežih«, se je spraševal. Pred očmi so se mu vrteli prizori iz porničev, prizori iz njegove in njene fantazije. Komaj je speljal, sta se onidve že strastno poljubljali na zadnjih sedežih. Opazoval ju je v vzvratnem ogledalu, kolikor ju je le lahko. Zavedal se je, da bo to najdaljša vožnja njegovega življenja. Onidve sta si dajali duška. Brez zadržkov in brez sramu, kaj si bodo mislili drugi, ki ju bi lahko opazili. Na semaforju je v vzvratnem ogledalu opazil, kako natakarica poljublja njen vrat. Ona je gledala direktno v ogledalo, pogleda sta bila nekaj trenutkov uprta drug v drugega. Pomežiknila mu je: »Zelena je.« In že je nagnila glavo nazaj. Natakarica se je igrala z njenim ščegetavčkom in z bradavičko. Začutil je, da je ves otrdel.

Na srečo je bila cesta ob tej uri precej prazna. Onidve sta se predajali užitkom. Oblizovali in grizljali sta si bradavičke, dražili ščegetavčka, se obdelovali s prstki. Božali. Zalizovali. Z zadnjih sedežev so prihajalo stoki in kriki užitka. On je bil tako trd, da se je bal, da bo samo ob poslušanju in gledanju špricnil. Bolelo ga je od vzburjenosti. Vsake toliko sta se njuna pogleda ujela v vzvratnem ogledalu. Videl je, da ona uživa v vedenju, da je on vzburjen, pa nič ne more. Všeč mu je bila njena nagajivost in navihanost. Predvsem pa odprtost in želja po seksu. Radoveden je bil, kako bodo vsi trije uživali, na kakšne načine vse, se bo lahko pridružil. Prispeli so pred hiško. Ona je smuknila iz avta, pod rožo vzela ključ: »Pridita.« Odklenila je hiško. Ko so vstopili sta bili v kuhinji na mizi nastavljeni penini in pripravljeni kozarčki. Po kuhinji, dnevni sobi, spalnici in kopalnici so bile postavljene svečke. Ona jih je hitela prižigati. Že je bila pri natakarici, jo strastno zalizala.

Natakarica je izrazila željo, da gre pod tuš. Ona je odgovorila: »Greva skupaj.« Pogledala je k njemu, ga zalizala in mu zašepetala na uho: »Boš gledal?« In že je videl, kako sta obe odvrgli čevlje, oblačila in smuknili pod tuš. Naslonil se je na podboj vrat, medtem ko ju je opazoval, kako je voda tekla po njima, onidve pa sta se strastno zalizovali, se namilili z milom, božali po hrbtu, prsih, trebuhu, stegnih… In nežno druga drugi drgnili ščegetavčka. Poljubi so se selili na vrat, na prsi, prstki so krožili okoli bradavičk. Filmski prizor, ki si ga želi vsak moški. Kot vkopan je slonel na podboju, razmišljal ali odvrže oblačila in se jima pridružil. Odločil se je, da ju samo opazuje. Ko sta prišli izpod tuša, sta na hitro druga drugi obrisali z brisačo in smuknili na posteljo. On je stal kot vkopan in opazoval. Kako so se njuni poljubi selili po telesu. Kako se je jeziček obeh igral v igri draženja. Z ušesi. Po vratu. Okoli popka, po trebuhu, vse do… Naenkrat je ona rekla: »Greš tudi ti pod tuš in se nama pridružiš?« In že se je z jezičkom zakopala v pohotno 'vrtnico' natakarice, ki se je utapljala v svojem stokanju. Pogled, ki ga ne pozabiš. Kako natakarico zvija od ugodja, ona pa se ji posveča vedno bolj divje.

Komaj se je uspel sleči, sta bili že ena na drugi. V 69 pozi. In si z jezičkom dražili ščegetavčka. Gledal je, kako je ona natakarici pod seboj z jezičkom potegnila po celi premočeni 'vrtnici'. Gor in dol. Z jezičkom je zarisala nekaj osmic. Natakarico je kar prestavljalo spodaj. Ona ga je pogledala, mu pomežiknila. Hitro je odšel pod tuš. Slišal je stokanje, pridušene krike orgazma. Kaj zamuja? Obema je prihajalo. On pa pod tušem. Trd kot kamen. Pohitel je. Ko je stopil v spalnico, je obstal. Drgnili sta se ščegetavček ob ščegetavček. To so bili najslajši stoki, kar jih je slišal. Obstal je ob postelji in opazoval. Niti ni upal prijeti svojega 'vojaka', ker je vedel, da bo prehitro konec vsega. Ona mu je s prstom pokazala, da naj se pridruži. Spustil se je na kolena zraven nje. Hitro je odprla usta in z usti poiskala njegovega trdega 'vojaka'. Že je spolzel globoko v njena usta. Čutil je njeno vročo slino. Čutil je, da si ga je vzela do grla. Prijela je njegovo roko in prst nastavila med obe 'vrtnici', ki sta se drgnili. Kako je teklo iz obeh. Ona mu ga je še naprej fafala. Čutil je, kako je bolj stisnila ustnice, medtem ko ji je prihajalo. Naenkrat ga je spustila. Slišali so se samo njeni kriki orgazma. Obležala je pod njim. Gledal jo je vso zadovoljno, medtem ko je že spet začutil usteca na svojem 'vojaku'. Slino. Jeziček. Natakarica si ga je postregla. Prijel jo je za glavo in ji ga zaril globoko v usta. Ona se je pridružila in začela oblizovati njegova jajčka. Nekaj sunkov in je že šprical. Direktno v usta. Ujel se je v stranico postelje. Pogledal obe, ki sta se zalizovali in izmenjevali njegovo spermo.

Ob prizoru se je nasmehnil. Ona je predlagala, da se gredo osvežiti z vodo in penino. Komaj je začel odpirati penino in jo točiti, sta bili obe že v akciji. Božali sta se. Ona se je prisesala na bradavičko natakarice. Gledala ga je direktno v oči, ko se je sesedel in opazoval. Podzavestno se je začel božati. Videl je njen jezik, kako kroži okoli bradavičk. Kako je s konico jezika potegnila skozi vrh bradavičke. In jo že sesala. Čisto se je posvetil opazovanju igračkanja z bradavičkami, da mu je skoraj ušlo, da so njeni prsti izginili v 'vrtnici' natakarice. Ta se je še sama nasajala na njih in stokala. Ona se je z jezičkom posvetila vratu, z eno roko stiskala bradavičko, z drugo pa 'vrtnici'. On se je še kar božal. In ju brez besed opazoval. Natakarica je stopnjevala tempo nasajanja na prste in se že prijemala za stol, ko ji je prihajalo. Njen glas orgazma je utišala ona s poljubom. Medtem ko se je natakarica tresla na svojem stolu, me je ona gledala direktno v oči in si grizljala spodnjo ustnico. Kako si je želel zariti v njo. Z vso močjo. In čutiti njene sokove pohote. Ob teh mislih je opazil, da njuni poljubi postajo vedno bolj strastni. Natakarica je polzela po vratu, ona se je izgubljala. Vedel je, da je že v svojem svetu užitka in se samo prepušča dogodkom. Igra z bradavičkami. Jezik, ki polzi. On pa mirno opazuje in se boža. Kar naenkrat je bila natakarica na kolenih pred njo. In se zapodila v njeno mokro 'žametno vrtnico'. Ona se je prijela za stol in stokala. Z obema rokama je zagrabila natakarico in diktirala tempo lizanja. Opazil je njen izraz na obrazu, ki je kazal nore užitke, ki jih je doživljala. Njeno stokanje je postajalo vedno glasnejše. Z jezikom si je vlažila ustnice. Grizla spodnjo ustnico. Stopnjevala tempo drgnjenja ob jezik. Naenkrat jo je samo zatreslo, iz ust se je slišal krik. Lovila je sapo. Natakarica se je nagnila k njej in ji namenila dolg poljub. Vmes pa je s prstki dražila njenega ščegetavčka. Kmalu je sledil nov orgazem.

Kategorija:
Biseks 
Uporabnik

Odlično Kiss Heart

Uporabnik

Polno erotike, čestitam... Tongue

Uporabnik

ojaaaaaaaaa i tata bi Wink

Uporabnik

Odlična zgodba v tej zgodbi bi tudi jaz sodelovav. Kdo bi se brani družbe dveh vročih bejb. Seper si le tko naprej