Vročica jesenske noči

Vročica jesenske noči

Večer je.Končno! Že ves dan sem prijetno vznemirjena.Zunaj tema.V sobi glasno odmeva glasba z radia.Osvežim se in še v kopalnem plašču razmišljam.Srce nori.Po žilah se kot divja reka pretaka vznemirjenje, sedem.

V roko si nežno naberem nogavičko, črno s čipko.Previdno vanjo vtaknem prste na nogi in že so roza nohti potonili v črni naylon.Nežno potiskam nogo v nogavico in jo raztezam vse do sredine stegna, kjer se namesti obroba iz čipke.Vzamem drugo nogavico in jo previdno navlečem nase.Toplota mi objame nogi. Pogledam se.Vzamem v roko čipkasto elastično oblekico in si jo ogledujem.Nastavim prekrižani naramnici in si jo potegnem čez glavo. Mehka je. Počasi jo povlečem čez nabrekle prsi, čez trebuh in boke, vse dokler ne prekrije roba nogavičk. Spodaj sem gola. Poiščem še črno čipkaste tangice in zlezem vanje.Zdaj me je toplina čipke objemala po celem telesu vse do središča srca. Stopim skozi vrata in pokukam v temo. Luna na nebu je osvetljevala mojo dolino s srebrnino. Globoko sem vdihnila hlad noči in zajadrala nazaj v objem tople sobe.

Psi zalajajo v noč. Srce poskoči. Delam se mirno in skušam skrivat orkan, ki divja po meni. Koraki na stopnicah naznanjajo Njegov prihod. Potrka in vstopi v rdečino obarvan obraz, ki je zasijal v velikem nasmehu. Nisem se mogla zadržat, da ne bi planila v njegov objem in ga vroče poljubila. Jezik se je izgubil nekje globoko v družbi z njegovim in zaščemelo me je povsod, da se je naježila koža po meni. Sedla sva na posteljo in nisva izgubljala časa za besede. Komaj se je utegnil sezuvati in slačiti, medtem ko me je z rokami pobožal po telesu, po čipkah, ki so me prekrivale. »MMMMM »je zamrmral in se spet izgubil na mojih ustnicah. Drhtela sem, brez sape in se izgubljala v njem. Božanski so Njega poljubi! Njegove roke so drsele po mojem telesu in niti se nisem zavedala kdaj že sem ostala brez tangic. O bog kako mehko so znale drset te roke in zbujat v meni orkan, ki je naraščal v ciklon. Potegnil me je k sebi, si me brez besed ogledoval in drsel z rokami po meni znova in znova.Telo se je dvigovalo kar samo od sebe, se odzivalo v ritem rok. Pokleknil je in se s tistim globoko poželjivim pogledom spustil v mednožje. Vrela sem in bila mokra ...Uffff. Zdaj , ko je s svojim vročim jezičkom drsel po sramnih ustnicah vse do vhoda vame in nazaj,se prisesal na ščegetavček in ga sesal kot nor…Ufffff !Začutila sem val, ki prihaja. Niti se nisem več zavedala svojih glasnih vzdihov, cviljenja zagrabil me je krč, ko je znova potoval do vhoda v mojo vročico in jo obliznil goboko z jezikom. Poplavila sem ga. Dvignil se je nad moje noge, ki jih je močno privzdignil, da je imel pred sabo vse moje vroče poželenje kot na krožniku. Kapljalo mu je od brade in potegnila sem ga k sebi v poljub, da sem okusila Njegovo in svojo mešanico sokov. Ni miroval. Kot divja zver, ki zagrizne svojo žrtev se je znova in znova izgubljal in igral na mojem mednožju. Glasno sem stokala od ugodja in ga znova zalila.Takrat je z roko potrepljal po moji pički, da je špricalo po obeh, kot izpod tuša. Noro me je podžigalo in znova se je izgubil v prepotrebni pički, ki jo je zdaj dražil še s prsti...Preplavljalo me je znova in znova. Ni odnehal. Naenkrat me je povlekel k sebi in zverinsko vdrl vame. Butal je in butal, da sem ječala. Njegov močan naslon na moje noge je pomenil le eno…prišlo mu bo. Zaprla sem oči. Po mišicah mi je prihajal grozovit val naslade Čutila sem njegov glas in vročico v sebi, ko je začel izlivat in jaaa tudi sama sem se spojila v krč z Njim. Ves izčrpan se je spustil na posteljo in komaj sem mu zlezla v poljub. Brez besed me je objel in izgubila sem se v sen.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

kot vedno prekrasno
joj ko bi mene vzela in me pofukala tako kot je opisano

Uporabnik

Kot vedno. S stilom.

Uporabnik

Odlično!